Μόδα: Τι θα φορέσουμε φθινόπωρο και χειμώνα του 2014

Μόδα: Τι θα φορέσουμε φθινόπωρο και χειμώνα του 2014

Αποχαιρετάμε οριστικά πια το καλοκαίρι και δίνουμε έμφαση στις νέες τάσεις για τη μόδα του Φθινοπώρου-Χειμώνα 2014, οι οποίες έχουν ήδη παρουσιαστεί στις εβδομάδες μόδας στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη. Δείτε, με μια πρώτη ματιά, ποια είναι τα κυρίαρχα κομμάτια στη μόδα του χειμώνα, τι από αυτά υπάρχει στη γκαρνταρόμπα σας και τι θα πρέπει να έχετε υπόψη σας:

- Κρατήστε τα εμπριμέ και όλα τα φλοράλ που ήδη έχετε, στην πρώτη γραμμή. Θα φορεθούν πολύ τη νέα σεζόν, με νέες, υπέροχες διακοσμήσεις και χρώματα.

- Αγοράστε μια κάπα ή βρείτε την παλιά σας κρυμμένη στην ντουλάπα. Οι περισσότεροι Οίκοι Μόδας όπως Saint Laurent, Alexander McQueen, Valentino κλπ., έδειξαν ότι οι κάπες θα είναι το απόλυτο trend της σεζόν.

- Το νέο boho στυλ, ένα hippy και folk look θα σας δώσει τη γοητεία, τη φαντασία και το ανέμελο στυλ μέσα στον χειμώνα, με πρωταγωνιστή τον οίκο Dolce & Gabbana.

- Ψάξτε για νέες αγορές με στολίδια από φτερά, πούπουλα, χάντρες, δαντέλα. Πρωταγωνίστησαν σε όλες τις κολεξιόν.

- Αποκτήστε ένα ζευγάρι glitter μπότες και εντυπωσιάστε! Τις είδαμε στις πασαρέλες από τους Οίκους Valentino και Alexander McQueen και περιμένουμε να φορεθούν πολύ τη νέα σεζόν. Θα ταιριάξουν απόλυτα με το νέο hippy look σας!

- Τα cartoons, τα γεωμετρικά σχήματα και τα πάτσγουορκ μοτίβα, θα συνεχίζουν να στολίζουν τα ρούχα σας και φέτος, κάτι που πρωτοεμφανίστηκε την περσινή σεζόν και μας έδειξαν πολλοί σχεδιαστές.

- Αποκτήστε ένα μαύρο δερμάτινο biker Jacket. Έχει ήδη εμφανιστεί από την περσινή σεζόν, αλλά φέτος είναι κυρίαρχο. Φοριέται με τα πάντα, ακόμα και το βράδυ, με τις αγαπημένες σας φούστες ή φορέματα και μπορείτε να το τολμήσετε ίσως και σε κάποιο άλλο, έντονο χρώμα.

- Τα εντυπωσιακά κοσμήματα κλέβουν την παράσταση, όπως τα περιδέραια, οι αλυσίδες και ιδιαίτερα ό,τι είναι χρυσό, θα είναι το απόλυτο trend στα κοσμήματα για φέτος το χειμώνα. Φορέστε τα με όλα σας τα ρούχα, ιδιαίτερα με τα ωραία σας πουλόβερ και πλεκτά, κάθε μέρα, ακόμα και στη δουλειά.

- Τα animal prints είναι φέτος στην πρώτη γραμμή και ιδιαίτερα σέξι! Φορέστε τα σε κασκόλ, σε αξεσουάρ, τσάντες, μπλούζες και παλτά και θυμηθείτε ότι τα υπόλοιπα ρούχα σας πρέπει να είναι απλά και μονόχρωμα.

- Τα έντονα χρώματα είναι πάλι μόδα για τον χειμώνα και θα σας απογειώσουν! Προτιμήστε τα έντονα μπλε και ιδιαίτερα αυτά που πηγαίνουν καλύτερα στα χρώματά σας τον χειμώνα και που φωτίζουν την επιδερμίδα σας.

Πηγή: Premium.paratiritis.gr

v