Τι ντύσιμο αρέσει στους άνδρες;

Τι ντύσιμο αρέσει στους άνδρες;

Μπορεί να στηρίζουμε ότι είναι καλό να ντυνόμαστε όπως νιώθουμε καλύτερα... ωστόσο είναι σαφές ότι αυτό δεν τραβάει πάντα και τα βλέμματα των ανδρών. Αν θέλετε να σας βρίσκουν σέξι και ακαταμάχητη μέσα στο καλοκαίρι, δείτε πώς μπορείτε να ντυθείτε με απλούς, πλην όμως πολύ γοητευτικούς τρόπους.

Απλά φορεματάκια

Όλοι οι άνδρες αγαπούν να βλέπουν μια γυναίκα μέσα σε ένα φόρεμα. Όσο και αν κάποιοι το θεωρούν πολύ... κοριτσίστικο, κατά βάθος αναζητούν αυτή την εικόνα της όμορφης πριγκίπισσας. Υπάρχουν βέβαια διαφόρων ειδών φορέματα και το μυστικό είναι να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο σώμα και στο στυλ σας.

Όποιο πάντως και να διαλέξετε -και για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας- μην το συνδυάσετε με γόβες, αλλά επιλέξτε χαμηλά πέδιλα ή σανδάλια (που θα αναδείξουν και το πεντικιούρ σας!). Μπορείτε να δείτε εδώ πώς να επιλέξετε φόρεμα ανάλογα τον σωματότυπό σας.

Στενά μπλουζάκια

Δεν υπάρχει άντρας που να μην αγαπάει τα στενά μπλουζάκια σε μια γυναίκα και άρα το βαθύ ντεκολτέ! Μην διστάσετε να το συνδυάσετε με μια φούστα (αλλά όχι κοντή!) ή με ένα παντελόνι. Το θέμα είναι οι ισορροπίες, δηλαδή αν τολμήσετε ένα στενό μπλουζάκι είναι σημαντικό να είστε πιο διακριτικές στο υπόλοιπο ντύσιμο. Στην τελική, το ζητούμενο είναι να είστε κομψές και θελκτικές και όχι υπερβολικά σέξι. 

Τζιν παντελόνι

Μπορεί να είναι το πιο απλό ντύσιμο στον κόσμο, είναι όμως και πολύ σέξι! Όλοι οι άνδρες θέλουν να βλέπουν τις γυναίκες με στενά τζιν και ένα απλό μπλουζάκι από πάνω. Μπορείτε να διαλέξετε από μια μεγάλη γκάμα τζιν (χρώματα ή σχέδια) και να τα φορέσετε κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ.

Συνδυάστε τα με πλατφόρμες, πέδιλα η και κάποιο πιο σπορ παπούτσι, ενώ από πάνω ένα απλό μπλουζάκι και κάποια παραπάνω αξεσουάρ το ολοκληρώνουν/. Δείτε επίσης εδώ ποιο είναι το ιδανικό τζιν για το σώμα σας. 

Σέξι εσώρουχα

Μπορεί να είναι ολοφάνερο, αλλά αξίζει να το υπογραμμίσουμε. Δεν έχει στην πραγματικότητα σημασία τι εποχή είναι. Οι άνδρες θέλουν οι γυναίκες να φορούν σέξι εσώρουχα! Ειδικά το καλοκαίρι όπου τα εσώρουχα βρίσκονται λίγο παραπάνω σε κοινή θέα (στενά μπλουζάκια, φορέματα με ντεκολτέ κλπ) επιλέξτε εκείνα που θα τραβήξουν την προσοχή του άντρα και θα του εξιτάρουν την φαντασία!

Φούστα ή φόρεμα σε pencil γραμμή

Η στενή φούστα μέχρι το γόνατο είναι ένα κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας που όλοι οι άνδρες βρίσκουν αφόρητα σέξι. Φοριούνται, ανάλογα το ύφασμά τους, όλες τις εποχές και συνήθως προορίζονται είτε για το γραφείο είτε για πιο βραδινές ώρες. Το φόρεμα σε pencil γραμμή από την άλλη είναι περισσότερο για βράδυ.

Ταιριάξτε το με ψηλά τακούνια για να δώσετε έναν πιο αισθησιακό χαρακτήρα στο ντύσιμο. Την pencil φούστα μπορείτε να την συνδυάσετε με ένα ελαφρύ πουκάμισο ή μια στενή μπλούζα. Ένα μικρό τσαντάκι ή ένα διακριτικό αξεσουάρ θα χαρίσουν πόντους κομψότητας στο σύνολο.

v