Σεξ: Ανεβάστε την ένταση

Σεξ: Ανεβάστε την ένταση

Μην αφήνετε την ρουτίνα και την κούραση της καθημερινότητας να ρίχνει τη σεξουαλικότητά σας. Δείτε 11 τρόπους για να «ανάψουν» πάλι οι μηχανές... όπως παλιά.

Δείτε τις ερωτικές διαφημίσεις...

...είτε μαζί είτε μόνη. Έρευνες λένε πως όταν οι άντρες και οι γυναίκες εκτίθενται σε ερωτικά μηνύματα, βιώνουν μικρές στιγμές διέγερσης και αποζητούν περισσότερο το σεξ.

Μπείτε μαζί του στο ντους...

...φορώντας ένα λευκό t-shirt. Πιστέψτε μας, μπορεί να κάνει θαύματα. Εννοείται ότι δεν θα φοράτε τίποτα από μέσα.

Φέρτε τα μαργαριτάρια...

...και χρησιμοποιήστε τα ως ερωτικό βοήθημα την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ. Δεν θα το πιστεύει ότι κάτι τόσο κοινότυπο, μπορεί να του προκαλέσει τέτοια διέγερση.

Στείλτε του μία φωτογραφία με το κινητό...

...που θα δείχνει το στόμα σας να δαγκώνει κάτι προκλητικά, ή κάποιο άλλο μέρος του σώματός σας. Η εικόνα θα λειτουργήσει ως προκαταρκτικά του ερωτικού παιχνιδιού που θα ακολουθήσει όταν επιστρέψετε στο σπίτι.

Προλάβετέ τον στην πόρτα...

...και φωνάξτε του να γυρίσει ενώ εσείς θα έχετε μισογδυθεί. Ακόμα κι αν πρέπει εκείνη τη στιγμή να φύγει για τη δουλειά, θα έχει σίγουρα κάτι να θυμάται μέχρι την ώρα που θα γυρίσει στο σπίτι.

Παίξτε με τα μαλλιά του...

...όπως στην αρχή της σχέσης σας. Θυμάστε;

Φορέστε ένα καραμελένιο κολιέ...

...σε οποιοδήποτε σημείο το σώματός σας θα θέλατε να βρεθεί το στόμα του και αφήστε τον να το δαγκώνει. Στον λαιμό, στους καρπούς, στους αστραγάλους, στους μηρούς, είναι βέβαιο ότι θα τον ξετρελάνετε.

Χρησιμοποίηστε μια μπάλα γυμναστικής...

...και βάλτε την στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια του σεξ για να δοκιμάσετε με αυτήν νέες στάσεις.

Κυκλοφορήστε στο σπίτι γυμνή...

...όχι συνέχεια, αλλά σε άσχετες φάσεις, π.χ. όταν πλένετε τα πιάτα. Εννοείται ότι στο σπίτι θα πρέπει να είστε μόνο οι δυο σας.

Δείτε το 9 ½ εβδομάδες...

...ή οποιαδήποτε άλλη "σέξι" ταινία. Όσο παλιακό κι αν ακούγεται, σίγουρα θα τονώσει την ερωτική σας διάθεση.

Αγοράστε του εσώρουχα...

...αλλά όχι κλασικά μποξεράκια. Προτιμήστε κάτι ιδιαίτερο, π.χ. μεταξωτά ή σατινέ σλιπ, ίσως λίγο πιο σφιχτά απ’ό,τι συνήθως. Έπειτα πείτε του να τα δοκιμάσει και εκθειάστε τα… προσόντα του. Σύντομα θα θέλει να τα βγάλει.

Πηγή: iVillage

v