Πώς να ζεστάνετε ένα δωμάτιο με 3 ευρώ το μήνα (video)

Πώς να ζεστάνετε ένα δωμάτιο με 3 ευρώ το μήνα (video)

Πώς θα σας φαινόταν να καταναλώνατε 0,10 ευρώ την ημέρα για την θέρμανση ενός δωματίου στο σπίτι σας; Εάν έχετε διάθεση για εύκολες κατασκευές, σας παρουσιάζουμε τον τρόπο για να φτιάξετε ένα «ιδιαίτερο» καλοριφέρ που θα ζεσταίνει το χώρο σας με ελάχιστα έξοδα.

Αρχικά θα χρειαστείτε ένα μεταλλικό σκεύος, κεράκια τύπου ρεσώ και δύο πήλινες γλάστρες την μια μικρότερη από την άλλη. Τοποθετείτε τα κεριά σε ένα μεταλλικό σκεύος, τα ανάβετε με έναν αναπτήρα και τα σκεπάζετε με το μικρότερο δοχείο. Στην οπή του δοχείου τοποθετείται ένα μεταλλικό κάλυμμα από χρησιμοποιημένο ρεσώ και την κλείνετε. Στη συνέχεια τοποθετείτε και την άλλη γλάστρα από πάνω και η κατασκευή σας είναι έτοιμη! Ο κρύος αέρας μπαίνει από το κάτω μέρος της κατασκευής, περνάει διαμέσου των κεριών και των πήλινων γλαστρών που είναι καυτές και διαχέεται στο δωμάτιο ζεστός πλέον. Θα χρειαστείτε 8 κεριά την ημέρα και είναι ιδανική επιλογή για όσους περνάνε αρκετές ώρες της ημέρας σε ένα δωμάτιο.

O τρόπος κατασκευής είναι πολύ απλός και δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε για να δείτε από μόνοι σας τα αποτελέσματα. Καλή επιτυχία!

v