Δείτε τα 10 ξενοδοχεία που ξετρελαίνουν τα παιδιά!

Δείτε τα 10 ξενοδοχεία που ξετρελαίνουν τα παιδιά!

Εάν θέλετε τα παιδιά σας να ζήσουν στον φανταστικό κόσμο των παραμυθιών δεν έχετε παρά να τα πάτε στα παρακάτω ξενοδοχεία και να ταξιδέψετε μαζί τους στον κόσμο των παραμυθιών. Οι διακοπές με τα παιδιά σας θα αποκτήσουν άλλο νόημα καθώς θα είναι ελεύθερα να παίξουν, να διασκεδάσουν και να ζήσουν το όνειρο σε απίθανα καταλύματα γεμάτα παιχνίδια. Ας ρίξουμε μια ματιά στα πιο απίστευτα παιδικά ξενοδοχεία!

Nickelodeon Suites Resort στη Φλόριντα

Τα παιδιά σας θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν τον Bob τον Σφουγγαράκη, την Ντόρα την Εξερευνήτρια και να κοιμηθούν στον βυθό του «μπικίνι» ανάμεσα σε σαλάχια και χταπόδια!

Kakslauttanen Arctic Resort στην Φινλανδία

Μια επίσκεψη στον Νότιο πόλο και συγκεκριμένα στο σπίτι του Αϊ-Βασίλη είναι το όνειρο κάθε μικρού παιδιού. Εδώ δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους μικρούς φίλους να κοιμηθούν στο κρεβάτι του αγαπημένου άγιου των παιδιών.

Plaza Hotel στη Νέα Υόρκη

Ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στις μικρές πριγκίπισσες. Καταπληκτικά ρούχα και αξεσουάρ περιμένουν στις ντουλάπες για να μεταμορφώσουν τα κοριτσάκια στις ηρωίδες των αγαπημένων τους παραμυθιών.

Palms στη Νεβάδα

Το ονειρικό σπίτι της Barbie σας περιμένει για να το επισκεφθείτε, αλλά και να μείνετε εκεί. Έπιπλα, αφίσες, χαλιά και βιβλία είναι όλα αφιερωμένα στην λατρεμένη κούκλα των παιδιών.

Dog Bark Inn στο Αϊντάχο

 

Ένα ξενοδοχείο αφιερωμένο στον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου, τον σκύλο. Εκεί δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να μάθουν τα πάντα για τον τετράποδο φίλο τους μέσα από ενημερωτικά βιβλία και παραμύθια.

Alton Towers Hotel στην Αγγλία

 

Τοίχοι ζωγραφισμένοι με παιδικούς ήρωες, φωτιστικά και κρεβάτια διακοσμημένα με αγαπημένα καρτούν και κουτιά γεμάτα παιχνίδια βρίκονται διανεμημένα σε όλους τους χώρους.

Adventure Suites στο Νέο Χαμσάϊρ

Σε αυτό το ξενοδοχείο καλείστε να ζήσετε όπως οι άνθρωποι των σπηλαίων ή όπως οι άνθρωποι στη ζούγκλα, μέσα σε δεντρόσπιτα.

Legoland Hotel στην Καλιφόρνια

Ο κόσμος των Lego σας περιμένει για να σας ταξιδέψει σε φανταστικά μέρη, όπως στον κόσμο των πειρατών.

Aulani, Disney Resort & Spa στην Χαβάη

Ο Μίκυ, ο Γκούφυ, η Άριελ και όλοι οι ήρωες της Disney βρίσκονται στο θέρετρο της φωτογραφίας.

Portofino Bay Hotel στη Φλόριντα

 

Βασισμένο όλο στην ταινία «Εγώ, ο Απαισιότατος» υπόσχεται να χαρίσει στιγμές ξέφρενης αδρεναλίνης στο μαγικό λούνα παρκ του.

v