Τα πιο παράξενα sex toys της αγοράς

Τα πιο παράξενα sex toys της αγοράς

Αν ακούγοντας «sex toys» το μυαλό σας πηγαίνει σε δονητές και χειροπέδες... έχετε μείνει πολύ πίσω! Στην αγορά κυκλοφορούν πολύ πιο αλλόκοτα ερωτικά βοηθήματα, για τα περισσότερα εκ των οποίων η φαντασία δεν επαρκεί για να κατανοήσει την χρήση τους. Κι όμως, οι υψηλές πωλήσεις τους αποδεικνύουν πως όχι μόνο υπάρχει κοινό πρόθυμο να τα δοκιμάσει, αλλά και ότι η σεξουαλική απελευθέρωση έχει φτάσει πλέον σε τέτοια επίπεδα ώστε έχουμε πολλά ακόμα να δούμε -και να μάθουμε- αναφορικά με τις δυνατότητες των ερωτικών βοηθημάτων. Δείτε, λοιπόν, την «τελευταία λέξη της μόδας» στα sex toys και... κάντε τις επιλογές σας!

Σκάκι με πιόνια-sex toys

Συλλεκτικό και μεγαλοφυές, αυτό το sex toy θα σας κάνει να σκεφτείτε πονηρά ακόμα και τον... Γκάρι Κασπάροφ. Κάθε ένα από τα 32 πιόνια είναι ένα ερωτικό παιχνίδι -με τον Βασιλιά-δαχτυλίδι πέους και τον Αξιωματικό-κολπικές μπάλες- κατασκευασμένο από σιλικόνη. Δυστυχώς, όσο κι αν ψάξαμε, δε βρήκαμε τρόπο να το αγοράσουμε online. Ωστόσο, κρίθηκε ότι του άξιζε μια αναφορά. Φαίνεται πως διατίθεται μόνο έπειτα από παραγγελία και η τιμή του είναι άγνωστη. Το site της σχεδιάστριας είναι αυτό, αλλά περισσότερες πληροφορίες θα μάθετε από εδώ.

Δονητής-κολιέ Vesper

Ο σχεδιασμός σεξουαλικών βοηθημάτων περνάει σε άλλο επίπεδο design. O Vesper είναι ένα πραγματικά κομψό κόσμημα, του οποίου η αλυσίδα μπορεί να αφαιρεθεί, ούτως ώστε να μεταμορφωθεί σε λεπτό δονητή που φορτίζεται από τον υπολογιστή. Διατίθεται σε τρία χρώματα -ασημί, λευκόχρυσο και χρυσό- και η εταιρεία σας δίνει τη δυνατότητα να χαράξετε πάνω του μια φράση - μήνυμα της επιλογής σας. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ, με το κόστος του να ξεκινά από 56 ευρώ και τα μεταφορικά έξοδα να κοστίζουν το λιγότερο 28 ευρώ.

Δονητής – κραγιόν

Πρόκειται για τον δονητή με το τελειότερο καμουφλάζ, που δεν θα κινήσει υποψίες, αφού είναι ολόιδιος με κραγιόν. Οι κατασκευαστές του τον προωθούν ως "κατάλληλο για κλειτοριδική διέγερση", προφανώς λόγω του μικρού του μεγέθους. Μπορείτε να τον αγοράσετε από εδώ και το κόστος του ανέρχεται στα 16 ευρώ, χωρίς τα έξοδα μεταφοράς.

Mr. Putin butt blug

Ναι, είναι μια προτομή του Βλαντιμίρ Πούτιν και ναι, είναι sex toy. Πρόκειται για μία συσκευή πρωκτικής διέγερσης με σαφές πολιτικό σχόλιο. Κοστίζει μόλις 20 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Sex toy – έπιπλο

Τα sex toys δεν περιορίζονται πλέον σε συσκευασίες... τσέπης. Πολλά σεξουαλικά βοηθήματα σε μορφή επίπλων κυκλοφορούν στην αγορά - από καναπέδες με πολλές δυνατότητες συναρμολόγησης, μέχρι διαφόρων σχημάτων μαξιλάρια. Ξαπλωμένοι, όρθιοι ή καθιστοί σε έναν τέτοιου είδους... ερωτικό καναπέ, μπορείτε να βελτιώσετε τη γωνία της διείσδυσης και να εκτοξεύσετε στα ύψη την απόλαυση. Δείτε την (εντυπωσιακά μεγάλη) λίστα αυτών των βοηθημάτων-επίπλων εδώ. Οι "καναπέδες" ξεκινούν από 140 ευρώ, ενώ τα μαξιλαράκια από 40.

v