Όροι Συμμετοχής

Όροι Συμμετοχής

1. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία «Media2day», όπως και οι σύζυγοί τους και οι συγγενείς τους πρώτου και δευτέρου βαθμού.

2. Ο διαγωνισμός αρχίζει την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 και λήγει την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012.

3. Εκ των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό, θα αναδειχθεί με κλήρωση ένας (1) νικητής ο οποίος θα κερδίσει 6ήμερη διαμονή (5 διανυκτερεύσεις) σε family suite έως 4 ατόμων στο Porto Carras Grand Resort. O νικητής μπορεί να επιλέξει το χρονικό διάστημα που θα επισκεφθεί το ξενοδοχείο, από 1η έως 31η Ιουλίου 2012 και από 1η έως 30η Σεπτεμβρίου 2012, κατόπιν διαθεσιμότητας. Πέραν του νικητή θα αναδειχθεί και ένας (1) αναπληρωματικός στην περίπτωση που υπάρχει αδυναμία του νικητή να λάβει το δώρο.

4. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 στα γραφεία του Mama365.gr (Παπανικολή 50, Χαλάνδρι). Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στo site Mama365.gr. Επιπλέον ο νικητής θα ενημερωθεί με e-mail, στη διεύθυνση που έχει δηλώσει.

5. Το δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

6. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους νικητές.

7. Η διοργανώτρια εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε τυχόν σωματική ή περιουσιακή βλάβη ή οποιουδήποτε άλλου είδους ζημία/δαπάνη προκληθεί στον νικητή ή/και τον συνοδό του από την λήψη του δώρου ή και την ακύρωση ή αναβολή πραγματοποίησης αυτού.

8. Με δεδομένο ότι η διοργανώτρια εταιρεία στο πλαίσιο του διαγωνισμού θα επεξεργάζονται προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο), αναλαμβάνει την υποχρέωση να τηρήσει τα αρχεία αυτά απόρρητα και να προβεί στην επεξεργασία τους στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του διαγωνισμού, (δημοσιοποίηση του ονόματος των νικητών στο site και στις σελίδες του σε sites κοινωνικής δικτύωσης), λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων. Τα προσωπικά αυτά δεδομένα η διοργανώτρια εταιρεία δεσμεύεται να μην τα κοινοποιήσει σε κανέναν τρίτο φορέα.

9. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση κατά την έννοια του Ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της εταιρείας τήρηση αρχείου με τα προσωπικά τους δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) και την επεξεργασία τους από τη διοργανώτρια εταιρεία. Η δε αποδοχή του δώρου συνιστά συγκατάθεση του νικητή για τη χρήση του ονόματός του με σκοπό τη δημοσιοποίηση του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του καθώς και για την επεξεργασία των προσωπικών του στοιχείων κατά τα παραπάνω. Οι νικητές ουδεμία αξίωση διατηρούν κατά της διοργανώτριας, εξ αυτού του λόγου και ουδεμίας αμοιβής ή αποζημίωσης δικαιούνται.

10. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει το διαγωνισμό, να τροποποιήσει τους όρους του και να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του.

11. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει γνώση και αποδοχή των όρων του.

v