«Δεν είσαι η μόνη μαμά με μικρά παιδιά και σπίτι άνω κάτω!»

«Δεν είσαι η μόνη μαμά με μικρά παιδιά και σπίτι άνω κάτω!»

Η Taylor είναι influencer του TikTok με 3,8 εκατομμύρια followers και 149 εκατομμύρια likes στα βίντεό της. Όλα δείχνουν πως η ζωή της είναι άψογη και τα' χει όλα στην εντέλεια αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική!

Η γνωστή influencer θέλησε να δείξει πως η ζωή της δεν είναι περισσότερο τέλεια από τη δική μας, τονίζοντας πως ότι βλέπουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνήθως η μισή αλήθεια. 

Γι’ αυτό τον λόγο δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της ένα συνηθισμένο απόγευμα. Λίγο πριν την ώρα του ύπνου, το σαλόνι και το μπάνιο είναι άνω κάτω, ο νεροχύτης γεμάτος πιάτα και τα κρεβάτια άστρωτα. 

Φυσικά, δεν είναι η μόνη μαμά δύο μικρών παιδιών που βλέπει το σπίτι της σαν βομβαρδισμένο! Αντίθετα, είναι μια πραγματικότητα που, λιγότερο ή περισσότερο, τη ζούμε όλες και δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε.

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 19,9 εκατομμύρια προβολές αλλά και πολλά επικριτικά σχόλια που κατηγορούν την Taylor για… τεμπελιά και διαταραγμένη ψυχική υγεία! Ωστόσο, αρκετές μαμάδες την ευχαρίστησαν που μοιράστηκε μαζί τους τη δική της πραγματικότητα, αφού τις κάνει να νιώθουν λιγότερο μόνες, όπως λένε.

@taylorfrankiepaul Replying to @anna.caroline718 ♬ original sound - hard ahh audios fr🤞

@taylorfrankiepaul Replying to @nursekelsey83 ♬ Cinematic Epic Ambient (2-minute) - SkywardMusic

@taylorfrankiepaul Replying to @sadiedeem ♬ Where Is My Mind? - Remastered - Pixies

v