Το Santa Claus Kingdom για 3η χρονιά στο M.E.C. Παιανίας από 29/11

Το Santa Claus Kingdom για 3η χρονιά στο M.E.C. Παιανίας από 29/11

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Αγίου Βασίλη "Santa Claus Kingdom" θα λειτουργήσει για 3η χρονιά στο Εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου. Το Πάρκο δημιουργείται από την εταιρία ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ΑΕ, που είναι η πρώτη εταιρία που δημιούργησε Χριστουγεννιάτικά πάρκα στην Ελλάδα. Όλα τα Πάρκα της εταιρείας είναι απολύτως ασφαλή και έχουν Πιστοποίηση από την TUV Hellas (τη μοναδική εταιρία που δίνει πιστοποιήσεις ασφάλειας και λειτουργίας για Πάρκα στην Ελλάδα).

Tο Πάρκο στις 35 ημέρες λειτουργίας του δικαιώνει έμπρακτα το όνομά του "Santa Claus Kingdom" συνδυάζοντας τη Χριστουγεννιάτικη ΜΑΓΙΚΗ ατμόσφαιρα με ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ των παιχνιδιών και τη χώρα των Πάγων με τα περισσότερα τα χειμερινά σπορ.

Το "Santa Claus Kingdom" κάνει πραγματικότητα το «όνειρο» των Χριστουγέννων! Πώς;

Είναι το μεγαλύτερο (13.000 τμ.) χριστουγεννιάτικο/πάρκο- χωριό για παιχνίδι στην Αθήνα– με πάνω από 40 παιχνίδια. ΦΕΤΟΣ υπάρχουν τουλάχιστον 15 ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ παιχνίδια (που δεν τα έχετε ξαναδεί στο Πάρκο) που συνδυάζουν τα action games με τα κλασσικά fun games και τεράστια παιχνιδοχώρα. ΟΛΑ προσφέρονται στο κοινό με 1 εισιτήριο (ενιαία τιμή για συμμετοχή σε όλα τα παιχνίδια και τις δραστηριότητες του Πάρκου). Το Πάρκο φιλοξενεί εκτός από παιχνίδια ΚΑΙ δημιουργικά εργαστήρια, ζογκλέρ, μάγους, θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις.

Φέρνει στην Ελλάδα τον αυθεντικό, τον αληθινό Άγιο Βασίλη από το Χωριό του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας (με την αιγίδα της Πρεσβείας). Ο Αι- Βασίλης ήρθε πέρυσι για πρώτη φορά στην Ελλάδα και χιλιάδες παιδιά τον επισκέφτηκαν το διήμερο 28 και 29/11 προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του.

Φέτος ο Αι Βασίλης θα επισκεφθεί το Πάρκο μαζί με τη γυναίκα του και το ξωτικό- βοηθό, το Τόντουτ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα φιλοξενήσουν στο ΣΠΙΤΙ τους στο Πάρκο τους μικρούς τους φίλους για υπογραφή αυτόγραφων και φωτογράφιση. Θα βρίσκεται στο Πάρκο από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου.

Ο Αϊ Βασίλης θα επισκεφθεί και Νοσοκομεία Παίδων κατά την παραμονή του στην Ελλάδα.

Θα λάβει χώρα η καινοτόμα ενότητα Snowland/ Iceland με:

- Τεχνητή πίστα SKI indoor για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Πρόκειται για επικλινή πίστα σκι ύψους 3 μέτρων, μήκους 45 μέτρων και πλάτους 14 μέτρων όπου μπορεί κάποιος να μάθει σκι χωρίς να πρέπει να βρεθεί στο βουνό. Έμπειροι αθλητές και προπονητές παρέχουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα σκι στους επισκέπτες του Πάρκου - αυτή τη στιγμή είναι το καινούργιο trend στην Ευρώπη (Βόρεια Ιταλία, Ελβετία, Σουηδία, Βρετανία κλπ.) και στην Αμερική για ψυχαγωγία και άθληση μέσα στην πόλη, που προσομοιάζει με την άθληση στο βουνό. Η πίστα προσφέρεται και για snowboard.
- Igloo. Δηλαδή, μια πιστή αναπαράσταση igloo Εσκιμώων.
- «Παγωμένη» λίμνη με βαρκάκια
- Οδήγηση στον πάγο (Ice Drive DRIFT), ένα καινούργιο πρωτοποριακό παιχνίδι.
- Τεράστιο Παγοδρόμιο όπου θα γίνουν & επιδείξεις πατινάζ από αθλήτριες και αθλητές.
- Και ακόμα action games όπως snow tubes, ορεινή διαδρομή ποδηλάτου (berk 4 x 4 bikes) και slack lines

Μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρωτότυπη, μαγική ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ θα έρθει στην Ελλάδα για πρώτη φορά με 4 θεματικές ενότητες (το δωμάτιο των Ιπποτών, το δωμάτιο της Πριγκίπισσας, το δωμάτιο των Μαγικών, το δωμάτιο των Παραμυθιών και η Κοιλάδα των Μαξιλαριών) και ταυτόχρονα θα είναι ένα τεράστιο action games βασίλειο γιατί εκεί θα βρίσκονται τα: caterpillar/flying BIRDS- φουσκωτό ηφαίστειο, ιππόδρομος, τοξοβολία.

Christmas express. Ένα πανέμορφο τρενάκι που κάνει μια δική του διαδρομή μέσα στο πάρκο – για τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς τους.
Οι διοργανωτές φιλοδοξούν για δεύτερη χρονιά να σπάσουν το Παγκόσμιο ρεκόρ Guinness ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ τυμπανιστές ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου). Πέρυσι μαζεύτηκαν 1200 «ξωτικά» στο Πάρκο!

Μεγάλη οργανωμένη αγορά με πολλά καταστήματα όπου οι ενήλικες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να «ξεσκάσουν» λίγο και να ξοδέψουν ευχάριστα την ώρα τους κάνοντας μερικά από τα γιορτινά τους ψώνια, την ώρα που τα παιδιά τους απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Πέρα από τα «μόνιμα» παιχνίδια προγραμματίζονται και πολλές και διαφορετικές δράσεις (δημιουργικά εργαστήρια, μουσικές, θεατρικές παραστάσεις κλπ.) για να ψυχαγωγηθεί όλη η οικογένεια με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες (και οι ενήλικες επισκέπτες εκτός από τα παιδιά).

Το "Santa Claus Kingdom" είναι μια ολοκληρωμένη πρόταση εξόδου. Απευθύνεται σε όλη την οικογένεια καθώς στα παιχνίδια του Πάρκου μπορούν να παίξουν παιδιά από 2 ετών έως και έφηβοι αλλά ακόμα και οι γονείς έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλά από τα παιχνίδια του Πάρκου, μιας και οι θεματικές ενότητες του Πάρκου συνδυάζουν τα action games με τα κλασσικά fun games καθώς και μια τεράστια παιχνιδοχώρα για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας.

Το Πάρκο είναι κλειστό, και εξασφαλίζει ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες στους επισκέπτες του, (δεν επηρεάζεται από χιόνια, βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες που τυχόν θα επικρατούν κλπ.) και οι προδιαγραφές των παιχνιδιών είναι απόλυτα ασφαλείς για τα παιδιά.

"Santa Claus Kingdom" - Indoor Christmas Theme Park
Πού: Εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας
Πότε: Από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 2 Ιανουαρίου.

v