Έκαναν τατουάζ με τα σημάδια της κόρης τους για να μη νιώθει μόνη

Έκαναν τατουάζ με τα σημάδια της κόρης τους για να μη νιώθει μόνη

Τα μεγάλα εμφανή σημάδια στο δέρμα είναι από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν ένα παιδί να νιώθει ιδιαίτερα άβολα στο σχολείο, ανάμεσα στα υπόλοιπα παιδιά. Αυτοί οι γονείς από την Αγγλία, όμως, βρήκαν τον τρόπο, για να μην νιώθει η κόρη τους ότι διαφέρει. Η Tanya και ο Philips έκαναν σε ολόκληρα τα πόδια τους τατουάζ με τα ίδια ακριβώς εκ γενετής σημάδια που έχει η 18 μηνών Honey-Rae, στα δικά της πόδια!

Όπως χαρακτηριστικά είπαν οι γονείς στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης «παρόλο που στα δικά μας μάτια η κόρη μας είναι τέλεια, ξέρουμε ότι οι άνθρωποι θα την κοιτάζουν παράξενα και θα δείχνουν τα πόδια της. Το έκανε ήδη μια φορά μπροστά μας ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και καταλάβαμε πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι. Οι άνθρωποι μερικές φορές είναι σκληροί χωρίς καν να το καταλαβαίνουν».

Ήταν εκείνη ακριβώς την ημέρα που το ζευγάρι πήρε την απόφαση να κάνει τατουάζ, σχεδιάζοντας σημάδια πανομοιότυπα με τα κόκκινα σημάδια που έχει η κόρη τους εκ γενετής στα πόδια της.

«Όταν το πρήξιμο από τα τατουάζ έφυγε, τα δείξαμε στην Honey-Rae. Εκείνη τα άγγιξε απαλά και, δείχνοντας τα δικά της πόδια, είπε 'είμαστε ίδιοι'! Τότε ξέραμε πως είχαμε πάρει την σωστή απόφαση», λένε όλο συγκίνηση οι τρυφεροί γονείς.

v