Πώς ψήφισαν τα ζώδια;

Πώς ψήφισαν τα ζώδια;

Κριός ο τσαμπουκάς, Ταύρος ο αναποφάσιστος, Λέων ο υπερήφανος, Ιχθύς ο... ξεχασιάρης! Δείτε πώς ψήφισαν τα ζώδια σε μια εναλλακτική ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος!

Κριός

Μπήκε στο παραβάν με τσαμπουκά και αποφασισμένος, είχε προσταυρώσει το ψηφοδέλτιο από το σπίτι του, είχε φτύσει αυτά των αντιπάλων του, υπερσάλιωσε τον φάκελο και τον έριξε χτυπώντας τη σχισμή της κάλπης. Το ψηφοδέλτιό του βγήκε άκυρο γιατί σε αυτές τις εκλογές δεν σταυρώναμε.

Ταύρος

Τα έβαλε κάτω σκέφτηκε σοβαρά τη ψήφο... του. Σκέφτηκε τι θέλει, τι δεν θέλει, το μέλλον της χώρας αλλά και το ατομικό του συμφέρον και προσπάθησε να τα συνδυάσει. Και την Κυριακή μπήκε στο παραβάν και τράβηξε κλήρο.

Δίδυμος

Θα ξεκινήσει καμπάνια στο ίντερνετ και σουαρέ στο σπίτι για την προώθηση του κόμματος που θέλει. Θα γράψει αναλύσεις, θα κάνει τουρ σε χωριά και πόλεις, θα επιχειρηματολογήσει με πάθος. Και την Κυριακή θα ξυπνήσει μεσημέρι, θα πάει για ούζα με τους φίλους του και κάποια στιγμή γύρω στις 10 το βράδυ θα πει, ρε τι ώρα κλείνουν οι κάλπες;

Καρκίνος

Ξύπνησε το πρωί και έβαλε να παίζει δυνατά το «τα χρόνια και τα λόγια τα χαμένα» και βούρκωνε. Φίλησε τη φωτογραφία του παππού του, αποχαιρετώντας έτσι τη μεταπολίτευση. Έριξε ψήφο συνείδησης της ιστορίας του τόπου και μετά ένιωσε απίστευτες τύψεις για την επιλογή του.

Λέων

Αν δεν κατεβαίνει ο ίδιος στις εκλογές, δεν θα υπάρχει κανένας άξιος να τον κυβερνήσει κι έτσι απέχει.

Παρθένος

Σύγκρινε όλες τις προτάσεις κομμάτων διαβάζοντας τα site τους αλλά και σχετική βιβλιογραφία. Συνδύασε απόψεις από το δόγμα του Σοκ και τον Καστοριάδη αλλά και από ιαπωνικά χαϊκού. Έφτασε στην ώρα του, αποφασισμένος και ψύχραιμος και περίμενε στην ουρά με υπομονή για να μπει στο παραβάν. Μόλις ήρθε η σειρά του συνειδητοποίησε ότι έχει ξεχάσει την ταυτότητά του σπίτι.

Ζυγός

Πήγε να ψηφίσει έχοντας καταλήξει κάπου αλλά χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρος. Έξω από το εκλογικό τμήμα έπιασε κουβέντα με όλους τους αντιπροσώπους και ξαναμπερδεύτηκε. Λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες την έριξε τελικά στο κόμμα που είχε τον πιο όμορφο αντιπρόσωπο.

Σκορπιός

Ως μοναδικός γνώστης της παγκόσμιας συνωμοσίας που γίνεται σε βάρος της Ελλάδας πήγε και έριξε την ψήφο ανατροπής του νέου κατεστημένου που θα έρθει. Φεύγοντας τσακώθηκε με τον δικαστικό αντιπρόσωπο γιατί θα πιστεύει ότι έχει σκανάρει την ταυτότητά του όσο αυτός ήταν στο παραβάν.

Τοξότης

Γέμισε μια τσάντα με πετσέτα, αντηλιακό, βιβλία, αλλαξιά ρούχα, μουσική και καπέλο. Διπλοπάρκαρε έξω από το τμήμα και πετάχτηκε να ψηφίσει στον δρόμο για την παραλία.

Αιγόκερως

Έχει από τον Γενάρη, διαισθανόμενος τις εκλογές, υποβάλει αίτηση αλλαγής τόπου των εκλογικών του δικαιωμάτων. Έχει πάρει 10 τηλέφωνα για να επιβεβαιώσει ότι η αλλαγή έχει γίνει αλλά τελικά στις προηγούμενες όταν πήγε δεν τον είχαν γραμμένο στις λίστες. Έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει γιατί θα είναι το ίδιο που θα έριχνε στις προηγούμενες εκλογές. Την Κυριακή ξύπνησε νωρίς και έφυγε για να πάει στο Λονδίνο να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή.

Υδροχόος

Έριξε ψήφο αντίδρασης στην αντίδραση για την ανατροπή και αλληλεγγύης στο δικαίωμα του ανθρώπου να μην είναι αλληλέγγυος.

Ιχθύς

Ωχ ρε είχαμε εκλογές χτες;

Κάντε κλικ εδώ και διαβάστε τα... κανονικά ζώδια

v