Κριός - Eβδομαδιαία Πρόβλεψη 21-27/9/2020

1ο δεκαήμερο (από 21 έως 30/4)
Επικεντρωμένοι στους συντρόφους, σας βρίσκει αυτή η εβδομάδα. Διακρίνετε ευκολότερα τι σας προβληματίζει στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και βγάζετε συμπεράσματα. Συμφωνίες, συναντήσεις στα πλαίσια μιας συνεργασίας ή σε ότι έχει σχέση με νομικά θέματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου βλέπετε δράσεις ανεξαρτητοποίησης από τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Ουδέτερη εβδομάδα.

2ο δεκαήμερο (από 1 έως 10/4)
Πιο ήρεμοι αυτή την εβδομάδα οι περισσότεροι από εσάς. Η Αφροδίτη είναι αρωγός σε ότι αφορά ερωτικά και δημιουργικά σχέδια. Μια αρκετά ερωτική περίοδος, εκμεταλλευτείτε αυτή την συγκυρία για να περάσετε όμορφα με τον/την αγαπημένη σας. Ευχάριστες στιγμές με πράγματα που σας διασκεδάζουν π.χ. χόμπι και φυσικά με τα παιδιά σας.

3ο δεκαήμερο (από 11 έως 20/4)
Πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή αλλά και επιμονή για να τα καταφέρετε, δύσκολα θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Κάποια νέα θα αλλάξουν προοπτικές που έχετε για την καριέρα ή για μια συνεργασία. Καλό θα είναι να αποστασιοποιηθείτε από συζητήσεις που θα σας περιορίζουν ή που θα σας φτάνουν στα άκρα. Αποφύγετε κάθε είδους συκοφαντία. Μία συζήτηση θα γίνει αιτία να εκνευριστείτε. Ο Άρης ανάδρομος σταματά προσωρινά την έντονη δράση, μπορείτε να ανασυνταχτείτε για να δράσετε αργότερα.

v