65χρονη μητέρα 13 παιδιών είναι έγκυος σε τετράδυμα!

65χρονη μητέρα 13 παιδιών είναι έγκυος σε τετράδυμα!

Αντί να απολαμβάνει τον ρόλο της ως γιαγιά, η Annegret Raunigk, στα 65 της χρόνια, έμεινε έγκυος... σε τετράδυμα! Ναι –σωστά διαβάσατε! Τα 13 παιδιά που έχει αποκτήσει, από πέντε διαφορετικούς άνδρες, έχουν ηλικίες από 10 έως 44 ετών. Η Raunigk, είχε γίνει πρωτοσέλιδο και πριν 10 χρόνια, όταν απέκτησε παιδί στα 55, την κόρη της Leila. Όταν, λοιπόν, η Leila της ζήτησε να έχει αδέλφια πιο κοντά στην ηλικία της, η Γερμανίδα δασκάλα δεν μπόρεσε να της χαλάσει το χατίρι...

Η Raunigk επιχείρησε εξωσωματική γονιμοποίηση χρησιμοποιώντας δότες τόσο σπέρματος όσο και ωαρίων και τελικά, δεκαοκτώ μήνες μετά, έμεινε έγκυος σε... τετράδυμα!

«Οπωσδήποτε σοκαρίστηκα όταν οι γιατροί μου είπαν ότι κυοφορώ τετράδυμα και χρειάστηκα χρόνο για να το σκεφτώ», είπε η Raunigk στη γερμανική εφημερίδα Bild. «Δεν είναι ότι φοβάμαι. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ να είμαι υγιής και σε καλή φυσική κατάσταση. Όσο για θέματα οργάνωσης, έχω μπόλικη εμπειρία, δεν είναι νέο αυτό για εμένα!»

Τη στιγμή που άλλες γυναίκες δίνουν αγώνα για να αποκτήσουν έστω ένα παιδί στα 30 τους, η σύγχρονη Σάρα στις 21 εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, είναι, σύμφωνα με τους γιατρούς, απολύτως υγιής και με διανύει μία καλή κύηση. Μάλιστα, πρόκειται να πάρει και σύνταξη από την εργασία της φέτος, οπότε θα έχει άπλετο χρόνο για να φροντίζει τα εγγ παιδιά της!

v