Αυτοπεποίθηση, το μυστικό της ομορφιάς

Αυτοπεποίθηση, το μυστικό της ομορφιάς

Οι γυναίκες το καλοκαίρι νιώθουν χειρότερα με το σώμα τους, ανησυχώντας, μεταξύ άλλων, για την επιδερμίδα, τα παραπανίσια κιλά και την εμφάνισή τους γενικότερα. Το μυστικό, όμως, για να δείχνετε όμορφη κρύβεται στην αυτοπεποίθηση. Πού και πώς θα την βρείτε; Διαβάστε 9 τρόπους που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας στα ύψη!

Κολακέψτε τη γραμμή σας

Το σημαντικότερο που πρέπει να λαμβάνετε υπ' όψιν όταν επιλέγετε μαγιό και ρούχα για την παραλία, είναι το σχήμα του σώματός σας και πώς να το αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο. Αν, για παράδειγμα, έχετε κοιλίτσα, επιλέξτε ένα ολόσωμο μαγιό, σε σκούρα απόχρωση, ενώ αν έχετε μικρό στήθος, επιλέξτε ένα μπικίνι με καλή ενίσχυση στο σουτιέν.

Φυσικό μακιγιάζ

Είτε είστε 20 ετών, είτε παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών, δεν πρέπει ποτέ να "αφήνεστε". Και ο πρώτος και βασικός κανόνας είναι το μακιγιάζ. Βέβαια, το καλοκαίρι δεν ενδείκνυται για μάσκαρες, σκιές και eye liner. Ωστόσο, λίγο ρουζ και make up δεν έβλαψε ποτέ καμία.

Ασχοληθείτε με... τρίχες

Η αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας με χρήση laser είναι μια καλή επένδυση. Όλο το καλοκαίρι θα κυκλοφορείτε με σορτς, φούστες ή μαγιό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν ξυριστήκατε ή όχι. Αν, όμως, δεν έχετε τα οικονομικά περιθώρια, μην αφήσετε ποτέ τα εμφανή σημεία του σώματος αξύριστα.

Περιποιηθείτε το δέρμα σας

Η καθημερινή χρήση ενυδατικής δεν είναι αγγαρεία, αλλά "υποχρέωση" απέναντι στην επιδερμίδα σας. Το μυστικό είναι να βρείτε την καταλληλότερη για το δέρμα σας. Θα εκπλαγείτε με τη διαφορά που θα δείτε, και μάλιστα αμέσως.

Για σένα νoιάσου και γυμνάσου

Αν προσπαθείτε να αδυνατίσετε, θα πρέπει εκτός από δίαιτα, να κάνετε αερόβιες ασκήσεις ώστε να χάσετε βάρος και στη συνέχεια ασκήσεις με βάρη για σύσφιξη. Είτε στο γυμναστήριο είτε στο σπίτι, η γυμναστική όχι μόνο θα σας χαρίσει ένα καλογραμμωμένο σώμα αλλά και θα σας γεμίσει ενέργεια και ευεξία. Δείτε ποιες ασκήσεις μπορείτε να κάνετε για επίπεδη κοιλιά, τέλειους γλουτούς, σφιχτά χέρια.

Να μην ιδρώσει (ούτε) το αφτί σας

Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εχθρός της αυτοπεποίθησης από τα σημάδια ιδρώτα στις μασχάλες και τη δυσάρεστη οσμή. Κι όμως, εμφανίζονται πάντα τις χειρότερες στιγμές. Επιλέξτε το κατάλληλο αποσμητικό και κάντε συχνά ντους.

Λάμψη, λάμψη, λάμψη

Όσο κι αν θα σας φανεί περίεργο, το δέρμα είναι από τα πρώτα που κοιτούν οι άνδρες. Επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα σώματος με λάμψη ή γκλίτερ και κάντε εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες.

Φροντίστε τα μαλλιά σας

Σε καμία περίπτωση μην εμφανιστείτε στην παραλία μετά το κομμωτήριο. Ωστόσο το wet look δεν είναι και πολύ πετυχημένο με αλάτι, άμμο και φύκια στα μαλλιά. Καλό θα είναι να κάνετε μια περιποιημένη κοτσίδα για την εμφάνισή σας στην παραλία και να έχετε μαζί σας ένα προϊόν της επιλογής σας για τα μπλεγμένα μαλλιά.

Ώς τα νύχια

Το αφήσαμε για το τέλος γιατί το θεωρούμε αυτονόητο. Τα βαμμένα νύχια αποτελούν το απόλυτο must του καλοκαιριού. Κανένας δεν θα εκτιμήσει την φυσική μαυρο-μπεζ ομορφιά των δαχτύλων των ποδιών σας. Βρείτε οδηγίες για το πώς θα κάνετε μόνες σας άψογο μανικιούρ και πεντικιούρ.

Μην ξεχνάτε: Το σημαντικότερο είναι να νιώθετε εσείς καλά με την εμφάνισή σας. Αν δεν εκτιμήσετε εσείς τον εαυτό σας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος. Αγαπήστε το σώμα σας, βελτιώστε την εμφάνισή σας και αφήστε την τελειότητα για τις σταρ και το Photoshop!

v