Τι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για τις σεξουαλικές σου επιθυμίες

Τι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για τις σεξουαλικές σου επιθυμίες

Αν πάντα αναρωτιόσασταν τι κάνει κάποιους ανθρώπους περισσότερο σέξι ή καλύτερους στο σεξ ή, τέλος πάντων, πιο ευχαριστημένους από την σεξουαλική τους ζωή, από άλλους... μόλις βρήκαμε την απάντηση: Ο μήνας της γέννησής τους! Έτσι, τουλάχιστον υποστηρίζει η αστρολόγος Suzie Kerr Wright, η οποία περιγράφει τα χαρακτηριστικά του κάθε εραστή ανά μήνα γέννησης και... δεν φαίνεται να πέφτει και πολύ έξω!

Ιανουάριος

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Ιανουάριο είναι κάπως συντηρητικά στο να δοθούν σε κάποιον. Όταν, όμως, βρουν κάποιον που τους αρέσει πραγματικά, θα γίνουν αρκετά επίμονοι μέχρι να τον κερδίσουν. Και όταν τον κερδίσουν... θα μπορέσουν να βγάλουν τον πιο kinky εαυτό τους! Μπορεί να μην τους φαίνεται, όμως, είναι από τα πιο σέξι ζώδια.

Φεβρουάριος

Οι γεννημένοι τον Φεβρουάριο είναι άνθρωποι της περιπέτειας. Διαθέτουν μεγάλο πάθος, αλλά θα χρειαστεί να προσπαθήσει κανείς για να τους το «βγάλει». Είναι ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στον στόχο τους και στη «μεγάλη εικόνα» των πραγμάτων και για να κερδίσει κανείς την καρδιά τους και να τους κάνει να ανοιχτούν, πρέπει να δουλέψει σκληρά και ειλικρινά.

Μάρτιος

Οι γεννημένοι τον Μάρτιο θα μπορούσαν να περνούν την κάθε τους ημέρα στο κρεβάτι. Το σεξ για τα άτομα αυτά είναι έντονο και πολύ συναισθηματικό, γιατί δίνουν στον σύντροφό τους όλο τους τον εαυτό, ενώ πολύ συχνά μετατρέπουν το σεξ όχι μόνο σε σωματική αλλά και σε πνευματική εμπειρία.

Απρίλιος

Τα άτομα που είναι γεννημένα τον Απρίλιο είναι τρομερά ανεξάρτητα, οπότε όταν συνδέονται με κάποιον σεξουαλικά... τα δίνουν όλα! Το σεξ με κάποιον που έχει γεννηθεί αυτόν τον μήνα είναι καυτό, έντονο και γεμάτο πάθος, γιατί κυβερνάται από τον Άρη, αλλά όταν το σεξ τελειώσει... έχει τελειώσει οριστικά. Όσο παθιασμένοι εραστές κι αν είναι τα άτομα αυτά, άλλο τόσο γρήγορα βαριούνται τους σεξουαλικούς συντρόφους τους.

Μάιος

Για τους γεννηθέντες τον Μάιο, το σεξ πρέπει να είναι άνετο, αισθησιακό και ζεστό. Λατρεύουν την καθεαυτή σεξουαλική πράξη και λιγότερο τις συναισθηματικές της προεκτάσεις. Θέλουν να κάνουν έρωτα σε σατινέ σεντόνια, σε ένα όμορφο, καθαρό δωμάτιο... αν δεν πληρούνται τέτοιες προϋποθέσεις, μπορεί να αποφύγουν το σεξ εντελώς.

Ιούνιος

Θα επιδιώξουν να δοκιμάσουν κάθε πιθανή στάση και κάθε νέα εμπειρία στο σεξ, καθώς τα άτομα αυτά θέλουν να ξέρουν τα πάντα για... τα πάντα. Δεν είναι τόσο έντονοι στο σεξ, όσο π.χ. αυτοί που έχουν γεννηθεί τον Φεβρουάριο, αλλά έχουν τον δικό τους δυναμισμό –για παράδειγμα, αν θέλετε έναν εραστή να σας μιλά βρώμικα, τον έχετε βρει! Αν προσπαθήσετε να κάνετε τηλεφωνικό σεξ μαζί του, θα σας ερωτευτεί για πάντα.

Ιούλιος

Το σεξ με τους γεννηθέντες τον Ιούλιο πρέπει να έχει βαθιές συναισθηματικές προεκτάσεις. Τα άτομα αυτά πρέπει να αισθάνονται ασφαλή με τον σεξουαλικό τους σύντροφο και μόνο έτσι θα κάνουν τα πάντα για να τον ευχαριστήσουν. Λατρεύουν να φροντίζουν τους ανθρώπους που αγαπούν και διασφαλίζουν ότι τους ικανοποιούν κάθε τους ανάγκη.

Αύγουστος

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί τον Αύγουστο μπορεί να είναι είτε τρομερά εγωιστές είτε τρομερά γενναιόδωροι στο σεξ. Θα θέλουν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη του παρτενέρ τους ή θα κοιμηθούν με κάποιον και θα τον παρατήσουν αμέσως μετά. Σιχαίνονται να τους δίνουν οδηγίες για το τι να κάνουν στο κρεβάτι, καθώς όποιος το κάνει αυτό τραυματίζει το «εγώ» τους.

Σεπτέμβριος

Είναι άτομα με πάθος αλλά ασκούν πάντα έλεγχο στα συναισθήματά τους, οπότε όταν έρχεται η ώρα του σεξ, θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια από τον παρτενέρ τους για να τους κάνει να αφεθούν και να απολαύσουν έναν σπουδαίο οργασμό. Δεν ενδίδουν αμέσως στο σεξ, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει πολύ την σεξουαλικότητά τους αν υπάρχει έντονος συναισθηματικός «παράγοντας» στο παιχνίδι.

Οκτώβριος

Θέλουν να ζωγραφίσουν μία ρομαντική, γεμάτη πάθος εικόνα για τον εραστή τους, για να του περιγράψουν πώς θα είναι και πώς θα νιώσει όταν κάνει σεξ μαζί τους. Και όταν το κάνουν αυτό, μετά θα θέλουν να πάνε τα πράγματα πολύ αργά και να κάνουν την εμπειρία να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα άτομα αυτά θέλουν τον χρόνο τους στο σεξ, τους αρέσει να χρονοτριβούν με το ρομάντζο. Μπορεί, λοιπόν, να τους λείπει το πάθος, αλλά είναι εξπέρ στο φλερτ και στα προκαταρκτικά, που μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσουν σε ρομαντικό σεξ.

Νοέμβριος

Τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Νοέμβριο αποτελούν την επιτομή του παθιασμένου σεξ. Έχουν ανάγκη να τους ανήκει ο ερωτικός παρτενέρ τους, αλλά και εκείνοι να ανήκουν σε αυτόν και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Θα δοκιμάσουν κάθε πιθανή σεξουαλική εμπειρία, μόνο και μόνο για να έχουν να λένε ότι το έχουν κάνει και αυτό.

Δεκέμβριος

Τα άτομα αυτά είναι ιδιαίτερα δημιουργικά στο κρεβάτι. Λατρεύουν να δημιουργούν ιστορίες και να συμμετέχουν σε παιχνίδια ρόλων με τους παρτενέρ τους. Συχνά είναι δύσκολο να συνδεθεί κανείς μαζί του σε βάθος, αλλά θα φροντίσουν το σεξ να είναι διασκεδαστικό και ενδιαφέρον κάθε φορά.

Πηγή: Cosmopolitan

v