Οι ζωγραφιές των παιδιών σας μπορούν να γίνουν κουκλάκια!

Οι ζωγραφιές των παιδιών σας μπορούν να γίνουν κουκλάκια!

Είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στις αμέτρητες ζωγραφιές των παιδιών σας υπάρχουν κάποιες πολύ ξεχωριστές που θα θέλατε αν γινόταν να κρατήσετε για πάντα! Ο λόγος είναι ότι, ακόμα κι αν μοιάζουν με ορνιθοσκαλίσματα, οι ζωγραφιές των παιδιών μεταφέρουν πολύτιμα μηνύματα για την ψυχολογία τους και το πώς βλέπουν τον κόσμο. Μηνύματα γεμάτα ενθουσιασμό και αθωότητα που μόνο ένα παιδί μπορεί να φανταστεί. Επιθυμώντας να δώσει σάρκα και οστά στην φαντασία των παιδιών της, η μαμά Wendy Tsao δημιούργησε το Child's Own Studio!

Ο λόγος για ένα studio που μεγάλωσε, έγινε κανονικό εργαστήριο με εμπορικό χαρακτήρα και πλέον αναλαμβάνει να μετατρέψει τις ζωγραφιές παιδιών από όλο τον κόσμο σε εντελώς προσωποποιημένα κουκλάκια ή παιχνίδια αγκαλιάς. Πραγματικά έργα τέχνης, δηλαδή, τα οποία μάλιστα το παιδί έχει δημιουργήσει μόνο του! Η Tsao δίνει ζωή στα σκίτσα παιδιών κάθε ηλικίας, όσο απλά ή περίτεχνα κι αν είναι αυτά, και το αποτέλεσμα είναι απλά αξιοθαύμαστο!

Δείτε παρακάτω:

Μπορείτε και εσείς να επικοινωνήσετε με το Child's Own Studio -μάθετε περισσότερα εδώ- και να στείλετε τη ζωγραφιά του παιδιού σας προκειμένου να γίνει κουκλάκι. Το κόστος ανά κουκλάκι κυμαίνεται από 40 έως 130 δολάρια (35-115 ευρώ), ανάλογα με την πολυπλοκότητα του σχεδίου.

v