Δωρεάν υπηρεσίες από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έως τις 7 Ιουλίου

Δωρεάν υπηρεσίες από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έως τις 7 Ιουλίου

Δωρεάν υπηρεσίες προσφέρουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας Cosmote, Vodafone-hellas online και Wind στους συνδρομητές τις τελευταίες ημέρες, όπως δωρεάν χρόνο ομιλίας, δωρεάν μηνύματα και επιπλέον χρόνο πλοήγησης στο Internet, έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου. Δείτε αναλυτικά την προσφορά της κάθε εταιρείας και πώς να την εκμεταλλευτείτε.

Vodafone

Η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, Vodafone και hellas online επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας και 300 SMS προς όλους καθώς και 300 ΜΒ για χρήση έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Σε όλες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, προσφέρει επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για χρήση έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Η προσφορά θα ενεργοποιηθεί αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες της Vodafone και της hellas online είναι διαθέσιμες στα vodafone.gr & hol.gr.

Wind

Δωρεάν επικοινωνία προς όλους τους συνδρομητές της προσφέρει έως τις 7 Ιουλίου η WIND. Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου WIND, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και για συνδρομητές ΚαρτοΣύνδεσης και Καρτοκινητής WIND & Q και περιλαμβάνει:

  • 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους.
  • 1500 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet.

Η προσφορά ενεργοποιείται με δωρεάν γραπτό μήνυμα (δείτε εδώ πού να στείλετε το μήνυμα) και ισχύει επίσης για όσους συνδρομητές WIND έχουν συνδυαστικά προγράμματα κινητής & σταθερής. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

Αναλυτικές πληροφορίες για την ενεργοποίηση της προσφοράς είναι διαθέσιμες στo wind.gr, στη σελίδα της WIND στο Facebook καθώς και στο 1260 (από κινητό WIND).

COSMOTE

Η COSMOTE παρέχει σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, εντελώς δωρεάν:

  • 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα.
  • 400 ΜΒ για πλοήγηση στο internet.

Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go.

Για την ενεργοποίηση της προσφοράς οι συνδρομητές χρειάζεται απλά να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και COSMOTE Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές Καρτοκινητής ή ΚαρτοΣυμβολαίου.

Σημειώνεται ότι η αποστολή του μηνύματος και η ενεργοποίηση της προσφοράς θα είναι δυνατή μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.

v