Δείτε πώς αντέδρασε ένας μπαμπάς όταν ο γιος του διάλεξε μια κούκλα για παιχνίδι

Δείτε πώς αντέδρασε ένας μπαμπάς όταν ο γιος του διάλεξε μια κούκλα για παιχνίδι

Ποια θα περιμένατε να είναι η αντίδραση ενός μπαμπά, όταν ο γιος του, ανάμεσα σε δεκάδες άλλα παιχνίδια, θα επέλεγε μία κούκλα-γοργόνα; Μπορείτε, σίγουρα, να σκεφτείτε πολλούς μπαμπάδες στους οποίους δεν θα άρεσε καθόλου αυτή η ιδέα και πολύ λιγότερους που θα προσπαθούσαν απλά να αδιαφορήσουν. Ελάχιστοι, όμως, είναι εκείνοι που θα είχαν την αντίδραση του παρακάτω μπαμπά, του Mikki Willis από την Καλιφόρνια, όταν ο 4χρονος γιος του Azai κλήθηκε να αλλάξει ένα παιχνίδι που ήδη είχε και να επιλέξει ένα άλλο από το κατάστημα παιχνιδιών. Τι επέλεξε; Τη μικρή γοργόνα Άριελ της Disney!

Στο παρακάτω βίντεο ο μικρός δείχνει υπερήφανος το νέο του δώρο και ο μπαμπάς του, εξηγεί γιατί δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με την επιλογή του γιου του:

«Αφήνω τα αγόρια μου να διαλέξουν τη ζωή τους, να διαλέξουν τη σεξουαλικότητά τους, αυτό αποφασίζουμε η μαμά τους και εγώ. Διαλέξτε τον τρόπο που θα εκφράζεστε, διαλέξτε αυτό που σας αρέσει, διαλέξτε ό,τι θέλετε... Έχετε την υπόσχεσή μου, αυτή ακριβώς τη στιγμή, ότι για πάντα θα σας αγαπάω και θα σας αποδέχομαι όποια ζωή κι αν διαλέξετε.»

Δείτε το βίντεο:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/oTk_UGW4Omk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

«Η δουλειά μου σαν μπαμπάς είναι να παρέχω ένα ασφαλές πλαίσιο παιχνιδιού για τα αγόρια μου, προκειμένου να παίζουν με ό,τι εκείνα επιλέγουν ή, ακόμα καλύτερα, να δημιουργούν μόνα τους τα δικά τους παιχνίδια», έγραψε αργότερα ο Willis στο Facebook. «Ελπίζω ότι μέχρι να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά μου ότι ο κόσμος δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλος όσο η μαμά τους και ο μπαμπάς τους, θα έχουν αποκτήσει τόσο γερά θεμέλια ώστε τίποτα να μην διαταράξει την επιθυμία τους να είναι απόλυτα και αληθινά ο εαυτός τους.»

Πηγή: Huffpost

v