Επιστροφή στο σχολείο: Όλη η σχολική λίστα με ένα κλικ!

Επιστροφή στο σχολείο: Όλη η σχολική λίστα με ένα κλικ!

Τα σχολεία ξεκινούν σε λίγες ημέρες και οι περισσότεροι μαθητές ανυπομονούν να πάρουν στα χέρια τους τη λίστα με τα σχολικά είδη που θα χρειαστούν για τη νέα χρονιά. Οι γονείς, από την άλλη, δεν μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό, σκεπτόμενοι τόσο τα έξοδα όσο και τις ατελείωτες ουρές στα ταμεία των καταστημάτων, αλλά και τις επιτόπιες γκρίνιες του τύπου «δεν θέλω μπλε τετράδια! Θέλω κόκκινα!». Τα καλά νέα είναι ότι και φέτος, τα Public δίνουν τη λύση.

Με μία μόνο επίσκεψη στο κοντινό σας κατάστημα Public θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τους μικρούς μαθητές, οποιασδήποτε σχολικής τάξης, με τεράστια ποικιλία σε κάθε είδος. Μάλιστα, τα Public έχουν ετοιμάσει σε ξεχωριστά πακέτα όλα τα σχολικά βιβλία για κάθε τάξη Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία μάλιστα είναι και ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα!

Η ευκολία, όμως, δεν σταματά εδώ. Αν δεν θέλετε καν να βγείτε από το σπίτι σας ή αν ξεχάσατε κάτι από την σχολική λίστα, οτιδήποτε χρειάζεστε απέχει από την πόρτα σας μόνο ένα «κλικ», αφού στο Public – Φόρμα Σχολικής Λίστας μπορείτε να συμπληρώσετε πανεύκολα τα στοιχεία σας και το είδος που θέλετε να αγοράσετε, παραγγέλνοντάς το σε χρόνο μηδέν online! Μάλιστα, με αγορές άνω των 35 ευρώ, η αποστολή στον χώρο σας πραγματοποιείται δωρεάν.

Τι θα βρείτε, μεταξύ άλλων, στον φετινό κατάλογο με τα προϊόντα Back to School των Public;

Σχολικά βιβλία, από €0,76

 

Θα τα βρείτε όλα εδώ.

Σχολικά βοηθήματα και λυσάρια, από €1,38

Θα τε βρείτε εδώ συγκεντρωμένα.

Βιβλία Ξένων γλωσσών, από €2,00

Δείτε τα εδώ.

Σχολική Τσάντα, από €4,98

Δείτε τις όλες εδώ.

Κασετίνα, από €1,49

Μπροείτε να τις βρείτε εδώ.

Τετράδια και Μπλοκ, από €0,39

Δείτε όλα τα τετράδια και τα μπλοκ εδώ.

Γραφική ύλη, από 0,09€

Θα τα βρείτε όλα εδώ.

Είδη αρχειοθέτησης, από €0,26

Δείτε τα εδώ.

Οργάνωση γραφείου, από €0,30

Θα βρείτε όλα τα είδη για την οργάνωση του γραφείου εδώ.

Είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, από €0.30

Δείτε όλα τα είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας. 

v