Δείτε τι έκανε αυτός ο Άγιος Βασίλης για να πλησιάσει ένα αγοράκι με αυτισμό

Δείτε τι έκανε αυτός ο Άγιος Βασίλης για να πλησιάσει ένα αγοράκι με αυτισμό

Όταν ο Brayden Deely διαγνώστηκε με αυτισμό, η μητέρα του κατάλαβε ότι η καθημερινότητα της οικογένειάς της θ' άλλαζε ριζικά. Έτσι, κάποιες οικογενειακές στιγμές που άλλοι θεωρούν απλές ή συνηθισμένες θα ήταν δύσκολο να τις απολαύσει με το παιδί της. Μία από αυτές ήταν να συναντήσει ο γιος της από κοντά τον Άγιο-Βασίλη. Κάτι τέτοιο, φάνταζε μάλλον απίθανο γιατί ξεχωριστά παιδιά όπως ο Brayden ενίοτε τρομάζουν όταν βρίσκονται ανάμεσα σε πολύ κόσμο, θόρυβο και φώτα.

Τότε, η Erin Deely έμαθε για το Caring Santa. Μέσω του Προγράμματος αυτού, τα παιδιά με αυτισμό έχουν την ευκαιρία να βρεθούν σ' ένα περιβάλλον που αισθάνονται προστατευμένα και με έναν ξεχωριστό Άγιο-Βασίλη που ξέρει πώς να τα προσεγγίσει και να τα «τρομάξει».

Φυσικά, η Εrin δεν έχασε την ευκαιρία! Πήγε με τον γιο της στο εμπορικό κέντρο όπου βρισκόταν ο Άγιος-Βασίλης και περίμενε να δει τι θα συμβεί μόλις τον συναντούσαν. Τότε, αντίκρισε κάτι ασυνήθιστο: ο Άγιος-Βασίλης ξάπλωσε στο πάτωμα, δίπλα στον Brayden, και έπαιξε μαζί του. Τόσο απλά... Και έτσι, το αγοράκι και η οικογένειά του απέκτησαν μία ανάμνηση τόσο συνηθισμένη για τις περισσότερες οικογένειες αλλά τόσο ξεχωριστή για εκείνους.

«Πίστευα ότι ποτέ δεν θα είχα μία χριστουγεννιάτικη φωτογραφία με τον γιο μου, δίπλα στον Άγιο-Βασίλη, γιατί είναι δύσκολο γι' αυτόν να βρίσκεται ανάμεσα σε πολύ κόσμο και θόρυβο. Τον αγχώνει και μόνο η ιδέα ότι πρέπει να χαμογελάσει για μία φωτογραφία!«, είπε η Erin.

 «Ο Brayden αρχικά ήταν ντροπαλός και φοβόταν να πλησιάσει τον Άγιο-Βασίλη, αλλά μετά εκείνος κατέβηκε από τον θρόνο του και ξάπλωσε στο πάτωμα δίπλα του. Τότε, άρχισαν να παίζουν με τα παιχνίδια που είχε φέρει ο γιος μου απ' το σπίτι!»

Τελικά, αυτός ο μοναδικός Άγιος-Βασίλης κατάφερε, με μία τόσο απλή κίνηση, να κάνει ευτυχισμένη μία ολόκληρη οικογένεια!

Πηγή: Viralnova.com

 

v