4 κλασικές ταινίες για τις… μικρές σας πριγκίπισσες

4 κλασικές ταινίες για τις… μικρές σας πριγκίπισσες

Οι γιορτές ήρθαν και είναι η ιδανική ευκαιρία για να γεμίσετε τα βράδια σας με... χρυσόσκονη με την παρέα της κόρης σας και με την κατάλληλη βοήθεια από τις πιο κλασικές και αγαπημένες ηρωίδες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Πάρτε κουβέρτα, φτιάξτε ζεστή σοκολάτα και απολαύστε μαζί με την μικρή σας πριγκίπισσα τέσσερις από τις πιο αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων αποκλειστικά για κορίτσια. Είστε έτοιμοι να υποδεχτείτε νεράιδες, πρίγκιπες και μάγισσες στο σαλόνι σας;
Όπως καταλάβατε, τα χειμωνιάτικα βράδια του Νοεμβρίου θα γεμίσουν με πολύ... παραμύθι από τα κανάλια Novacinema!

1. Σταχτοπούτα 2-Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα

Η Σταχτοπούτα, ως πριγκίπισσα πια, πρέπει ν' αναλάβει τα καθήκοντά της και ν' ανταποκριθεί στον καινούριο της ρόλο. Η Νεραϊδονονά και οι μικροί της φίλοι θα είναι δίπλα της για να τη βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστεί. Από τις καινούριες της εμπειρίες, η ηρωίδα μας – αλλά και εσείς- θα ανακαλύψετε ότι ο μόνος τρόπος για να πετύχει κανείς τους στόχους του είναι να παραμείνει ο εαυτός του!

Μία ταινία που διδάσκει στα παιδιά ότι δεν πρέπει να ξεχνούν τα ιδανικά, τις αξίες αλλά και τους κοντινούς τους ανθρώπους- ό,τι και αν γίνει...

2. Η Πεντάμορφη και το Τέρας: Ο μαγικός κόσμος της Μπελ

Σε μία ειδική έκδοση της κλασικής ιστορίας της «Πεντάμορφης και το Τέρας», θα δείτε πώς η Μπελ και οι φίλοι της προσπάθησαν, και τελικά κατάφεραν, να δώσουν μία διαφορετική και χαρούμενη όψη στο σκοτεινό και μελαγχολικό Κάστρο. Αποδεικνύουν ότι μέσα από τη συνεργασία, τη φιλία και την αγάπη, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!
Μία ταινία που τονίζει την αξία της φιλίας, της διαφορετικότητας αλλά και της αληθινής ομορφιάς που έχει κάθε άνθρωπος. Μπορεί να συγκινήσει ακόμα και εσάς!

3. Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι

Μία βασίλισσα συνήθιζε να ρωτάει τον μαγικό της καθρέφτη της ποια είναι η πιο όμορφη γυναίκα στο βασίλειό της. Ο καθρέφτης απαντούσε πάντα πως εκείνη ήταν η ομορφότερη όλων μέχρι που η Χιονάτη... μεγάλωσε! Τότε, η βασίλισσα διέταξε έναν κυνηγό να την σκοτώσει αλλά εκείνος λυπήθηκε την όμορφη κοπέλα και την άφησε να ξεφύγει. Η Χιονάτη αναγκάστηκε να κρυφτεί και να βρει καταφύγιο στο σπίτι των επτά νάνων μέχρι που η βασίλισσα την ανακάλυψε, μεταμφιέστηκε σε μάγισσα και την δηλητηρίασε μ' ένα μήλο.

Επειδή, όμως, η αγάπη όλα τα νικά, ο πρίγκιπας που ερωτεύθηκε την κοπέλα κατάφερε να την σώσει και να την φέρει και πάλι στην ζωή!

4. Ωραία Κοιμωμένη

Όταν η πριγκίπισσα Aurora γεννιέται, οι γονείς της αναγκάζονται να την αποχωριστούν για να μην την βρει η κακιά μάγισσα του βασιλείου και εκπληρώσει την κατάρα της, από την οποία μόνο ένα αληθινό φιλί αγάπης μπορεί να την «ξυπνήσει». Όμως, τίποτα δεν ξεφεύγει από την βασίλισσα του κακού και όταν τελικά βρίσκει την Aurora, πέφτει σε ύπνο βαθύ... μέχρι που ο καλός πρίγκιπας της δίνει το «φιλί της ζωής»! Πόσο ρομαντική μπορεί να είναι μία ταινία κινουμένων σχεδίων.

Χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+, θα έχετε την δυνατότητα να γράψετε τις ταινίες και να τις δείτε ξανά και ξανά με την κόρη σας, ή και μόνη σας...

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v