14 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες στο κρεβάτι

14 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες στο κρεβάτι

Πόσο σίγουρη είστε για τις σεξουαλικές σας επιδόσεις; Δείτε όσα «χαλάνε» εντελώς τους άνδρες στο κρεβάτι και βεβαιωθείτε ότι δεν σας αφορούν.

Όταν το κρεβάτι μοιάζει με γραφείο

Τίποτα δεν μπορεί να διώξει την ερωτική διάθεση του άντρα περισσότερο από όσα του θυμίζουν την δουλειά και όλο το σχετικό άγχος. Φροντίστε, λοιπόν, να απομακρύνετε από το κρεβάτι κάθε σύμβολο των καθημερινών σας ευθυνών, π.χ. χαρτιά, υπολογιστές, iPad και κινητά που χτυπάνε ασταμάτητα, αν θέλετε στη θέση τους να βρεθεί ο σύντροφός σας. Το μόνο «έντυπο» που επιτρέπεται είναι το Kama Sutra.

Αν δεν πλησιάζετε ποτέ «εκεί κάτω»

Δεν χρειάζεται περαιτέρω εξηγήσεις. Δεν υπάρχει άντρας που να μην το θέλει και άντρας που να μην ενοχλείται όταν η σύντροφός του δεν το κάνει ποτέ. Είναι προσωπική σας επιλογή, ωστόσο αν επιμένετε να μην το κάνετε, σίγουρα χάνετε αρκετούς βαθμούς από τη σεξουαλική σας δεινότητα.

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε

Ξέρουμε, θέλετε να πλυθείτε, να φορέσετε καθαρό εσώρουχο, να φτιάξετε τα μαλλιά σας… Μπορείτε να περιμένετε λίγο! Οι περισσότεροι άντρες θέλουν λίγα λεπτά για να χαλαρώσουν στην αγκαλιά σας μετά το σεξ και δεν τους αρέσει όταν εσείς τρέχετε στο μπάνιο αμέσως μόλις τελειώσει. Πάρτε τον μια αγκαλιά, πείτε του δυο γλυκές κουβέντες… το μπάνιο δεν φεύγει από τη θέση του!

Αν κυκλοφορείτε στο σπίτι με την πιο παλιά σας φόρμα

Δεν λέμε να βάζετε ηλεκτρική σκούπα με τα δωδεκάποντα, αλλά σίγουρα μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο θηλυκό για να φοράτε τις ώρες που είστε μαζί στο σπίτι. Οι άντρες είναι οπτικά όντα και γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πάντα (σε λογικά πλαίσια) την εμφάνισή μας, αν θέλουμε να μην ξεκολλάνε τα μάτια τους από πάνω μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι τονίζετε με τα σωστά ρούχα τα πιο δυνατά σας σημεία. Και πού και πού, εκπλήξτε τον με ένα νέο, σέξι σετ εσωρούχων.

Αν μιλάτε για τις σεξουαλικές επιδόσεις του πρώην σας

Πρόκειται για ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα και να «ξενερώσει» εντελώς έναν άντρα. Κανένας δεν θέλει να συγκρίνεται με τους πρώην, όπως και σε καμία γυναίκα δεν θα άρεσε αν ο σύντροφός της μιλούσε για την πρώην του. Φροντίστε, λοιπόν, όχι μόνο να μην ανοίγετε τέτοιες συζητήσεις, αλλά να του κάνετε συχνά εγκωμιαστικά σχόλια για τις δικές του σεξουαλικές επιδόσεις – και μάλιστα κατά τη διάρκεια του σεξ.

Aν χρειάζεστε ολόκληρη προετοιμασία

Μερικές γυναίκες, πριν κάνουν σεξ, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον μισή ώρα προετοιμασίας στο μπάνιο. Να πλυθούν, να ξυριστούν, να βουρτσίσουν δόντια… Οι άντρες μισούν όλη αυτή τη διαδικασία γιατί καταστρέφει «τη στιγμή». Και άντε μετά να ξαναβρούν την όρεξη. Φροντίστε, λοιπόν, όλα αυτά να τα κάνετε είτε αμέσως επιστρέφοντας στο σπίτι μετά τη δουλειά, είτε αργά το βράδυ, όταν εκείνος θα έχει κοιμηθεί. Και (μεταξύ μας) δεν πειράζει αν μια φορά κοιμηθείτε χωρίς να έχετε ξεβαφτεί!

Όταν το σεξ γίνεται ρουτίνα

Πολλά ζευγάρια, ύστερα από πολλά χρόνια μαζί, έχουν βάλει το σεξ στην καθημερινή ρουτίνα, όπως έχουν βάλει το στρώσιμο του κρεβατιού το πρωί. Κάτι τέτοιο, όμως, κάνει το σεξ βαρετό τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Μήπως κάποιο βράδυ να διανυκτερεύσετε σε ένα love hotel; Έτσι για αλλαγή…

Αν δεν παίρνετε ποτέ πρωτοβουλίες

Το ξέρετε καλά ότι δεν είναι δίκιο να κάνει πάντα ο άντρας το πρώτο βήμα (ή το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο...). Δοκιμάστε να κάνετε κι εσείς μια φορά την αρχή στο σεξ, έστω αφήνοντας ερωτικά υπονοούμενα, όπως π.χ. ένα εσώρουχό σας στην τσέπη του σακακιού του. Θα τον εκπλήξετε… ευχάριστα!

Όταν συμπεριφέρεστε σαν να του κάνετε χάρη

Το ξέρουμε ότι είστε κουρασμένη αλλά αν είναι, κάθε φορά που σας πλησιάζει ερωτικά, να προχωράτε βαριεστημένα προς την κρεβατοκάμαρα, σα να πρόκειται για καταναγκαστικά έργα… αφήστε το! Δεν θα πάρει! Ή θα σταματήσει σύντομα να παίρνει, γιατί σε κανέναν δεν αρέσει όταν η σύντροφός του δεν δείχνει ενθουσιασμό. Αν θέλετε να θεωρήστε «καλή» στο κρεβάτι, πρέπει πρώτα από όλα να είστε ενεργή, δυναμική και ενθουσιώδης!

Αν ασχολείστε με τις σωματικές σας ανασφάλειες

Πιστέψτε μας, όσα εσείς βλέπετε στον καθρέφτη, εκείνος ούτε που τα προσέχει όταν θέλει να κάνει σεξ (και γενικότερα). Ξεπεράστε τις ανασφάλειές σας! Όλες έχουμε, είναι απόλυτα φυσιολογικές, αλλά δεν πρέπει να τις αφήνουμε να γίνονται εμπόδιο στη σεξουαλική απόλαυση. Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι γυναικείο χαρακτηριστικό.

Πηγή: iVillage

v