16 απίθανα gadgets που θα κάνουν τη ζωή με το παιδί ευκολότερη

16 απίθανα gadgets που θα κάνουν τη ζωή με το παιδί ευκολότερη

Όταν έχεις παιδιά, ξέρεις ότι οτιδήποτε φαντάζει απλό, μπορεί να καταλήξει σε μια χρονοβόρα και κουραστική περιπέτεια. Από το τάισμα του μωρού και την «αναστάστωση» που προκαλείται στην κουζίνα την ώρα του φαγητού μέχρι το συμμάζεμα των παιχνιδιών, που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του σπιτιού, οι ταλαιπωρίες των γονιών δεν έχουν... τελειωμό!

Γι' αυτό, σας βρήκαμε κάποια πανέξυπνα προϊόντα που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και, κυρίως, ήρεμη!

1. Μαγικό μπολ φαγητού

Περιστρέφεται «μαγικά» και γι΄αυτό αποτρέπει τα... ατυχήματα που με τα παιδιά είναι σχεδόν δεδομένα την ώρα του φαγητού. Το πλαστικό στεφάνι που το πλαισιώνει σε συνδυασμό με ένα δεύτερο μπολ που περιστρέφεται, συγκρατούν το φαγητό, ακόμα και το παιδί αναποδογυρίσει το σκεύος. Έτσι, όσο και αν παίξουν οι μικροί μπόμπιρες, το περιεχόμενό του δεν πρόκειται να λερώσει το πάτωμα της κουζίνας.

Αγοράστε το online εδώ

Τιμή: 5,90 ευρώ. 

2. Πιπίλα που κλείνει μόνη της

Πόσες φορές την ημέρα πρέπει να πλένετε την πιπίλα του παιδιού που πέφτει συνεχώς κάτω; Με τη συγκεκριμένη πιπίλα θα βρείτε την... υγεία σας, αφού κλείνει αυτόματα μόλις σταματήσει το παιδί να την απασχολεί.

Δείτε την εδώ.

Τιμή: 8 ευρώ.

3. Δίσκος παιχνιδιού για το αυτοκίνητο

Κρατήστε το παιδί απασχολημένο στα μεγάλα ταξίδια με το αυτοκίνητο, βάζοντας γύρω απ' το καθισματάκι του τον δίσκο για να μπορεί να παίζει άνετα με τα παιχνίδια του.

Βρείτε το στη σχετική ιστοσελίδα.

Τιμή:14,90 ευρώ. 

4. Χαλί παιχνιδιού και τσάντα δύο σε ένα

Αν τα παιχνίδια βρίσκονται πεταμένα παντού μέσα στο σπίτι, αυτή η μαγική τσάντα θα σας απαλλάξει από πολύ κόπο. Τα κρατάει όλα συγκεντρωμένα και το παιδί τα έχει όλα έτοιμα ακόμα και για τα ταξίδια σας.

Δείτε την εδώ.

Τιμή: 39 ευρώ.

5. Κουβέρτα-γοργόνα

 

Σίγουρα θα ενθουσιάσει τη μικρή σας πριγκίπισσα, ίσως και εσάς... Ιδανική για να «χουχουλιάζετε» μαζί όταν της διαβάζετε παραμύθια!

Αγοράστε την online από εδώ

Τιμή: από 23 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθός της.

6. Αντιολισθητικές κάλτσες

Πόσες φορές το παιδί γλιστράει και χτυπάει με τις κάλτσες μέσα στο σπίτι; Πόσες φορές έχει τύχει να ψάχνετε απεγνωσμένα την μια κάλτσα που έχει φύγει ως διά μαγείας απ' το πόδι του; Οι αντιολισθητικές κάλτσες έχουν ειδικές «τάπες» στον πάτο τους, με αποτέλεσμα να μην γλιστράνε εύκολα από το πόδι και φυσικά να μην τις χάνετε! 

Σας προτείνουμε μια οικονομική λύση από εδώ.

Και μια... ανατομική επιλογή από εδώ. 

Τιμή: από 12,90 ευρώ.

7. Χαλί ζωγραφικής που δε λερώνει

Ξετυλίξτε το χαλί και αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν ελεύθερα, χωρίς ν' ανησυχείτε ότι θα λερώσουν. Οι ειδικοί του μαρκαδόροι εξαφανίζονται... μαγικά μόλις έρθουν σ' επαφή με το νερό.

Παραγγείλτε το διαδικτυακά από εδώ

Τιμή: 33,40 ευρώ.

8. Μπιμπερό με κρυφή θήκη για... φάρμακο

Ξεγελάστε (για καλό σκοπό) το παιδί για να πάρει αδιαμαρτύρητα το φάρμακό του.

Θα το βρείτε online. 

Τιμή: 29 ευρώ.

9. Διαχωριστικά για το φαγητό του παιδιού

«Δεν μπορώ να φάω την πατάτα. Ακούμπησε στο κρέας!»: Με τα συγκεκριμένα διαχωριστικά, το παιδί δεν θα έχει πλέον δικαιολογίες να αποφύγει το φαγητό του.

Δείτε τα online

Τιμή: 9,90 για το σετ των δύο τεμαχίων και 18,90 για το σετ των τεσσάρων τεμαχίων.

10. Πίστα αυτοκινήτου-ρολό

 

Χαρίστε στο γιο σας μια ζωγραφισμένη πίστα αυτοκινήτων σε ρόλο. Το παιδί μπορεί να την ξεδιπλώσει, να προσθέσει τις δικές του ζωγραφιές και τα σχέδια που θέλει. Απλώς σκίζει το μέρος που έχει οριοθετήσει και παίζει!

Θα το βρείτε εδώ. 

Τιμή: σχεδόν 11 ευρώ.

11. Επέκταση βρύσης

Αν δεν θέλετε κάθε φορά που το παιδί πλένει τα χέρια του, να... πιτσιλάει όλο το μπάνιο, αυτή η «έξυπνη» επέκταση βρύσης είναι ιδανική!

Παραγγείλτε την διαδικτυακά από εδώ

Τιμή: 12 ευρώ.

13. Πλαστική σαλιάρα

 

Οι κλασικές, υφασμάτινες σαλιάρες σίγουρα κάνουν τη... δουλειά τους, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν περιορίζουν αρκετά τα ατυχήματα. Προτιμήστε την καινούρια εκδοχή της από εύκαμπτο πλαστικό που συγκρατεί πολύ περισσότερο τα απομεινάρια του σκορπισμένου φαγητού.

Αγοράστε την διαδικτυακά από εδώ.

Τιμή: 5,35 ευρώ.

14. Θήκη για τα... τοστ

Μ' αυτό το έξυπνο «εργαλείο», το παιδί μπορεί να φάει τοστ, πίτσα, σάντουιτς κια οτιδήποτε άλλο σε αντίστοιχη μορφή χωρίς να ρίχνει κάτω όλα τα υλικά του. Τα ειδικά χερούλια κρατούν σταθερό το χέρι του και, επομένως, και το φαγητό!

Θα το βρείτε εδώ

Τιμή: 6.30 ευρώ. 

15. Ιπτάμενα... ποτήρια

Με τα ποτήρια αυτά, δεν θα χρειαστεί να δίνετε εσείς συνεχώς νερό στο παιδί. Απλώς τα κρεμάτε σε χαμηλό ύψος για να τα φτάνει!

Δείτε τα εδώ

Τιμή: 13,40 ευρώ.

16. Γιο-γιο ταξιδιού και κάθισμα λεκάνης 2 σε 1

Μπρείτε να το χρησιμοποιείτε είτε σαν κάλυμμα πάνω στην τουαλέτα όσο εκπαιδεύετε το παιδί ή σαν κανονικό γιο-γιο, ακόμα και στη μέση του πουθενά! Διπλώνετε τις άκρες του και εφαρμόζετε μια πλαστική σακούλα που απλώς πετάτε στο τέλος.

Θα το βρείτε εδώ. 

Τιμή: 17,60 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v