10 gadgets για την κουζίνα που δεν έχετε ξαναδεί!

10 gadgets για την κουζίνα που δεν έχετε ξαναδεί!

Η κουζίνα είναι ένα από τα κυριότερα μέρη του σπιτιού- είναι, όμως, και ένα από τα πιο προβλεπόμενα. Παρόλα αυτά, με λίγη φαντασία ακόμα και ένας κόφτης πίτσας ή μία απλή κούπα μπορούν να μετατραπούν σε μικρά και πρωτότυπα... έργα τέχνης, κάνοντας την κουζίνα σας ξεχωριστή. Δείτε δέκα από από τις πιο πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες.

1. Κόφτης πίτσας- ψαλίδι/πιάτο

Φανταστήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να κόψετε την πίτσα σας με ένα ψαλίδι που είναι ταυτόχρονα και πιάτο; Έτσι, κόβετε το κομμάτι που θέλετε και ταυτόχρονα ακουμπάει πάνω στην ειδική «σχάρα».

Δείτε το online εδώ

Τιμή: σχεδόν 16 ευρώ.

2. Κούπα σε σχήμα λεκάνης!

Αν θέλετε να κάνετε ένα ιδιαίτερο δώρο σε κάποιον που διαθέτει πολύ χιούμορ, επιλέξτε μία κούπα σε... σχήμα λεκάνης. Προσέξτε, μόνο, να μην παρεξηγηθείτε!

Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Τιμή: 16,50 ευρώ.

3. Ένας άνθρωπος στο... τσάι σας

Ένα πρωτότυπο σουρωτήρι τσαγιού από σιλικόνη. Πιστεύατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να χαζεύετε για ώρα το τσάι σας;
Δείτε το διαδικτυακά.

Τιμή: 14,90 ευρώ.

4. Δολοφονικό πιστόλι για ketchup και μουστάρδα

Το να βάλετε ketchup και μουστάρδα στο φαγητό από εδώ και στο εξής μπορεί να γίνει διασκεδαστική υπόθεση. Εξοπλιστείτε και... ανοίξατε πυρ!

Μπορείτε να το αγοράσετε online εδώ. 

Τιμή: 13,90 ευρώ.

5. Κόφτης για λουκάνικο από σκυλάκι-λουκάνικο

Κόψτε το λουκάνικο σε μικρές μπουκιές με τη βοήθεια του τετράποδου φίλου μας και κάντε το φαγητό, παιχνίδι! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν διακοσμητικό!

Δείτε το online.

Τιμή: 5,90 ευρώ.

6. Δίσκος κοπής και κουζινικών σκευών βγαλμένα από αίμα

Για τους φανς του είδους, ευκαιρία να κόψετε τα λαχανικά σας σε δίσκο κοπής που μοιάζει να βγήκε από θρίλερ.

Δείτε το διαδικτυακά.

Τιμή: σχεδόν 9 ευρώ.

7. Εργαλείο... βουτήγματος μπισκότων!

Σε πόσους δεν αρέσει να βουτάνε τα μπισκότα τους στο γάλα, τον καφέ ή το τσάι; Μία ιδανική ιδέα για να μην λερώνονται- μικροί και μεγάλοι- είναι αυτό το εργαλείο «βουτήγματος μπισκότων». Απλώς βάζετε το μπισκότο στην ειδική θέση, το «μουλιάζετε» όση ώρα θέλετε και στο τέλος το απολαμβάνετε!

Δείτε το διαδικτυακά εδώ

Τιμή: σχεδόν 3 ευρώ.

8. Πτυσσόμενος δοσομετρητής και μανταλάκι

Ένα εργαλείο δύο σε ένα: μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δοσομετρητής αλλά και σαν μανταλάκι για τα συσκευασίες που δεν κλείνουν αεροστεγώς.

Αγοράστε το online.

Τιμή: 7,50 ευρώ.

9. Μετρητής για μακαρόνια

Αν βαριέστε κάθε φορά να υπολογίζετε πόσα μακαρόνια πρέπει να φτιάξετε για το μεσημεριανό, απλώς μετρήστε πόσα άτομα θα είστε! Ακόμα και αν κάποιος από την οικογένειά σας είναι «μακαρονάς», μην ανησυχείτε. Με την ένδειξη του «αλόγου», θα μπορέσετε να υπολογίσετε πόσο θα φάει.

Δείτε το online

Τιμή: σχεδόν 13 ευρώ.

10. Μπολ δημητριακών με διαχωριστικό

Ένα gadget ιδανικό για όσους δεν θέλουν τα δημητριακά τους να γίνονται... λάσπη! Τα βουτάτε όση ώρα θέλετε μέσα στο γάλα και μετά τα απολαμβάνετε.

Δείτε το online εδώ

Τιμή: σχεδόν 14 ευρώ.

v