10 +1 μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες για την πιο «ψαγμένη» νονά του κόσμου!

10 +1 μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες για την πιο «ψαγμένη» νονά του κόσμου!

Το Πάσχα πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και η αναζήτηση της τέλειας λαμπάδας για το μικρό σου βαφτιστήρι έχει λογικά ξεκινήσει. Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η αγωνία είναι μία: να ανοίξει το κουτί και να σου χαρίσει ένα τεράστιο χαμόγελο γνήσιας χαράς και ενθουσιασμού, φωνάζοντας «είσαι η καλύτερη νονά του κόσμου!».

Αν, λοιπόν, ψάχνεις κάτι το διαφορετικό, μια πραγματικά πρωτότυπη και ξεχωριστή λαμπάδα φτιαγμένη με πολλή αγάπη και έμπνευση αποκλειστικά για το δικό σου αγγελούδι, μπορείς να επισκεφθείς το jamjar.gr, το μεγαλύτερο online πολυκατάστημα αφιερωμένο στην αφρόκρεμα των ελληνικών handmade δημιουργιών.

Στο jamjar θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από λαμπάδες για κάθε ηλικία, κάθε στυλ και γούστο αλλά και κάθε διαθέσιμο budget! Πολύχρωμα κουκλάκια, αγαπημένοι παιδικοί ήρωες βιβλίων και παραμυθιών, πρωτότυπα μηνύματα, αγαπημένα αξεσουάρ, περίτεχνα σχέδια, ξύλο, κορδέλες, χάντρες και άλλα υλικά που συναρπάζουν, κάνουν τις λαμπάδες των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών του jamjar να ξεχωρίζουν!

Κάνε κλικ στη λαμπάδα που σου αρέσει πιο κάτω ή μπες εδώ για να τις δεις όλες! Όταν διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει στο δικό σου βαφτιστήρι, αγόρασέ τη εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια από το jamjar και παρέλαβέ την στην πόρτα σου εγκαίρως ;-)

Καλά ψώνια!

Γατούλα Φλοράλ, Η μαμά της Βασιλένιας. Τιμή: 24, 5 ευρώ.

Λαμπάδα Be Happy, Ami.V. Τιμή: 14 ευρώ.

 

Alice in Wonderland, Manousenia. Τιμή: 20 ευρώ.



Άγκυρα, JAM. Τιμή: 16 ευρώ.

 




Λαμπάδα Music is Life – Κλειδί Sol, Lifelikes. Τιμή: 35 ευρώ.


Μικρός Πρίγκηπας, babylove.gr. Τιμή: 24 ευρώ.


Η λαμπάδα του Πάσχα, mcs jewellery. Τιμή: 23 ευρώ.


Λαμπάδα αυτοκίνητο, Demi handmade bijoux. Τιμή: 28 ευρώ.


Λαμπάδα bunny-girl, FGK crafts. Τιμή: 18 ευρώ.



Slurp, The red button. Τιμή: 16 ευρώ.
 

Παπάκι ροζ, Η μαμά της Βασιλένιας. Τιμή: 26,5 ευρώ.

 

v