10 κοσμήματα που φαίνονται ακριβά ενώ δεν είναι

10 κοσμήματα που φαίνονται ακριβά ενώ δεν είναι

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που έχουν αδυναμία στα κοσμήματα, τότε θα ξέρετε πώς ένα εντυπωσιακό, μακρύ κολιέ ή ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια μπορούν να αναδείξουν το ντύσιμο και την εμφάνισή σας. Ίσως, όμως, σκεφτείτε ότι για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ωστόσο, οι παρακάτω επιλογές θα σας πείσουν ότι για να εντυπωσιάσετε με τα αξεσουάρ σας, δεν χρειάζεστε πολλά χρήματα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ότι η εμφάνισή τους δεν προδίδει την πραγματική τους –value for money- αξία. Διαδώστε το ελεύθερα!

1. Χειροποίητο κολιέ με ροκ διάθεση από τα Individual

Μια σειρά από μεταλλικές αλυσίδες που στο τέλος ενώνονται με ένα σχέδιο- ρόμβο με σκαλιστές λεπτομέρειες εγγυάται να προσθέσει πολλούς πόντους στο στιλ σας. Συνδυάζεται ιδανικά με ένα τοπ ή φανελάκι με ψηλό λαιμό για να αναδεικνύεται το σχέδιό του.

Τιμή: 12 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ

2. Ασημένιο κολιέ με κρύσταλλα για σικ εμφανίσεις από τα Jewels and Gems

Αν είστε πιο κλασική, προτιμήστε ένα ασημένιο κολιέ σε ροζ χρυσό με κρεμαστές πέτρες για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις σας. Ένα κομμάτι που θα μείνει για χρόνια στη μπιζουτιέρα σας!

Τιμή: 19,95 ευρώ.

Δείτε το εδώ

3. Minimal δαχτυλίδια από τα Mango

Αναδείξτε το… μανικιούρ σας με minimal δαχτυλίδια σε ροζ- χρυσαφί αποχρώσεις που μπορείτε να φοράτε χειμώνα- καλοκαίρι.

Τιμή τριάδας: 9,99 ευρώ.

Βρείτε τα online

4. Ethnic σκουλαρίκια από το Iliana's

Ξεχάστε τους κλασικούς κρίκους ή τις μικρές πέρλες και τολμήστε να δώσετε άλλον αέρα στο στιλ σας με σκουλαρίκια με ethnic λεπτομέρειες, διάτρητα σχέδια και λίγα... στρας! Συνδυάστε τα με ένα μακρύ κολιέ στις ίδιες αποχρώσεις.

Τιμή: 9,95 ευρώ.

Αγοράστε το online εδώ

5. Χρυσό τσόκερ με διάτρητα σχέδια από την Asos

Τα τσόκερ είναι πλέον στη μόδα, γι' αυτό δεν μπορείτε να μείνετε πίσω. Επιλέξτε την πιο επίσημη εκδοχή του με σκαλιστά λουλούδια σε χρυσό χρώμα. Φορέστε το κολλητά στο λαιμό αλλα προσέξτε μην το παρακάνετε!

Τιμή: 8,45 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

6.  Μεταλλικό κολιέ με φύλλα από τα Mango

Ένα εντυπωσιακό σχέδιο με «σκαλιστά» φύλλα για αρχαιοελληνικό στιλ. Αν πιστεύετε ότι θα ξεπερνά το budget σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι κοστίζει πολύ λιγότερο απ’ ό,τι νομίζετε!

Τιμή: 18 ευρώ.

Θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του καταστήματος .

7. Μενταγιόν από ημιπολύτιμο λίθο σε σχήμα δάκρυ από το Όνος Κόσμημα

Για την… πριγκίπισσα που κρύβεται μέσα σας, επιλέξτε ένα μενταγιόν από αλπακά και ημιπολύτιμους λίθους που καταλήγει σε ένα μεγάλο δάκρυ. Αν έχετε δει την «Ωραία Κοιμωμένη», θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Τιμή: 20 ευρώ.

Θα το αγοράσετε από εδώ.

8. Βραχιόλια με πέρλες από τα Stradivarius

Οι πέρλες επέστρεψαν στη μόδα και ήρθαν για να μείνουν. Επειδή μπορεί να σας πέφτουν… βαριές, προτιμήστε να τις φορέσετε στους καρπούς σας σε ένα βραχιόλι με τρεις σειρές χρυσού.

Τιμή: 7,95 ευρώ. (σετ με δύο βραχιόλια)

Δείτε το εδώ

9. Χρυσό δαχτυλίδι από τα H&M

Αν το επιλέξετε, αφήστε το να κλέψει την παράσταση, χωρίς να καταφύγετε σε άλλα, εξίσου βαριά αξεσουάρ. Εξάλλου, η τιμή του θα σας δελεάσει.

Τιμή: 4,99 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

10. Βραχιόλι σε ασημί χρώμα με μαύρη πέτρα από την Asos

Το ασημένια κοσμήματα ή φο μπιζού είναι διαχρονικά στη μόδα. Αν δεν θέλετε να πειραματιστείτε με κάτι καινούριο, ένα «βαρύ» βραχιόλι μπορεί να κοσμήσει τον καρπό σας!

Τιμή: 11,30 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.
 

v