Πάσχα στην Αθήνα: Πού να πάτε με τα παιδιά

Πάσχα στην Αθήνα: Πού να πάτε με τα παιδιά

Το “Πάσχα στο χωριό” είναι για κάθε παιδί μια ευκαιρία να ξεφύγει απ’ το θορυβώδες περιβάλλον της πόλης, ν’ αλλάξει ερεθίσματα και να νιώσει λίγο πιο ξέγνοιαστο και ελεύθερο να κινηθεί και να εξερευνήσει. Είναι φορές, όμως, που πρέπει να μείνουμε στην πόλη και να βρούμε τρόπους να κάνουμε τις γιορτινές κι ανοιξιάτικες αυτές ημέρες το ίδιο διασκεδαστικές κι ενδιαφέρουσες. Για όσους, λοιπόν, μείνουν στην Αθήνα, ορίστε τέσσερις τρόποι να περάσουν τα παιδιά ένα όμορφο τετραήμερο.

Ζωγραφική και κατασκευές στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο

Το Μεγαλο Σάββατο, στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, γίνονται δύο πολύ ενδιαφέροντα παιδικά εργαστήρια. Το πρώτο, με τον τίτλο “Αποτυπώνω το Πάσχα”, απευθύνεται σε παιδιά 3-6 ετών, και περιλαμβάνει συζήτηση γύρω από πίνακες ζωγραφικής με θέμα το Πάσχα και δημιουργία, κατόπιν, ζωγραφικών έργων με πασχαλινά μυνήματα από τα ίδια τα παιδιά.

Το δεύτερο, για παιδιά 7-12 ετών, τιτλοφορείται “Τα αυγά και το κουνέλι” και περιλαμβάνει την γνωριμία των παιδιών με το γερμανικό έθιμο του πασχαλινού κουνελιού και την κατασκευή μίας αυγοθήκης-κουνέλι για το πασχαλινό τους αυγό.

Μάθετε περισσότερα καλώντας στο 210 3312995.

Παιχνίδι με τον Σον το Πρόβατο στο Kidom

Στο Kidom, το παιδικό “βασίλειο” εντός του πολυαγαπημένου Allou Fun Park, έρχεται τις ημέρες του Πάσχα ο Σον το Πρόβατο, ο διάσημος χαρακτήρας των ομώνυμων ταινιών κινουμένων σχεδίων, για να παίξει και να φωτογραφηθεί με τα παιδιά. Μεγάλο Σάββατο και Δευτέρα του Πάσχα, απ’ τις 11.00 ως τις 15.00 κι απ’ τις 17.00 ως τις 21.00 και την Κυριακή του Πάσχα, μετά το τραπέζι και τη μεσημεριανή σιέστα, απ’ τις 17.00 ως τις 21.00.

Χαρούμενες στιγμές με το Κουνγκ-Φου Πάντα στα Αηδονάκια

Σίγουρα έχετε δει όλα τα “Kung-Fu Panda” και τα έχετε ξαναδεί,  μαζί με το παιδί σας. Τη Δευτέρα του Πάσχα, λοιπόν, απ’ τις 17.00 μέχρι τις 21.00, πάρτε το απ’ το χέρι και σπεύστε στο Λούνα Παρκ “Τα Αηδονάκια” για να φωτογραφηθείτε, να παίξετε και να εξασκηθείτε στο Κουνγκ-Φου με το αγαπημένο αρκουδάκι πάντα, τον Πο, ήρωα της σειράς ταινιών “Kung-Fu Panda”.

Κινηματογραφικές συγκινήσεις με τους Ράτσετ και Κλανκ

Αρπάξτε την ευκαιρία των γιορτών και μυήστε το καμάρι σας στον υπέροχο κόσμο της σκοτεινής αίθουσας και της μεγάλης οθόνης απολαμβάνοντας μαζί του το “Ratchet & Clank”, την ιστορία ενός μικροκαμωμένου εξωγήινου μηχανικού κι ενός ακόμη πιο μικροκαμωμένου ρομπότ που αναλαμβάνουν δράση για να σώσουν τον γαλαξία!

Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και τις ώρες προβολών εδώ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v