Όταν όλες τις οι συμμαθήτριες ντύθηκαν πριγκίπισσες εκείνη αποφάσισε να ντυθεί Hot Dog

Όταν όλες τις οι συμμαθήτριες ντύθηκαν πριγκίπισσες εκείνη αποφάσισε να ντυθεί Hot Dog

Στη σχολή χορού Holly Springs of Dance της μακρινής μας Βόρειας Καρολίνας των Η.Π.Α., η δασκάλα κήρυξε μια εβδομάδα του Μαΐου σε Princess Week. Έτσι, όλες οι μικρές μαθήτριες φόρεσαν περήφανα τη στολή της αγαπημένης τους πριγκίπισσας. Όλες; Όχι! Μια ηρωική φυσιογνωμία, ένα κορίτσι-σύμβολο, έριξε ένα γερό χαστούκι στα μούτρα των στερεοτύπων, πέταξε περήφανα την τιάρα και φόρεσε τη στολή του σνακ των σνακς: του αφράτου hot dog!

Η μικρή Ainsley, σε σχετικές δηλώσεις που εξασφάλισε η μαμά της, δήλωσε κατηγορηματικά ότι προτιμάει την κέτσαπ απ’ τη μουστάρδα και εξήγησε την επιλογή της με χαρακτηριστική απλότητα: «Είναι το αγαπημένο μου κοστούμι».

To μήνυμα «Σε ένα κόσμο γεμάτο πριγκίπισσες, γίνε hot dog», χαιρετίζει κι ένας χρήστης του Instagram, ανεβάζοντας μια φιγούρα Πριγκίπισσας Hot Dog στον λογαριασμό του:



Οι φωτογραφίες της ηρωικής Ainsley και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αγαπήθηκαν, δημοσιεύτηκαν και ξαναδημοσιεύτηκαν και κέρδισαν τις καρδιές όλων. Και είναι απόλυτα λογικό: ένα αφράτο hot dog είναι καλύτερο από μια όμορφη μονάρχη.

Πηγή: esquire.com

v