Τι σκέφτονται οι άντρες στο σεξ;

Τι σκέφτονται οι άντρες στο σεξ;

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι σκέφτεται ο σύντροφός σας πριν, μετά ή την ώρα που κάνετε σεξ; Δεν χρειάζεται να τον ρωτήσετε. Το έκανε για εσάς η Αμερικανίδα σεξολόγος Judy Dutton, ζητώντας από 20 άνδρες να αποκαλύψουν τις πιο ενδόμυχες σκέψεις τους εκείνες τις στιγμές. Δείτε τι απάντησαν...

Για το τι τον «ανάβει» και θέλει να κάνει σεξ…

«Σκέφτομαι πως η γυναίκα μου είναι πολύ σέξι. Την κοιτάζω την ώρα που γδύνεται και αυτόματα νιώθω την επιθυμία. Όταν είναι βράδυ, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Το πρωί που ετοιμάζεται για την δουλειά ίσως της δημιουργώ πρόβλημα, γιατί την καθυστερώ».

Όταν η γυναίκα μιλά πρόστυχα…

«Μου τηλεφώνησε στη δουλειά για να μου πει ότι δεν μπορεί να σταματήσει να με σκέφτεται και ότι έπρεπε να πάω σπίτι εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Είπα σε όλους στο γραφείο ότι προέκυψε ένα οικογενειακό πρόβλημα και έπρεπε να φύγω. Όση ώρα οδηγούσα, δεν μπορούσα να σταματήσω να την σκέφτομαι και φυσικά ο ενθουσιασμός μου κορυφώθηκε όταν έφτασα σπίτι και την βρήκα να με περιμένει στο κρεβάτι».

Στα ερωτικά παιχνίδια…

«Ένα Σάββατο πρωί, η γυναίκα μου και εγώ αρχίσαμε τα προκαταρκτικά, αλλά πριν ακόμα περάσουμε στο επόμενο στάδιο, έφυγε και πήγε να κάνει μπάνιο. Στη συνέχεια πήγαμε για ψώνια, αλλά κάθε φορά που βρισκόμασταν λίγο μόνοι μας συνεχίζαμε τα παιχνίδια – με άγγιζε σε περίεργα σημεία κ.λπ. Μέχρι να επιστρέψουμε στο σπίτι, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το σεξ, λες και είχαμε να το κάνουμε εβδομάδες».

Για το πώς κορυφώνεται ερωτικά ένα ραντεβού…

«Ήμασταν στον κινηματογράφο. Πήρε το χέρι μου από τον ώμο της και το έβαλε στο στήθος της και έπειτα άρχισε να το χαϊδεύει. Η τόσο απλή αλλά παθιασμένη αυτή κίνηση με έκανε να σκέφτομαι το σεξ μέχρι να τελειώσει η ταινία».

«Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αλλά κάθε φορά που την βλέπω να γλείφει το χωνάκι με το παγωτό, με τρελαίνει. Ίσως είναι η σκέψη για το πώς αλλιώς μπορεί να εφαρμόσει αυτό το ταλέντο».

«Καμιά φορά, όταν μας έχουν καλέσει κάπου για φαγητό και θέλει να έχουμε μία ιδιωτική στιγμή, παίρνει το χέρι μου κάτω από το τραπέζι και το τοποθετεί στο πόδι της. Έπειτα το σπρώχνει επικίνδυνα προς τα πάνω. Αυτόματα με κάνει να σκέφτομαι την ώρα που θα φύγουμε και θα γυρίσουμε στο σπίτι».

Στον τρόπο που φιλάει…

«Τα φιλιά είναι πάντα ωραία, αλλά όταν μου ρουφά τη γλώσσα με ανάβει πολύ περισσότερο, ενώ με κάνει να σκέφτομαι και το στοματικό σεξ».

«Η σύντροφός μου ξέρει καλά τι σημαίνει "γαλλικό φιλί". Πρώτα με φλερτάρει με τα χείλη της, με μικρά, σύντομα φιλάκια. Έπειτα βάζει τη γλώσσα της στο στόμα μου και γρήγορα την τραβά έξω και το ξανακάνει, σαν να παίζουμε κρυφτό. Μετά ρουφά τα χείλη μου, το ένα μετά το άλλο, κινεί την γλώσσα της σε κύκλους πάνω στα χείλη μου. Αν δεν ανάβει αυτό, τι άλλο μπορεί να σε ανάψει;»

Όταν κάνει η γυναίκα κάνει την πρώτη κίνηση…

«Όταν έρχεται και με φιλά κάποια πρωινά, ξέρω ότι θα ακολουθήσει ένα πολύ ωραίο ξύπνημα. Και το καλύτερο είναι ότι δεν περιμένει να ξυπνήσω εντελώς για να μου… επιτεθεί. Αυτή η παρορμητικότητά της με κάνει να πετάω στα σύννεφα όλη την ημέρα!».

«Ένα απόγευμα έρχεται η γυναίκα μου και μου λέει πονηρά: Τα παιδιά κοιμούνται και εγώ δεν έχω πονοκέφαλο... Δεν χρειάστηκε να πει κάτι παραπάνω».

«Όταν φοράω πουκάμισα, μερικές φορές έρχεται και μου ξεκουμπώνει τα δύο πάνω-πάνω κουμπιά για να μπορεί να βάζει το χέρι της και να μου χαϊδεύει το στήθος. Αυτή η κίνηση με αφήνει εντελώς αδύναμο μπροστά της».

Για τις φαντασιώσεις τους…

«Μερικές φορές φαντασιώνομαι πως είμαστε σε κάποιο πάρτι και κάνουμε σεξ, ενώ όλοι γύρω μας κοιτάζουν, ή ότι αυτή με μία άλλη γυναίκα μου κάνουν στοματικό σεξ».

«Κάποιες φορές σκέφτομαι παλιές ερωμένες μου. Μια φορά φαντασιώθηκα μία συνάδελφό μου».

«Φαντασιώνομαι τη γυναίκα μου να κάνει πράγματα που δεν θα έκανε ποτέ, ή πράγματα που δεν θέλω να της πω ότι θέλω, όπως πρωκτικό σεξ ή παιχνίδια ρόλων».

«Ποτέ δεν φαντασιώνομαι άλλες γυναίκες. Όταν φιλάω τη γυναίκα μου, φαντασιώνομαι ότι φιλάω τη γυναίκα μου, ή ότι φιλάω κάποια άλλα σημεία του σώματός της».

«Σκέφτομαι καμιά φορά αυτή τη σκηνή από το True Lies, όταν η Jamie Lee Curtis χορεύει για τον Arnold Schwarzeneger, ή την Meg Ryan που προσποιείται οργασμό, στο When Harry Met Sally, ή την Kelly McGillis και τον Tom Cruise στο κρεβάτι, στο Top Gun».

Για να «αντέξει» περισσότερο…

«Σκέφτομαι κηδείες. Είναι το μόνο που μπορεί να με κάνει να μην τελειώσω πριν την γυναίκα μου».

Για το στοματικό σεξ…

«Όταν της κάνω στοματικό σεξ, μερικές φορές σχηματίζω με την γλώσσα μου την αλφάβητο και προσπαθώ να θυμηθώ μετά σε ποιο γράμμα σταμάτησα όταν έρχεται σε οργασμό».

Για τον γυναικείο οργασμό…

«Ο τρόπος που αναπνέει, που ξεφυσά, που φωνάζει, που σφίγγει τους μυς του σώματός της και έπειτα τους χαλαρώνει… όλο αυτό είναι υπέροχο. Οργασμός είναι να χάνεις τον έλεγχο και όταν το πετυχαίνω αυτό στην γυναίκα μου είναι φανταστικό».

Στο πώς αποφεύγεται η ρουτίνα στη σχέση…

«Μετά τους τοκετούς των τριών παιδιών μας, παρότρυνα συχνά τη γυναίκα μου να βγαίνει με τις φίλες της. Οι γυναίκες χρειάζονται χρόνο με τις φίλες τους, για να σκεφτούν, να συζητήσουν. Έτσι βρίσκουν καλύτερη ισορροπία στη ζωή τους, στο ποιες είναι ως μητέρες αλλά και ως σύντροφοι. Κάθε φορά, επιστρέφει σπίτι όλο και πιο χαρούμενη, αλλά και πιο πρόθυμη για σεξ».

Πηγή: Redbook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v