Τι είδους σύζυγος γίνεται το κάθε ζώδιο

Τι είδους σύζυγος γίνεται το κάθε ζώδιο

Κάθε μία από εμάς, γνωρίζει λίγο-πολύ τι υποδηλώνει το ζώδιό της για τη μία ή την άλλη περίπτωση, πόσο μάλλον για το τι είδους σύζυγος θα γίνει. Τι γίνεται όμως με το έτερο ήμισυ; Τι σόι άντρας μπορεί να μας προκύψει ο καλός μας, σύμφωνα με τα άστρα εκεί πάνω;

Κριός

Θετικός προς το γάμο, ο Κριός παντρεύεται χωρίς να το βασανίσει ιδιαίτερα κι έχει την τάση να παίρνει τα ηνία, λόγω της ηγετικής φύσης του. Βεβαίως, ο εγωισμός του, που πάει πακέτο με την άσβεστη μαχητικότητά του, οδηγεί συχνά σε συγκρούσεις, οι οποίες, όμως, ενισχύουν το ενδιαφέρον στη συμβίωση και το πάθος μέσα στη σχέση. Δεν θέλει χαλινάρι, απλώς κατανόηση και χώρο να ξεδιπλώσει τις αρετές του και να γίνει η κολώνα του σπιτιού.

Ταύρος

Αφοσιωμένος στη γυναίκα και τα παιδιά του, ο σύζυγος Ταύρος είναι ευγενής, τρυφερός και αξιόπιστος, ταγμένος στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τους δικούς του και για ‘κείνον. Δεν κάνει ποτέ πίσω στις δουλειές του σπιτιού ή τη φροντίδα των γύρω του και είναι εξαιρετικά πιστός, αρκεί η σχέση του με την σύντροφό του να τον ικανοποιεί πλήρως, μιας και δίνει αρκετό βάρος στην σεξουαλική απόλαυση.

Δίδυμοι

Ανοιχτό μυαλό, υπομονή και κατανόηση είναι όσα χρειάζεται ένας Δίδυμος απ’ τη σύζυγό του για να της όλα όσα έχει την ικανότητα να αντλεί απ’ τις εμπειρίες και τις πνευματικές του αναζητήσεις. Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι ονειροβατεί εκτός πραγματικότητας, αφού είναι αρκετά πρακτικός ώστε να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του με χαρακτηριστική άνεση. Απλώς, η δέσμευση δεν είναι το φόρτε του και τα σχέδια για το μέλλον τον κάνουν να πλήττει αφόρητα.

Καρκίνος

Όταν νιώθει ότι έχει δίπλα του το στήριγμα που αναζητά ο Καρκίνος ξεπερνά τα άγχη και τις ευαισθησίες του και γίνεται ένας άψογος οικογενειάρχης, τρυφερός, αφοσιωμένος και εξαιρετικά προστατευτικός. Αγχώδης, όμως, και ευερέθιστος όπως είναι, μπορεί πολύ εύκολα ν’ αποσυρθεί στη γωνιά του δυσκολεύοντας τη ζωή της συντρόφου του, που θα πρέπει να μένει ψύχραιμη και να του δίνει με τον τρόπο της το έναυσμα για την ανάκαμψη.

Λέων

Πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ο Λέων είναι ένας σύζυγος γεμάτος αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και μεγαλοπρέπεια, που ξέρει πως να περνάει καλά και μαζί του, η σύντροφος και τα παιδιά του. Ζητά συχνά το θαυμασμό και την προσοχή, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος και να τα ανταποδώσει και να δώσει ακόμη περισσότερα σ’ εκείνη που διαθέτει την κατάλληλη προσωπικότητα.

Παρθένος

Ίσως ο πιο πιστός σύζυγος εκεί έξω, ο Παρθένος είναι ορθολογιστής, εργατικός και λάτρης της οργανωμένης οικογενειακής ζωής, σε βαθμό που δεν είναι πάντα υγιής. Ειδικά όταν του κοστίζει σε πάθος και ρομαντισμό, κάτι που, πολλές φορές, αντισταθμίζει με την αφοσίωση του στην σύντροφό του και στην εξασφάλιση μιας καλής, ουσιαστικής ζωής για ‘κείνη, δίπλα του.

Ζυγός

Ένας Ζυγός είναι καταδικασμένος να ψάχνει την ισορροπία, ένα ταίρι δηλαδή που θα περάσει μία ολόκληρη ζωή μαζί της. Είναι έμπιστος ως φίλος, διασκεδαστικός ως σύντροφος και δοτικός ως εραστής, αρκεί να μην επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες και να έχει δίπλα του μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση, που να τον εμπνέει και να μην τρέπεται σε φυγή όποτε χάνει τη δική του.

Σκορπιός

Κτητικός και ζηλιάρης ο Σκορπιός, λόγω της φυσικής τάσης του να ελέγχει τα πάντα, είναι παρ’ ολ’ αυτά ένας δυνάμει αφοσιωμένος σύζυγος, αρκεί ν’ αντιμετωπίζεται με ειλικρίνεια και να αισθάνεται διαρκώς και ποικιλοτρόπως την αγάπη της συντρόφου του. Αν δεν πάρει αυτό που θέλει, μπορεί να γίνει δύστροπος και κατσούφης, όμως αγαπά με απαράμιλλο πάθος και το μόνο που δεν συγχωρεί είναι το ψέμα και η υποκρισία.

Τοξότης

Αθεράπευτα ρομαντικός, περιπετειώδης και συχνά ερωτευμένος στο φουλ με τη σύντροφό του, ο Τοξότης μένει πιστός στη γυναίκα εκείνη που θα αφουγκραστεί την καρδιά του και θα του δώσει το περιθώριο να ζήσει με τα λάθη του. Αυθόρμητος και ανεξάρτητος, παθιασμένος ως εραστής, ψάχνει το ίδιο στο ταίρι του και απογοητεύεται αν δεν το βρει. Γι’ αυτό, ίσως, χρειάζεται πολλές προσπάθειες μέχρι να δεσμευτεί για τα καλά.

Αιγόκερως

Άνθρωπος ζεστός κι ευαίσθητος, κάτω όμως από ένα περίβλημα που είναι στο χέρι της συντρόφου του να το διαπεράσει, ο Αιγόκερως δεν ονειροπολεί ούτε παθιάζεται με τον γάμο, αν δεν έχει πρώτα τακτοποιήσει τα του οίκου του. Από αυτή την άποψη, όταν δεσμεύεται είναι για καλά κι είναι έτοιμος να παράσχει στη σύζυγό του ασφάλεια και σιγουριά, αρκεί να τη νιώσει και ο ίδιος με τη μορφή της ανιδιοτελούς αγάπης.

Υδροχόος

Αδέσμευτος, απρόβλεπτος και ασταθής, ο Υδροχόος δεν “κολλάει” εύκολα με γυναίκες που δεν είναι έτοιμες να τον αποδεχτούν γι’ αυτό που είναι και ν’ ακολουθήσουν τους ρυθμούς του. Με λίγα λόγια, ο γάμος δεν αποτελεί ιδιαίτερη δέσμευση για ‘κείνον, αλλά η σύντροφος που νιώθει άνετα δίπλα του και συμμετέχει ενεργά στις ποικίλες «εμμονές» του μπορεί να μείνει εκεί για πάντα και να περάσει πολύ καλά.

Ιχθείς

Ιδεαλιστής και ονειροπόλος, ο σύζυγος Ιχθύς πιστεύει ειλικρινά στην αγάπη μεταξύ δύο ανθρώπων και δεν θα μπορούσε να μην βλέπει τον γάμο του ως κάτι που οφείλει να διαφυλάξει με κάθε τρόπο και συγκεκριμένα, προσφέροντας γη και ύδωρ στην σύντροφό του. Η πίστη του αυτή, βέβαια, είναι αρκετά εύθραυστη όταν δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες και μπορεί εύκολα να γυρίσει μπούμερανγκ, δυσκολεύοντας πολύ τη σχέση του.

*Τα σκίτσα έχουν την υπογραφή της Κορεάτισσας σκιτσογράφου Puuung.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v