Το συγκινητικό «αντίο» μιας μητέρας στην μεγάλη της κόρη πριν τη γέννα

Το συγκινητικό «αντίο» μιας μητέρας στην μεγάλη της κόρη πριν τη γέννα

Μια συγκινητική φωτογραφία που απεικονίζει μια μητέρα να αποχαιρετά την κόρη της πριν φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα. Είναι η στιγμή που για τελευταία φορά μαμά και κόρη μένουν οι δυο τους, τα τελευταία λεπτά πριν η οικογένειά τους αποκτήσει ακόμα ένα μέλος. Τη φωτογραφία απαθανάτισε η Laura Paulescu και την ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook. Μια εικόνα κατάφερε να μιλήσει στις καρδιές πολλών μαμάδων που έχουν ζήσει αυτό το δυνατό συναίσθημα.

«Η στιγμή του τελευταίου αντίου είναι ξεχωριστή! Αισθάνομαι πολύ τυχερή που κατάφερα να την παγώσω στο χρόνο και να τους την χαρίσω για πάντα.», αναφέρει χαρακτηριστικά η Laura. 

Η μητέρα σφίγγει δυνατά την κόρη της που κάθεται πάνω στην κοιλιά της. Είναι οι τελευταίες πολύτιμες στιγμές που περνούν μαζί. Τότε, συνειδητοποιείς ότι το μικρό σου θα γίνει ο μεγάλος αδελφός/ αδελφή και τη θέση του θα πάρει το νέο μέλος της οικογένειας. Μπορεί αυτό το συναίσθημα να είναι πιο δυνατό με το πρώτο παιδί, όμως κάθε φορά που η οικογένεια μεγαλώνει, κάθε μητέρα νιώθει ότι κάτι θ΄ αλλάξει. Και τότε καταλαβαίνει ότι το πρώτο της παιδί την έμαθε πώς να είναι μαμά και τα επόμενα της έμαθαν ότι η αγάπη της είναι αστείρευτη!

Πηγή: scarymommy.com

v