«Ο λόγος που αφήνω την κόρη μου να κάνει κοπάνα από το σχολείο 1 φορά το μήνα»

«Ο λόγος που αφήνω την κόρη μου να κάνει κοπάνα από το σχολείο 1 φορά το μήνα»

Η γνωστή influencer Noel LaPalomento μοιράστηκε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο Tik Tok τους λόγους για τους οποίους επιτρέπει στην 6χρονη κόρη της να κάνει κοπάνα από το σχολείο 1 φορά το μήνα και προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Το βίντεό της έχει συγκεντρώσει έκτοτε πάνω από 1,1 εκατομμύρια likes και πάνω από 4.100 σχόλια, με κάποιους να σχολιάζουν αρνητικά την απόφασή της και άλλους χρήστες να σχολιάζουν ότι θα ήθελαν να είχαν μια παρόμοια επιλογή όταν ήταν μικρότεροι και να επαινούν τη στάση της.

Η 26χρονη μητέρα δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι από τότε που η κόρη της, Giada, ξεκίνησε το σχολείο, παρατήρησε διαφορά στα επίπεδα ενέργειας και στην ψυχική της υγεία -γεγονός που επηρέασε την επιθυμία της να πάει στο σχολείο.

«Πέρυσι υπήρχαν φορές που κυριολεκτικά γυρνούσε σπίτι από το σχολείο και κοιμόταν στο χολ από την κούραση. Ήταν σαν ζόμπι... Επιπλέον, όταν έρχεται σπίτι δεν περνάμε χρόνο μαζί. Φτιάχνω δείπνο, προσπαθώ να τη διαβάσω και μετά είναι ώρα για ύπνο. Ξέρω ότι είναι καλή μαθήτρια, παίρνει καλούς βαθμούς και κάνει όλες τις εργασίες της, οπότε θα μπορούσε να μείνει στο σπίτι για μια μέρα. Δεν θα την βλάψει», δήλωσε.

Η Kimberly Alexander, κλινική ψυχολόγος στο Child Mind Institute στη Νέα Υόρκη, δήλωσε στο «Good Morning America» ότι τα παιδιά, όπως και οι ενήλικες, μπορούν να επωφεληθούν από ένα περιστασιακό... σκασιαρχείο.

Πηγή: abcnews.com

v