Τα μυστικά των γυναικών που ξέρουν να τραβούν τα βλέμματα

Τα μυστικά των γυναικών που ξέρουν να τραβούν τα βλέμματα

Κάποιες γυναίκες με το που μπαίνουν σ’ ένα δωμάτιο, αυτόματα τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Και όμως, αν τις παρατηρήσουμε καλά, μπορεί να μην είναι οι ομορφότερες μέσα στον χώρο, αλλά οι πιο γοητευτικές, εκείνες που ξέρουν πώς να κεντρίζουν την προσοχή - και των δύο φύλων. Το μυστικό τους δεν βρίσκεται στα ακριβά ρούχα, στην εβδομαδιαία επίσκεψη στο κομμωτήριο ή στο υπερβολικό μακιγιάζ. Δείτε πώς τα καταφέρνουν αλλιώς, και θα καταλάβετε ότι είναι πολύ πιο εύκολο.

Άρωμα γυναίκας…

Εξάλλου, ακόμα και η Μέριλιν Μονρό είχε παραδεχτεί ότι κοιμόταν μόνο με το άρωμά της. Κι όταν αυτό το ακούς από τα χείλη μιας από τις πιο γοητευτικές γυναίκες στον κόσμο δεν μπορείς να το αγνοήσεις! Όταν καταφέρεις να σαγηνεύσεις με το άρωμά σου, οι υπόλοιπες αισθήσεις ακολουθούν. Βρείτε τι ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας και «κολλήστε» με ένα συγκεκριμένο άρωμα που θα το συνδέουν μόνο με εσάς.

Το κόκκινο φουστάνι

Μπορεί η καθημερινότητα και η άνεση να έχουν κάνει τα παντελόνια το κυρίαρχο κομμάτι στη ντουλάπα μας, όμως ένα θηλυκό φόρεμα μπορεί να μαγνητίσει πολύ περισσότερο τα βλέμματα. Αν επιλέξετε, μάλιστα και το χρώμα της φωτιάς ή τις αποχρώσεις του, η επιτυχία σας είναι δεδομένη. Ακόμα και έρευνες έχουν αποδείξει ότι το χρώμα του πάθους «τραβάει» τους άντρες.  

Ντύνονται πρόχειρα και… βάζουν το κραγιόν τους

Παρά τον ισχυρισμό του γνωστού τραγουδιού, μια γυναίκα που ξέρει από στιλ, γνωρίζει πως η υπερβολή δεν λειτουργεί υπέρ της. Γι’ αυτό, αν επιλέξει να ντυθεί πιο «καλά», δεν θα κάνει υπερβολές στο μακιγιάζ. Αντίθετα, αν ντυθεί πρόχειρα, μπορεί να τονίσει με το βάψιμο το δυνατό της σημείο - στη συγκεκριμένη περίπτωση τα χείλη της!

Δεν τις «φοράνε» τα ρούχα, τα φοράνε

Σε πολλές από εμάς αρέσει να ακολουθούμε τη μόδα, όμως κάποιες φορές το αποτέλεσμα των προσπάθειών μας δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Μια γυναίκα που τραβάει τα βλέμματα ξέρει ότι μέρος της γοητείας της είναι ότι μπορεί να «υποστηρίζει» αυτό που φοράει και να νιώθει άνετα με το στιλ της. Γι’ αυτό, σε περίπτωση που έχετε ενδοιασμούς για ένα ρούχο, απλώς ξεχάστε το! Αν δεν αρέσει σ’ εσάς, δεν θα αισθάνεστε άνετα και αυτό θα… βγει προς τα έξω (αρνητικά).

Καλώς τηνε την πέρδικα που περπατεί λεβέντικα!

«Μην καμπουριάνεις παιδί μου. Ψηλά η πλάτη σου.», μας έλεγε – ή μας λέει ακόμα- η μαμά μας και δεν έχει άδικο! Η περήφανη στάση του σώματος δίνει περισσότερους πόντους, όχι ύψους, αλλά γοητείας απ’ ό,τι φαντάζεστε κι αυτό είναι κάτι που οι γυναίκες που μαγνητίζουν τα βλέμματα το ξέρουν πολύ καλά. Σταματήστε να κοιτάτε το πάτωμα, ισιώστε την πλάτη και προτάξτε το στήθος (το τελευταίο χωρίς υπερβολές).

Η θετικότητα – και το χαμόγελο- είναι γοητεία

Ποιος αντέχει την γκρίνια και τη μιζέρια; Η αισιοδοξία και το χαμόγελο «κερδίζουν» τους γύρω μας, ακόμα κι αν αυτό ακούγεται τετριμμένο. Σίγουρα δεν γίνεται να είμαστε πάντα μέσα στη (τρελή) χαρά, αλλά ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα και αντιμετωπίζουμε καθημερινά τις καταστάσεις μάς καθορίζει και ως προσωπικότητες. Μπορεί ένας άντρας να θεωρείται πιο δυνατός (ψυχολογικά), όμως ακόμα κι αν αυτό ισχύει (που αμφιβάλλουμε), έχουν ανάγκη από μια γυναίκα που θα τους στηρίξει με την αισιοδοξία της!

Δεν είναι (ούτε το «παίζουν») θύματα

Το λάθος που κάνουν αρκετές γυναίκες για να τραβήξουν την προσοχή είναι ότι το «παίζουν» θύματα. Όμως, ακόμα κι αν αυτή η τακτική «πιάνει» για κάποιο διάστημα, καταλήγει πολύ απλά να γίνεται κουραστική. Αντίθετα, μια γυναίκα που τραβά τα βλέμματα εκπέμπει αυτοπεποίθηση και δείχνει ότι μπορεί να στηριχθεί στον εαυτό της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι «αποκόπτεται» από τους γύρω της. Είναι ο εαυτός της, είναι οι επιλογές της και αισθάνεται άνετα μ’ αυτό!

Αλλά δεν είναι και «μάγκες»

Το να στηρίζεται μια γυναίκα στον εαυτό της δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντικαθιστά η ίδια την παρουσία του άντρα ή των φίλων της στη ζωή της. Μια γυναίκα που ξεχωρίζει ξέρει ότι πρέπει να είναι «μαγκάκι» αλλά όχι «μάγκας»- η διαφορά κάποιες φορές μπορεί να είναι δυσδιάκριτη αλλά σημαντική!

Αφήνουν τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει

Εκτός απ’ το περήφανο περπάτημα, μια γυναίκα που «μαγνητίζει» τους γύρω της ξέρει να χρησιμοποιεί το σώμα της. Δεν κρατά αμυντική στάση και επιδιώκει τη σωματική επαφή γιατί ξέρει ότι έτσι γίνεται πιο προσιτή - κάτι που αρέσει πολύ στους άντρες. Σκεφτείτε μόνο πώς είναι να κάθεσαι δίπλα στην ομορφότερη γυναίκα με τα χέρια σταυρωμένα και πώς είναι να είσαι δίπλα σε μια χαμογελαστή και λιγότερο όμορφη γυναίκα που δείχνει όμως πολύ πιο προσιτή. Εσείς ποια θα επιλέγατε;

v