10 πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι στις γυναίκες

10 πράγματα που οι άντρες βρίσκουν σέξι στις γυναίκες

Μπορεί να μη βρίσκεστε στην περίοδο του ζευγαρώματος, αλλά έρχονται στιγμές που θέλετε να νιώθετε επιθυμητή και αυτό που λέμε“σέξι”, έστω και αν ο κυρίως στόχος σας είναι, απλώς, ο σύζυγός σας. Για να θυμηθούμε, λοιπόν, μερικά πράγματα που θυμίζουν στους άντρες ότι υπάρχετε, όχι μόνο για να τους βασανίζετε, αλλά και για να μοιράζεστε μαζί τους τις χαρές του φλερτ...

1. Να γελούν με τ’ αστεία τους (των αντρών)

Το να μπορείς να κάνεις τον άλλον να γελά είναι, σίγουρα, κάτι που εκτιμάται εκατέρωθεν. Στην περίπτωση των αντρών, όμως, το γέλιο σας πυροδοτεί και άλλα ένστικτα, πέραν της χαράς που το χιούμορ πέτυχε το στόχο του.

2. Τις μικρές τους ατέλειες

Ξοδεύετε χρόνο και χρήμα να τις καλύψετε ή να τις εξαφανίσετε και βρίσκεστε ν’ απορείτε πώς οι «λιγότερο επιμελείς» ζευγαρώνουν πριν από σας. Απλώς, για πάρα πολλούς άντρες εκεί έξω, το φυσικό και ανεπιτήδευτο είναι και σέξι.

3. Να φορούν γυαλιά

Εντάξει, στο σχολείο δεν ήταν διαβατήριο προς τη δημοφιλία, αλλά στον πραγματικό κόσμο, ένα στιλάτο ζευγάρι γυαλιά συμπληρώνει το πρόσωπο ή το ντύσιμό σας και προσθέτει στην εικόνα σας κάτι από διανοοούμενη ή δασκάλα που κάνει τους άντρες... μπουρλότο.

4. Ένα απρόοπτο άγγιγμά τους

Μπορεί όταν μιλά στην παρέα του με ανεξήγητο πάθος για την τελευταία μεταγραφή της ομάδας του, να φαίνεται απορροφημένος, αλλά μην υποτιμάτε το μυστικό σας όπλο. Ένα τυχαίο, δήθεν, άγγιγμά σας μπορεί να τον αναστατώσει κι ας συνεχίζει τη μεταγραφολογία.

5. Το αυθόρμητο χαμόγελό τους

Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν νιώθει καλά όταν ο απέναντί του χαμογελά. Είναι όμως κάποιες φορές που με το χαμόγελό σας του στέλνετε μηνύματα, χωρίς καν να το αντιληφθείτε, κάτι που ο απέναντι βρίσκει, μεταξύ άλλων, και εξαιρετικά ελκυστικό.

6. Το ντεκολτέ τους

Η ψυχανάλυση τα έχει λύσει αυτά τα θέματα και δεν υπάρχει λόγος να τ’ αναμοχλέυουμε ούτε να προσπαθούμε να τα αναχαιτίσουμε. Ο τρόπος που τονίζετε ή δεν τονίζετε το στήθος σας, προκαλεί σχεδόν πάντα την αντρική φαντασία, χωρίς καν να προσπαθήσετε.

7. Τον τρόπο που κοιμούνται

Είναι λίγο περίεργο γιατί δεν θα το «ζήσετε» ποτέ, αλλά ο τρόπος που κοιμάστε, η ανεπιτήδευτη εικόνα και η γαλήνη που εκπέμπετε έτσι πως αναδύεστε μέσα από τα σκεπάσματα έχει την ιδιότητα να μαγνητίζει το βλέμμα τους.

8. Τα «καυτά» τους ρούχα

Γι’ αυτό άλλωστε είναι «καυτά», επειδή τα φοράτε για τους (ή «τον») ανάψετε. Μίνι, μάξι, κολάν, φορέματα, σορτς, ξώπλατα, μπλούζες με βαθύ ντεκολτέ, μαύρα, εμπριμέ, τακούνια, πέδιλα, καλσόν ή ποδοσφαιρικές κάλτσες, όλα έχουν το κοινό τους στον αντρικό πληθυσμό.

9. Να ζητούν τη βοήθειά τους (των αντρών)

Κατά πάσα πιθανότητα, δεν είστε αβοήθητες ούτε βγαίνετε άμαθες στον σκληρό τούτο κόσμο κι αυτό το ξέρουν καλά οι άντρες γύρω σας. Κάτι, όμως, ξυπνάτε όποτε ζητήσετε τη βοήθειά τους για οτιδήποτε, μικρό ή μεγάλο, και τα ζουμιά αρχίζουν να βράζουν.

10. Τη μυρωδιά τους

Με δεδομένο ότι η όσφρηση διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τη μνήμη, ο δρόμος για το μυαλό του περνά σίγουρα και απ’ τη μύτη του. Είτε είναι ένα πολύ διακριτικό και θηλυκό άρωμα είτε, απλώς, η μυρωδιά ενός καλοπεριποιημένου σώματος, αν του γίνει αντιληπτή, θα σας σκέφτεται για καιρό με ποικίλους τρόπους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v