10 δωράκια για να σας λατρέψει το βαφτιστήρι σας

10 δωράκια για να σας λατρέψει το βαφτιστήρι σας

Ακόμα και αν έχουν περάσει τα γενέθλια και η γιορτή του, πάντα υπάρχει λόγος να κάνετε ένα δώρο στο αγαπημένο σας βαφτιστήρι.Μπορεί τα Χριστούγεννα να μην είναι πολύ μακριά, οπότε ίσως σκέφτεστε θα αδειάσει η τσέπη σας, υπάρχουν κάποιες οικονομικές προτάσεις για ένα δωράκι έκπληξη.

Δείτε 5 ιδέες για αγόρια και άλλες τόσες για κορίτσια και επιλέξτε ποιο από αυτά θα συναρπάσει το δικό σας βαφτιστήρι. 

Για αγόρια

1. Μαϊμουδάκια Τούμπα- Λούμπα

Ένας φοίνικας για τριάντα μαϊμουδάκια που πρέπει να μείνουν όλα στην κορυφή του. Στόχος των παικτών είναι να μην πέσει ούτε ένα μαϊμουδάκι από το δέντρο. Από προσωπική πείρα, σας εγγυόμαστε ότι τα παιδιά θα «κολλήσουν» με τις ώρες…

Τιμή: 14,99 ευρώ.

Δείτε το online εδώ ή απευθυνθείτε σε ένα κατάστημα Public. 

*Για παιδιά από 5 ετών και πάνω.

2. Η Ελλάδα παίζει για το... Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βραζιλία

Φέρτε το παγκόσμιο κύπελλο στο σαλόνι σας για έναν συναρπαστικό αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Βραζιλίας. Οι παίκτες και οι τερματοφύλακες παίρνουν θέση και το ποδόσφαιρο ξεκινά...

Τιμή: 30 ευρώ. 

Βρείτε το εδώ από το Welovetoys.gr

*Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 6 ετών.

3. Ένα διαφορετικό ποδοσφαιράκι

Πράσινοι εναντίον κόκκινων: όχι, δεν προσωποποιούμε ομάδες, απλώς σας προτείνουμε ένα διαφορετικό ποδοσφαιράκι για το βαφτιστήρι σας. Τα παιδιά βάζουν τις κούκλες στα δάχτυλά τους και παίζουν μπάλα σε ένα μεγάλο τσόχινο γήπεδο. Για να θυμίζει ακόμα περισσότερο κανονικό ποδόσφαιρο, διαθέτει δύο εστίες, σφυρίχτρα και μια κόκκινη και κίτρινη κάρτα.

Τιμή: 10 ευρώ.

Θα το αναζητήσετε στα καταστήματα Μουστάκας ή online

4. Πατίνι για περιπέτειες!

Για τα παιδιά που ζητάνε την περιπέτεια, ένα πατίνι είναι η καλύτερη επιλογή. Αν δεν αισθάνεστε ασφάλεια, προτιμήστε ένα πατίνι- σκούτερ με τρεις ρόδες για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Τιμή: 19,90 ευρώ.

*Ενδείκνυται για παιδιά από 3 ετών και πάνω.

Θα το αγοράσετε online από την Actionbikes.gr

5. Παιδική στολή του σούπερ- ήρωα!

Όλα τα πιτσιρίκια λατρεύουν τις μεταμφιέσεις. Γι’ αυτό, μια στολή σούπερ ήρωα παντός καιρού αξίζει μια θέση στη ντουλάπα του βαφτιστηριού σας. Θα την βρείτε εδώ από το Imaginarium στην τιμή των 19,95 ευρώ.

Αν την έχει ήδη, προτιμήστε την ασπίδα στα 12,95 ευρώ και το ξίφος του ιππότη στα 4.95 ευρώ. 

Ξεχωριστά δώρα για μικρές πριγκίπισσες

1. Κοσμήματα από το Frozen

Χάντρες, κορδέλες και φαντασία χρειάζονται για να φτιάξει η βαφτιστήρα σας τα πιο όμορφα κοσμήματα εμπνευσμένα από τις πριγκίπισσες του Frozen. Έχετε αμφιβολίες για το αν θα της αρέσει;

Τιμή: 12 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ από τα Public

*Συνιστάται για παιδιά από 5 ετών και πάνω.

2. Σοκολατομηχάνη για μικρές μαγείρισσες

Ένα παιχνίδι για να… γλυκάνετε τη βαφτιστήρα σας! Η συσκευασία περιέχει φόρμες με διάφορα, χαρούμενα σχέδια για να φτιάξετε τα πιο λαχταριστά σοκολατάκια.
Κοστίζει μόλις 10 ευρώ και θα την βρείτε εδώ από τον Μουστάκα

*Για παιδιά από 3 ετών.

3. Παιδική σκηνή για πολύ παιχνίδι!

Χαρίστε στη μικρή σας πριγκίπισσα μια σκηνή που θα γίνει το καταφύγιό της. Τον χειμώνα μπορεί να την «ανοίγει» στο σαλόνι ενώ το καλοκαίρι να την στήνει στο μπαλκόνι. Ίσως το πιο ξεχωριστό δώρο που μπορείτε να της κάνετε.

Τιμή: 20 ευρώ.

Θα την αγοράσετε online από το Toys24.gr. 

4. Χούλα χουπ για να πρωτοτυπήσετε!

Αν σας είχαν πάρει χούλα χουπ όταν ήσαστε μικρή, θα θυμάστε ότι δεν το αφήνατε κάτω! Η τέλεια αλλά και οικονομική επιλογή για διασκεδαστικό και ακίνδυνο παιχνίδι.

Τιμή: 5,95 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

*Για ηλικίες από 3 ετών.

5. Rollers για μεγάλες περιπέτειες

Η Minnie θα βρίσκεται στα πρώτα πατίνια του παιδιού, σε ένα δώρο που θα την ενθουσιάσει. Φυσικά, απαιτείται η διαρκής παρουσία σας όσο το παιδί τα απολαμβάνει. Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί για κορίτσια από 3 έως 9 ετών.

Τιμή: 13,50 ευρώ.

Θα το αγοράσετε διαδικτυακά από το Toys-shop.gr.

v