Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού και θηλασμού στις 5/11

Δωρεάν βιωματικό σεμινάριο προετοιμασίας τοκετού και θηλασμού στις 5/11

Αν πρόκειται σύντομα να γίνετε μανούλα, αξίζει αυτό το Σάββατο να βρεθείτε στο δωρεάν βιωματικό σεμινάριο για εγκύους με θέμα: "Από την κοιλιά... στο στήθος" που αφορά στην προετοιμασία της μέλλουσας μητέρας για τον τοκετό και το θηλασμό. Διοργανώνεται από το mitrikosthilasmos.com, στο πλαίσιο των δράσεων για τον εορτασμό της 24ης Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Το σεμινάριο που απευθύνεται αποκλειστικά σε εγκύους β' - γ' τριμήνου, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 5 Νοεμβρίου (2016) και ώρες 11:30-14:00 στο Κέντρο Θηλασμού & Μητρότητας με συντονίστρια την κα Δέσποινα Τσακίρη Μαία, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλο Γαλουχίας IBCLC, Prenatal Yoga Instructor.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 2 μέρη:

1.    "Από την κοιλιά..."

Βιωματικές ασκήσεις προετοιμασίας για τον τοκετό και την ψυχοσωματική ευεξία της εγκύου (αναπνοές, θέσεις και τεχνικές ανακούφισης του πόνου, μέθοδοι χαλάρωσης, σημεία έναρξης τοκετού και στάδια τοκετού, υποστήριξη κατά τον τοκετό από τη μαία και το σύντροφο). Θα απαντηθούν τα πιο συχνά ερωτήματα για τον τοκετό και θα γίνει συζήτηση για το πλάνο τοκετού (birth plan).

2.    "...στο στήθος"

Με σκοπό την αύξηση της αυτοπεποίθησης και της ικανότητας της μέλλουσας μητέρας για την επιτυχία του θηλασμού, θα γίνει παρουσίαση για την έναρξη του θηλασμού αμέσως μετά τον τοκετό και την επιτυχή εδραίωση της γαλουχίας, για τη σωστή τοποθέτηση του μωρού στο στήθος και τις στάσεις θηλασμού (περιλαμβάνει πρακτική εκπαίδευση με κούκλα) καθώς και για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων. 

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν ωστόσο οι θέσεις είναι περιορισμένες και απαιτείται προεγγραφή. Εξασφαλίστε εγκαίρως τη δική σας, δηλώνοντας συμμετοχή ΕΔΩ: http://www.mitrikosthilasmos.com/2016/10/seminario-toketou-k-thilasmou.html

 

Το event στο facebook: https://www.facebook.com/events/724881424344301/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: seminars[at]mitrikosthilasmos.com, κιν.: 6999238535

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v