Η Black Friday ήρθε από τη… Δευτέρα

Η Black Friday ήρθε από τη… Δευτέρα

Οι περισσότεροι από εμάς μπορεί να έχουν ακούσει εδώ και χρόνια, για τον θεσμό της Black Friday (πρόκειται για την Παρασκευή μετά την 4η Πέμπτη του Νοεμβρίου), αλλά δεν είχαμε δει κάτι αντίστοιχο επί ελληνικού εδάφους. Ο βασικός λόγος για κάτι τέτοιο, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ημέρα (όπως και η Cyber Monday που την ακολουθεί), ήταν συνδεδεμένη με την ημέρα των Ευχαριστιών (Thanks Giving), οπότε αποτελούσε μία αμερικάνικη συνήθεια.

Παρ’ όλα αυτά, ο θεσμός των εξαιρετικών εκπτώσεων είναι πάντοτε ιδιαίτερα προσφιλής στους καταναλωτές (ανεξαρτήτως αφορμής), οπότε η Black Friday εδώ και χρόνια έχει περάσει από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού στην Βρετανία, την Ισπανία, τη Γαλλία και πολλές ακόμη ευρωπαϊκές χώρες. Όχι όμως και στην Ελλάδα… Μέχρι σήμερα!

Τα καταστήματα Public (προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού), έφεραν τον θεσμό και στην Ελλάδα, «ταράσσοντας τα νερά» στον χώρο των καταναλωτικών προϊόντων. Μάλιστα, στην έκκλησή τους για ενίσχυση της κίνησης από άλλα καταστήματα, έχουν ήδη βρει μιμητές, και όλα δείχνουν ότι ο θεσμός του Black Friday, ήρθε για να μείνει και στη χώρα μας.

Εν αρχή, οι gamers

Στη διεύθυνση blackfriday.public.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε από κοντά την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 25 Νοεμβρίου, αλλά και να διαβάσετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το θεσμό, την ιστορία του, αλλά και την επίδρασή του στο εμπόριο, τόσο σε παραδοσιακό, όσο και σε online επίπεδο.

Βεβαίως, είναι δύσκολο να περιμένει κανείς μέχρι τις 25 Νοεμβρίου για να δει απίστευτες προσφορές, οπότε ήδη έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες εξ αυτών, οι οποίες τα… σπάνε.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίσαμε τις εξής δύο απίθανες προσφορές/πακέτα για τους απανταχού gamers, και συγκεκριμένα για τους λάτρεις του Playstation 4 αλλά και του Xbox One.

* Black Friday PS4: Η προσφορά ισχύει ήδη από τη Δευτέρα 21/11 και περιλαμβάνει: Το Playstation 4 Slim με δίσκο 500GB, καθώς και τα παιχνίδια Call of Duty: Infinite Warfare και Uncharted 4: Το τέλος ενός κλέφτη. Το πακέτο προσφέρεται με μόλις 299 Ευρώ (το κέρδος σας φτάνει τα 140 Ευρώ), και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ

* Black Friday Xbox One: Εάν συντάσσεστε με τη Microsoft στον τομέα των game consoles, τότε υπάρχει απίθανη προσφορά και για εσάς! Από την Τρίτη 22/11 είναι πλέον διαθέσιμο ένα bundle με έκπτωση 240 Ευρώ! Συγκεκριμένα, το Xbox One με δίσκο 1TB, συνδρομή Gold στο Xbox Live για 3 μήνες, αλλά και το παιχνίδι Gears of War 4, είναι πλέον διαθέσιμα προς 199 Ευρώ! Μπορείτε να το δείτε λεπτομέρειες και να το αποκτήσετε, εδώ.

Μάλιστα, οι φίλοι των games έχουν ήδη ακόμη περισσότερες Black Friday επιλογές, όπως για παράδειγμα εξαιρετικά headsets Turtle Beach με έκπτωση έως 50%, αλλά και επιλεγμένα παιχνίδια με εκπτώσεις από 25% έως 50% . Οι συγκεκριμένες προσφορές είναι ήδη διαθέσιμες από την Κυριακή 20/11.

v