Τοκετός στο σπίτι: Οι πιο ρεαλιστικές φωτογραφίες που έχετε δει!

Τοκετός στο σπίτι: Οι πιο ρεαλιστικές φωτογραφίες που έχετε δει!

Ο τοκετός στο σπίτι που τα παλιά χρόνια ήταν ό,τι πιο φυσιολογικό, φαίνεται πως έχει αρχίσει ξανά να προτιμάται από πολλές γυναίκες, ειδικά στο εξωτερικό, καθώς έτσι νιώθουν ότι το μωρό τους θα έρθει στον κόσμο πιο φυσικά και η διαδικασία θα γίνει λιγότερο τρομακτική για όλους. Κάπως έτσι σκέφτηκε και η Βραζιλιάνα Alana Ferreira, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, επιλέγοντας τοκετό στο νερό, στο σαλόνι του σπιτιού της.

Κάλεσε, λοιπόν, τη φωτογράφο Michele Pampanin, η οποία κατέγραψε τις μοναδικές στιγμές του τοκετού, αλλά και τις εκφράσεις της οικογένειας που παραβρέθηκε στο γεγονός, και το αποτέλεσμα… θα σας φέρει δάκρυα συγκίνησης.

Ο ενθουσιασμός της μεγάλης πλέον αδελφής για τον ερχομό του αδερφού της είναι έκδηλος. Κρατά στο χέρι της το φορμάκι που θα φορέσει το μωρό, αφού έρθει στην κόσμο.



Ταυτόχρονα, ξεκινούν οι συσπάσεις της μαμάς.



Παρά τους τρομερούς πόνους που αρχίζει να νιώθει η Alana, δεν χάνει τη θετική της ενέργεια και την διάθεση ακόμα και για αστεία.



Όταν, όμως, φτάνει η μεγάλη στιγμή, φτάνει και η μαμά στα όριά της.



Ξαφνικά… λαμβάνει απροσδόκητα σπουδαία βοήθεια!



Είναι η κόρη της, η Λουΐζα, που μπαίνει στο νερό με τη μαμά της, την αγκαλιάζει και την ενθαρρύνει να συνεχίσει την προσπάθεια.



Η Alana, λοιπόν, συγκεντρώνει όσες δυνάμεις της έχουν απομείνει και παίρνει μια βαθιά ανάσα. Έρχεται…



Ο Benjamin ήρθε στον κόσμο! Η οικογένεια και οι μαίες συγκινούνται, η Λουΐζα είναι χαρούμενη και εντυπωσιασμένη από τη δύναμη της μαμάς της και του αδερφού της, ενώ η Alana είναι απλά συγκλονισμένη!



Πόνος δεν υπάρχει πια. Μόνο ευτυχία που κρατά στα χέρια της το πολύτιμο μωρό της!



 Η Λουΐζα δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτός είναι ο νέος μικρός της αδερφός.



Ο Benjamin πλένεται και τοποθετείται προσεκτικά στην κοιλίτσα της μαμάς του. Ο ομφάλιος λώρος και ο πλακούντας παραμένουν ακόμα εκεί για λίγη ώρα.



Ώρα να πάρει και η μεγάλη αδερφή τον Benjamin στην αγκαλιά της! Ο μικρούλης φορά, φυσικά, το φορμάκι που επέλεξε γι’αυτόν η αδερφή του.

Πηγή: damn.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v