8 εντυπωσιακά αλλά οικονομικά σύνολα για τις γιορτές

8 εντυπωσιακά αλλά οικονομικά σύνολα για τις γιορτές

Ο Δεκέμβρης είναι ο μήνας των γιορτών, των πάρτι και των οικογενειακών συγκεντρώσεων. Επειδή όλες οι γυναίκες θέλουμε να εντυπωσιάζουμε με την εμφάνισή μας, το στιλ μας τις εορταστικές μέρες μπορεί να είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, χωρίς να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αν θέλετε να ανανεώσετε τα γιορτινά σας ρούχα, δείτε 8 οικονομικά και διαχρονικά κομμάτια που θα φοράτε για πολύ καιρό μετά!

1.  Μαύρο φόρεμα με δαντέλα από την Asos



Το μαύρο είναι το all time classic χρώμα των επίσημων εμφανίσεων που ταιριάζει σε ξανθές, μελαχρινές, αδύνατες, «γεματούλες» και πάει λέγοντας. Η δαντέλα του φορέματος δίνει ένα ρομαντικό τόνο. Φορέστε το είτε με ανοιχτόχρωμο είτε με οπάκ καλσόν που έχει επανέλθει στη μόδα. 

Τιμή: 33,30 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

2. Πείτε τα όλα με τη φούστα σας!

Λίγη… γυαλάδα θα προσθέσει έξτρα πόντους στην εμφάνισή σας. Συνδυάστε την με ένα απλό τοπ σε έντονο χρώμα για αντίθεση, φορέστε τα ψιλοτάκουνά σας και είστε έτοιμη! Το κόψιμό της ταιριάζει και στις γυναίκες με ανοιχτή περιφέρεια γιατί δεν την τονίζει καθόλου.

Τιμή: 20 ευρώ.

Αναζητήστε την στα καταστήματα Tally Weil ή στο e- shop τους εδώ.

Για τις πιο εκκεντρικές, κυκλοφορεί και σε ασημί χρώμα.

3. Ρομαντικό τοπ με κέντημα


Για να ξεφύγουμε και λίγο απ’ το κλασικό μαύρο, το γλυκό ροζ- μπεζ είναι μια σίγουρη και εντυπωσιακή επιλογή. Επειδή το κέντημα και το σχέδιό του κλέβει τις εντυπώσεις, δεν χρειάζεται να το συνδυάσετε με κάποιο άλλο κομμάτι που τραβάει τα βλέμματα. Ένα παντελόνι που έχετε ήδη ή μια φούστα pencil ταιριάζουν ιδανικά. Εσωτερικά φορέστε ένα απλό τοπ ή φανελάκι με τιράντα στο χρώμα του δέρματος.

Τιμή: 8,95 ευρώ.

Βρείτε το στο online κατάστημα του Zara.

4. Ολόσωμη φόρμα για σικ εμφανίσεις

Οι φόρμες ήρθαν για να μείνουν και τον χειμώνα. Ευκολοφόρετη και κομψή επιλογή, ειδικά για τις γυναίκες που δεν θέλουν να προβληματίζονται για το πώς θα συνδυάσουν δύο διαφορετικά κομμάτια. Αν έχετε κλασικό στιλ, φορέστε την με γόβες στιλέτο ή με βελούδινες πλατφόρμες για πιο γιορτινή εμφάνιση.

Τιμή: 35,95 ευρώ.

Θα τη βρείτε online εδώ.

5. Γκλίτερ για να… λάμψετε



Γιορτές= λάμψη= γκλίτερ! Συνδυάστε το με απλά μαύρα παπούτσια και αξεσουάρ  για να μην «κάνουν μπαμ». Το φόρεμα από μόνο του είναι αρκετό για να τραβήξετε τα βλέμματα.

Τιμή: 20 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

6.Ένα «έξυπνο» κορμάκι



Σέξι, θηλυκό και σικ. Φορέστε το είτε με παντελόνι είτε με φούστα, χωρίς να ανησυχείτε μήπως ανέβει λίγο παραπάνω και φανεί το εσώρουχο ή μήπως δεν εφαρμόζει καλά μετά από κάποια ώρα.

Τιμή: 20 ευρώ.

Βρείτε το εδώ.

7. Φουλ στα πράσινα!



Αν θέλετε να ξεχωρίσετε, μην φορέσετε -και εσείς- μαύρο, αλλά επιλέξτε ένα φόρεμα σε έντονο πράσινο- σμαραγδί με βολάν στα μανίκια. Προτιμήστε να το συνδυάσετε με οπάκ καλσόν για πιο 60s στιλ.

Τιμή: 20 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Bershka ή στο e- shop τους εδώ

8. Ασημί πλισέ μπλούζα για να ξεχωρίζετε



Επιλέξτε το γιορταστικό ασημί σε μπλούζα και συνδυάστε το με μια απλή, μαύρη φούστα ή ένα στενό παντελόνι γιατί η γραμμή της είναι ήδη φαρδιά. Εσωτερικά, μπορείτε να φορέσετε ένα τοπ στο χρώμα του δέρματος.

Τιμή: 24,95 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ. 

 

v