Τι προβλέπουν τα ζώδια για το 2017

Τι προβλέπουν τα ζώδια για το 2017

Από τα πιο δημοφιλή posts που έχουμε δει να «κυκλοφορούν» στο Facebook τις τελευταίες μέρες είναι αυτά που κάνουν λόγο για το πόσο δύσκολο ήταν το -έτσι κι αλλιώς δίσεκτο- 2016. Δεν χρειαζόμαστε, βέβαια, την αστρολογία για να μας πει ότι και το 2017 δεν θα είναι πολύ πιο εύκολο, όμως όσοι ασχολούνται με αυτήν επιμένουν ότι πρόκειται για μία χρονιά που σε κάποιους θα φέρει σημαντικές αλλαγές –και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Οι αστρολόγοι, λοιπόν, λένε ότι το 2017 ξεκινά με τον Ήλιο να προσεγγίζει τον Πλούτωνα για την ετήσια σύνοδό τους που σημαίνει ότι έχει έρθει καιρός για να κάνουμε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή μας. Δείτε τι άλλο λένε για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά, σε ποιους τομείς θα έχετε την εύνοια των πλανητών και σε ποιους μπορεί να αντιμετωπίσετε νέες δοκιμασίες:

Κριός

Έχετε την χάρη, την ευφυΐα και το χάρισμα της έκπληξης έτσι κι αλλιώς –και θα συνεχίσετε και αυτή το χρονιά. Ωστόσο, προς τα τέλη του έτους δεν αποκλείεται να σας καταβάλει η μονοτονία και να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πράξη τις φιλοδοξίες σας. Ενδέχεται, λοιπόν, από τον Μάιο και μετά να πάρετε σοβαρές νέες αποφάσεις για τη ζωή σας.

Έρωτας: Περνάτε μία περίεργη περίοδο αυτή τη στιγμή με το ταίρι σας, σε βαθμό που ίσως κάνετε και σκέψεις για το αν η σχέση σας θα έχει μέλλον. Ωστόσο, από την Άνοιξη και μετά που θα έχετε την Αφροδίτη ανάδρομη, είναι πιθανό να επανέλθει ο ρομαντισμός.

Καριέρα-χρήματα: Από την αρχή κιόλας του νέου έτους θα βρεθείτε με μπόλικες προτάσεις για δουλειά ή με δυνατότητες για νέα πλάνα, κάτι που δεν αποκλείεται να αυξήσει και τα εισοδήματά σας.

Υγεία: Καλή υγεία και πολλή ενέργεια προβλέπουν οι πλανήτες για εσάς φέτος.

Ταύρος

Τα άστρα λένε ότι η φετινή χρονιά θα σας βρει να εμπλέκεστε σε νέες ασχολίες που σκοπό έχουν να σας δώσουν περισσότερη ανεξαρτησία –ωστόσο, καλά θα κάνετε να κρατήσετε αυτά τα πλάνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι μια χρονιά που απαγορεύεται να καθίσετε άπραγοι, αν θέλετε να δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο. Δεν θα είναι ήρεμη χρονιά, όμως θα είναι μια χρονιά που θα σας βοηθήσει να οργανωθείτε.

Έρωτας: Αρκετά μεταβατική θα είναι η κατάσταση και στον αισθηματικό τομέα. Φροντίστε να μην επιβαρύνετε τον σύντροφό σας με τα άγχη σας και θυμηθείτε τους κοινούς σας στόχους. Από τον Απρίλιο και μετά τα άστρα υπόσχονται να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας.

Καριέρα-χρήματα: Πρόκειται για μία χρονιά που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία της καριέρας σας, γι’αυτό απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή λαθών. Ρυθμίστε με σύνεση τα οικονομικά σας και αποφύγετε τις νέες επενδύσεις, όσο φιλόδοξοι κι αν είστε.

Υγεία: Ο τομέας της υγείας είναι ο μόνος που φαίνεται αρκετά ευνοϊκός την χρονιά που έρχεται.

Δίδυμοι

Έχετε αμέτρητες ιδέες και το προαίσθημά σας είναι καλό, όμως νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τις υλοποιήσετε μόνοι σας. Βγάλτε τον καλύτερο εαυτό από τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και κάντε τις αλλαγές που σκέφτεστε, πριν γίνουν από μόνες τους, χωρίς εσάς.

Έρωτας: Τα οικογενειακά προβλήματα δεν θα λείψουν φέτος, πάντως προβλέπεται να λυθούν πιο εύκολα, ειδικά αν βρείτε έναν τρόπο να ρυθμίσετε καλύτερα τα έξοδα διαβίωσης.

Καριέρα-χρήματα: Αρκετά κουραστική θα είναι η κατάσταση στον εργασιακό τομέα, όμως αν προσέξετε τις συνεργασίες σας θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε τις αλλαγές που μπορεί να φέρουν νέα έξοδα και κάνετε υπομονή.

Υγεία: Προσοχή στην υγεία σας απαιτείται από το Φθινόπωρο και μετά, οπότε πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση και τη διατροφή σας.

Καρκίνος

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που θα βιώσει τεράστιες αλλαγές φέτος, αυτό είναι το δικό σας. Ελπίζουμε να είστε καλά προετοιμασμένοι γιατί θα συμβούν πολλά, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι αλλαγές αυτές δείχνουν να είναι ευνοϊκές, αρκεί να οργανωθείτε σωστά και να πατάτε γερά στα πόδια σας.

Έρωτας: Η οικογένειά σας θα είναι η προτεραιότητά σας φέτος, τουλάχιστον για τους 9 πρώτους μήνες του έτους. Μπορεί να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας ή και να μετακομίσετε σε ένα μεγαλύτερο. Μην αγχωθείτε –όλα θα είναι για καλό.

Καριέρα-χρήματα: Δεν θα λείψουν τα έκτακτα έξοδα φέτος, τα οποία πρέπει να διαχειριστείτε με προνοητικότητα. Οι δύσκολες επαγγελματικές στιγμές θα έρθουν τον Φεβρουάριο και τον Αύγουστο, οπότε η αντοχή σας τότε είναι που θα κρίνει τα πάντα.

Υγεία: Είναι σημαντικό να φροντίσετε την υγεία σας φέτος και να ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την ασφάλειά σας, για να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη.

Λέων

Έρχεται μια χρονιά που θα σας βρει γεμάτους ενέργεια ως προς την εργασία σας και θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σας. Προσπαθήστε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, για να χαλαρώνετε και να ανασυντάσσετε τις δυνάμεις σας και θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε… θαύματα! Επίσης, φροντίστε φέτος να δώσετε σημασία και σε θέματα που απασχολούν την οικογένειά σας.

Έρωτας: Η γενναιοδωρία και τα βαθιά σας αισθήματα είναι αυτά που θα σας κρατήσουν αγαπημένους με το ταίρι σας, ακόμα κι αν υπάρξουν έντονες διαφωνίες μεταξύ σας. Φροντίστε να μιλάτε για όσα σας απασχολούν και θα δείτε ότι μέχρι το Φθινόπωρο η ερωτική σας ζωή θα είναι καλύτερη από ποτέ.

Καριέρα-χρήματα: Δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές στους τομείς αυτούς. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας αυτό είναι καλό, γιατί η κατάστασή σας δεν θα χειροτερέψει. Αντίθετα, από το Φθινόπωρο και μετά θα δείτε σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας.

Υγεία: Αν εξαιρέσουμε την επιστροφή κάποιων ψυχοσυναισθηματικών συμπτωμάτων, η κατάσταση της υγείας σας προβλέπεται καλή.

Παρθένος

Μια χρονιά σκληρής δουλειάς ξεκινά, με πολλές περιπέτειες και περισσότερες σκέψεις και ιδέες από εσάς για όλα αυτά που μπορείτε να πετύχετε. Τα καλά νέα είναι ότι η σύνοδος του Άρη και του Ποσειδώνα στους Ιχθείς που συμβαίνει στις αρχές του έτους θα σας δώσει το πλεονέκτημα να βλέπετε και να σκέφτεστε πιο καθαρά όλα αυτά που συμβαίνουν και έτσι να παίρνετε και πιο σωστές αποφάσεις. Οι καλύτερες στιγμές σας, πάντως, θα έρθουν από το καλοκαίρι και μετά.

Έρωτας: Μια νέα αρχή στη σχέση σας πλησιάζει, καθώς από τα τέλη του Ιανουαρίου προβλέπεται να μπει σε μία νέα φάση, η οποία θα σας κάνει να σκεφτείτε τρόπους για να έρθετε ακόμα πιο κοντά με τον σύντροφό σας.

Καριέρα-χρήματα: Θα έχετε την τύχη να βοηθηθείτε οικονομικά αυτή την χρονιά από παράγοντες που ίσως δεν είχατε προβλέψει. Έτσι θα καταφέρετε να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να πάρετε μια ανάσα. Οι όποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά θα ξεπεραστούν μετά το πρώτο 5μηνο του έτους.

Υγεία: Θέματα υγείας που ίσως αντιμετωπίζετε θα λυθούν φέτος και σε αυτό θα βοηθήσει και ο κοινωνικός σας περίγυρος.

Ζυγός

Ξεκινά για εσάς μια χρονιά «χωρίς όρια» που τα πάντα είναι πιθανά. Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στις αποφάσεις σας και αναζητήστε την αρμονία, την ισορροπία και την δικαιοσύνη γύρω σας. Επιμείνετε στο όραμά σας, δώστε και ζητήστε βοήθεια και η χρονιά αναμένεται εξαιρετικά καλή για εσάς.

Έρωτας: Φέτος είναι ευκαιρία να κοιτάξετε καλά μέσα σας (πόσο καιρό έχετε να το κάνετε;) και να βρείτε τι είναι αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη, ώστε να μπορέσετε να κάνετε καλύτερες επιλογές και γίνετε πιο χαρούμενοι. Η αρχή της χρονιάς θα σας βρει με ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση.

Καριέρα-χρήματα: Η χρονιά αυτή υπόσχεται νέες προϋποθέσεις για το μέλλον σας, όμως τα πάντα θα κριθούν από τη συμπεριφορά και τις επιλογές σας. Χρειάζεται υπομονή και να μην αφήσετε τον αυθορμητισμό σας να σας παρασύρει σε υπερβολές  -κυρίως οικονομικές.

Υγεία: Κάποιες περίεργες παθήσεις ή αλλεργίες μπορεί να επηρεάσουν την υγεία σας φέτος, τις οποίες μπορεί και να δυσκολευτείτε να ανακαλύψετε. Φροντίστε συνολικά τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Πιθανώς να μην το «βλέπετε» ακόμα, όμως φέτος πρόκειται να είναι μια εξαιρετικά τυχερή χρονιά για εσάς. Η αρχή του 2017 θα σας βρει «στην τσίτα», επικεντρωμένους στη δουλειά σας. Όμως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί πρόκειται να εμφανιστούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό τομέα.

Έρωτας: Πιθανώς μέχρι πρόσφατα να νιώθατε ότι δεν εισπράττετε την αγάπη και την προσοχή που σας αξίζει ή που έχετε ανάγκη και αυτό να έχει φέρει τον σύντροφό σας σε δύσκολη θέση. Ο λόγος είναι ότι έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον έρωτα που δεν καλύπτονται πάντα. Γεμίστε τον εαυτό σας με αυτά που κάνουν εσάς να νιώθετε καλά και θα δείτε ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στη σχέση σας.

Καριέρα-χρήματα: Αποφύγετε τις συγκρούσεις με συνεργάτες σας, γίνετε πιο οργανωμένοι και μην αφήνετε τα συναισθήματα να επηρεάζουν τις επαγγελματικές σας αποφάσεις.

Υγεία: Φροντίστε την υγεία σας και γίνετε πιο προσεκτικοί ως προς τις δραστηριότητες που μπορεί να σας τραυματίσουν.

Τοξότης

Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας φέτος και η ενέργειά σας θα είναι τόση που θα σας βοηθήσει να «βουτήξετε» σε αυτές και να κάνετε τρομερή πρόοδο. Νέες πόρτες ανοίγουν και σας δίνουν την δυνατότητα να στοχεύσετε ψηλά. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχετε βελτιώσει τις καταστάσεις που αυτή τη στιγμή σας αγχώνουν.

Έρωτας: Απρόβλεπτες καταστάσεις μπορεί να υπάρξουν ως προς τα ερωτικά σας και υποσχέσεις που είχαν γίνει να πάψουν να ισχύουν. Μπορεί να ανακαλύψετε πτυχές του συντρόφου σας που δεν είχατε φανταστεί ότι υπάρχουν και έτσι ίσως χρειαστεί να αναπροσδιορίσετε τη σχέση σας.

Καριέρα-χρήματα: Διευρύνετε τις κοινωνικές σας δραστηριότητες που θα παίξουν θετικό ρόλο σε αυτόν τον τομέα. Προσέξτε τις συνεργασίες και αποφύγετε συμφωνίες με ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

Υγεία: Η πνευματική σας υγεία είναι αυτή που θα χρειαστεί περισσότερη τόνωση φέτος, οπότε προσπαθήστε να χαλαρώνετε όσο μπορείτε και να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας.

Αιγόκερως

Φέτος είναι η ευκαιρία σας να «σηκώσετε κεφάλι», να κάνετε σοβαρές αλλαγές που θα σας πάνε πολλά βήματα μπροστά και να κερδίσετε τον γενικότερο σεβασμό. Θα νιώσετε αρκετά έτοιμοι γι’αυτό από τον Φεβρουάριο και μετά, ενώ θα δείτε τους φίλους και τους συγγενείς να βρίσκονται στο πλευρό σας σε κάθε μεγάλη σας απόφαση. Η αγάπη τους θα σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε.

Έρωτας: Κάνετε υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο γιατί τότε προβλέπεται να βελτιωθούν σημαντικά τα πράγματα στον έρωτα ή να πετύχετε κάποιους στόχους που ίσως είχατε βάλει.

Καριέρα-χρήματα: Στον οικονομικό τομέα θα δείτε κάποια βελτίωση –όση επιτρέπει η δύσκολη περίοδος που όλοι περνάμε. Με τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που σας διακρίνει φέτος, θα δείτε, από τον Απρίλιο και μετά, ότι οι προσπάθειές σας θα αρχίσουν να αποδίδουν.

Υγεία: Δεν αποκλείεται να επισκεφθείτε κάποιο νοσοκομείο φέτος –ελπίζουμε όχι για κάτι σοβαρό, αλλά πιθανώς για κάτι που σας ταλαιπωρεί τα τελευταία δύο χρόνια. Η ενέργειά σας, όμως, είναι τόση που θα δώσει στήριγμα στην υγεία σας.

Υδροχόος

Η σκληρή δουλειά και η δυνατότητα επιτυχίας βρίσκονται προ των πυλών, ωστόσο η πρόοδος που προβλέπεται να κάνετε φέτος είναι περισσότερο εσωτερική παρά εξωτερική. Φέτος ενδέχεται να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους από τους οποίους είχατε απομακρυνθεί και αυτό θα σας βοηθήσει πολύ συναισθηματικά. Ανοίξτε την καρδιά σας και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που ίσως αντιμετωπίζετε, τις οποίες δεν είχατε μέχρι τώρα φανταστεί.

Έρωτας: Δεν φαίνεται να αλλάζουν και πολλά πράγματα από πέρσι, με την διαφορά ότι, εσείς που είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο, ίσως νιώσετε την ανάγκη για περισσότερη ελευθερία έκφρασης. Αν ο σύντροφός σας δεν διατίθεται να σας στηρίξει σε αυτό προβλέπονται συγκρούσεις, οπότε φροντίστε να το συζητήσετε μαζί του.

Καριέρα-χρήματα: Με τα ταλέντα και τον δυναμισμό σας καταφέρνετε να επιβιώσετε καλά σε αυτό το δύσκολο κλίμα. Θα παραμείνετε περιορισμένοι στα οικονομικά, όμως θα καλύπτετε πιο εύκολα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Υγεία: Αν καταφέρετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στην προσωπική σας έκφραση, θα βρείτε ισορροπία στη σωματική και ψυχολογική σας υγεία, που τόσο έχετε ανάγκη.

Ιχθείς

Η φετινή χρονιά προβλέπεται μακράν η καλύτερη των τελευταίων ετών. Πρόκειται για μια χρονιά καλής τύχης που ευνοεί τα ταξίδια, αλλά και την επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας. Απαιτείται, ωστόσο, από εσάς να έχετε τα μάτια σας καλά ανοιχτά για να ξεχωρίζετε την αλήθεια από τις αυταπάτες. Νέες πόρτες ανοίγουν από τα τέλη του Ιανουαρίου, αλλά και ένα απρόβλεπτο συμβάν μπορεί να κάνει την εμφάνισή του.

Έρωτας: Το μυαλό σας είναι τόσο πολύ απορροφημένο από τη δουλειά που ίσως έχετε βάλει στο περιθώριο τον σύντροφο και την οικογένειά σας. Μπορεί ακόμα και να ξεχνάτε σημαντικές στιγμές, π.χ. τα γενέθλια των αγαπημένων σας. Ακούστε τις ανάγκες της οικογένειάς σας και προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Καριέρα-χρήματα: Παραμείνετε προσεκτικοί με τα χρήματά σας. Θα υπάρξουν κάποιες βοήθειες ανά διαστήματα, αλλά μην ξελογιαστείτε σε επικίνδυνες επενδύσεις.

Υγεία: Αποφύγετε παλιές, κακές συνήθειες που ίσως βάζουν σε κίνδυνο την υγεία σας. Εν ανάγκη ζητήστε βοήθεια από την οικογένειά σας γι’αυτό.

v