Αυτό είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα σύμφωνα με τους επιστήμονες

Αυτό είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα σύμφωνα με τους επιστήμονες

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε την εικονιζόμενη, είναι η Kelly Brook. Είναι μοντέλο, ηθοποιός και… κάτοχος του τέλειου γυναικείου σώματος. Ναι, διαβάσατε σωστά. Σύμφωνα με μελέτη που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο του Τέξας, αυτή η 37χρονη γυναίκα διαθέτει το τέλειο σώμα.

Η μελέτη υπολόγισε χαρακτηριστικά όπως ύψος, βάρος, μήκος μαλλιών και σχήμα προσώπου. Οι ερευνητές, λοιπόν, κατέληξαν ότι το σώμα που κάνει τις περισσότερες γυναίκες να λένε «θα ήθελα να χάσω μερικά κιλά», είναι αυτό ακριβώς το «ιδανικό» που σφύζει από υγεία και ομορφιά, ενώ φαίνεται ελκυστικό και στους άνδρες. Οι επιστήμονες λένε: «Η γυναίκα αυτή είναι απόλυτα φυσική και επιστημονικά τέλεια.»

Η Kelly δεν έκανε ποτέ καμία πλαστική επέμβαση κι όμως δείχνει υπέροχη: Το σώμα της είναι ωραίο και υγιές, ενώ το πρόσωπό της λάμπει από ευτυχία. Παρ’όλα αυτά, η ίδια έχει πει πολλές φορές ότι έχει υπάρξει αντικείμενο χλευασμού για το σώμα της και ότι πολλοί ατζέντηδες σε πρακτορεία μοντέλων την έχουν αποκαλέσει υπερβολικά πλαδαρή.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της πανέμορφης αυτής γυναίκας και αποφασίστε από μόνοι σας αν έχουν δίκιο ή όχι οι επιστήμονες:


Πηγή: brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v