Ολοκληρωμένες προτάσεις θέρμανσης από τα Praktiker

Ολοκληρωμένες προτάσεις θέρμανσης από τα Praktiker

Έχουμε φτάσει στην καρδιά του Χειμώνα και η θερμοκρασία πέφτει διαρκώς. Αναζητάμε συνεχώς νέους τρόπους για να ζεστάνουμε το σπίτι μας, κάνοντάς το ακόμη πιο φιλόξενο, ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές! Ο Κατάλογος Θέρμανσης του Praktiker με μία μεγάλη γκάμα ειδών, όπως σόμπες, θερμάστρες, θερμοπομπούς και αερόθερμα καλύπτει κάθε μας ανάγκη ενώ με μία επίσκεψη στα καταστήματα Praktiker ή στο σχετικό e-shop μπορούμε να βρούμε τα καλύτερα και πιο μοντέρνα προϊόντα, βάσει των απαιτήσεών μας.

Στο νέο κατάλογο Θέρμανσης μπορούμε να βρούμε αναλυτικές πληροφορίες και χρήσιμα στοιχεία για τις διαφορετικές επιλογές προϊόντων, πρακτικές συμβουλές και προτάσεις για να ζεστάνουμε το σπίτι μας, καθώς και να ανακαλύψουμε τις μοναδικές υπηρεσίες που παρέχει το δίκτυο καταστημάτων Praktiker.

Επιπλέον, ακολουθώντας έξυπνα tips και συμβουλές μπορούμε να ανακαλύψουμε το κατάλληλο προϊόν που θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες μας αλλά και να ενημερωθούμε για την τοποθέτηση, τον καθαρισμό και τη συντήρησή του!

Εντοπίστε τα προϊόντα που θα σας ζεστάνουν, ανάμεσα σε μια ποικιλία συσκευών θέρμανσης, μονωτικών υλικών, λευκών ειδών, χαλιών, εργαλείων και αξεσουάρ, όπως:

  •  Ηλεκτρικά σώματα: αερόθερμα, κονβέρτορες, θερμοπομπούς και πάνελ καλοριφέρ.
  • Σόμπες-Θερμάστρες: σόμπες ξύλου και σόμπες pellet, θερμάστρες αλογόνου και χαλαζία, σόμπες υγραερίου και kerosun.
  • Κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας.
  • Πρωτότυπα αξεσουάρ θέρμανσης: σκούπες στάχτης, καλύμματα για το τζάκι κ.α.
  • Απαραίτητη καύσιμη ύλη.
  • Χρήσιμη αφύγρανση-μόνωση.
  • Αλυσοπρίονα και αξεσουάρ και
  • Όμορφα χαλιά και κουβέρτες.

Και μην ξεχνάτε τη δυνατότητα άμεσων και άνετων αγορών, με τις σταθερές, Υπηρεσίες Θέρμανσης που προσφέρουν τα Praktiker αποκλειστικά στους πελάτες τους σε όλη τη χώρα, με:

  • Δωρεάν Μεταφορά σε αγορές ειδών θέρμανσης άνω των 149 ευρώ (ισχύει έως 31/12/2016)
  • Προνομιακό Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας: έως 12 δόσεις για αγορές από 100 μέχρι 500 ευρώ και έως 24 δόσεις, για αγορές άνω των 500 ευρώ. 

Ο νέος κατάλογος των Praktiker υπόσχεται να προσφέρει σε όλους μας λύσεις για να πετύχουμε την απόλυτη αίσθηση ζεστασιάς τη νέα χρονιά που έρχεται!

Επισκεφθείτε σήμερα τα καταστήματα του δικτύου και το www.praktiker.gr για να επιλέξετε οικονομικές και έξυπνες λύσεις θέρμανσης που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη!

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas

H Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY και Home Improvement, και βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Είναι μια ελληνική εταιρία, η οποία από τον Απρίλιο του 2014, αποτελεί μέλος της καναδικής Fairfax Financial Holdings Limited. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop και 15 καταστήματα σε όλη τη χώρα, συνολικής έκτασης 90.000 τ.μ., ενώ προσφέρει 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες ετησίως.

Η εταιρία προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πρωτοποριακές ιδέες και ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των πελατών της και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στα 15 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Με εξειδίκευση στον κλάδο των ιδιοκατασκευών (DIY), καθώς είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του «φτιάξ’ το μόνος σου», η Praktiker Hellas συνεργάζεται με περισσότερους από 400 προμηθευτές εκ των οποίων το 76% είναι σημαντικές εταιρίες στην Ελλάδα (παραγωγοί ή εισαγωγείς), στηρίζοντας την αγορά και την οικονομία της χώρας.

v