Απίστευτο βίντεο: Δίχρονο αγόρι σώζει τον αδελφό του από συρταριέρα

Απίστευτο βίντεο: Δίχρονο αγόρι σώζει τον αδελφό του από συρταριέρα

Σίγουρα δεν είναι εφικτό να ελέγχουμε τι κάνουν τα παιδιά μας ανά πάσα ώρα και στιγμή και σίγουρα δεν μπορούμε να αποτρέψουμε κάποια μικροατυχήματα. Μπορούμε, όμως, να κάνουμε το σπίτι ασφαλές έτσι ώστε να μην απειληθεί η ζωή τους. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα δυσάρεστο γεγονός, με αίσιο τέλος.

Τα δίδυμα αδέλφια που θα δείτε αποφάσισαν να σκαρφαλώσουν στη συρταριέρα του δωματίου τους. Το έπιπλο, όμως, έπεσε από το βάρος των παιδιών, με αποτέλεσμα να καταπλακώσει το ένα εκ των δύο αγοριών. Οι γονείς, που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο, δεν άκουσαν τον θόρυβο και έτσι δεν κατάλαβαν αμέσως τι συνέβη. Παρά τη σοβαρότητα του ατυχήματος, το δεύτερο αγόρι όχι μόνο κατάφερε να γλυτώσει αλλά βοήθησε τον 2 ετών αδελφό του να «απεγκλωβιστεί» από το βαρύ έπιπλο.


Το βίντεο ανέβασε στο διαδίκτυο η ίδια η μητέρα των παιδιών, Kayli Shoff, για να δείξει στους υπόλοιπους γονείς πόσο εύκολα ένα ατύχημα στο σπίτι μπορεί να αποβεί μοιραίο για τα παιδιά μας και πόσο σημαντικό είναι να παίρνουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας για να τα προφυλάξουμε. Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της «Η καρδιά μου καταρρακώθηκε. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ένιωθα η χειρότερη μαμά του κόσμου.»

Τέλος καλό, όλα καλά για τον μικρό Brock και την οικογένειά του! Όμως, ας μας γίνει μάθημα για να μην κάνουμε κι εμείς το ίδιο λάθος. Αν το δίχρονο αγόρι ήταν μόνο του στο δωμάτιο και δεν τον έσωζε ο αδελφός του, δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα είχε αυτό το ατύχημα…

Πηγή: Babble.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v