Ο χαρακτήρας του άντρα σας σύμφωνα με το ζώδιό του

Ο χαρακτήρας του άντρα σας σύμφωνα με το ζώδιό του

Τώρα τον παντρευτήκατε. Κι αν τα μειονεκτήματά του δεν είναι ανυπόφορα, το πιθανότερο είναι ότι θα περάσετε μαζί του πολλά ακόμα -όμορφα, δύσκολα, γεμάτα αγάπη, αλλά και γκρίνια, ρομαντικές και κουραστικές στιγμές- χρόνια. Το ερώτημα, ωστόσο, παραμένει: Έχετε αναγνωρίσει τα σοβαρά θετικά και τα ενοχλητικά αρνητικά του άντρα σας; Οι αστρολόγοι τα κατέταξαν ανάλογα με το ζώδιο του κάθε άντρα και κατέληξαν πως είναι κάπως έτσι:

Κριός

Είστε τυχερές: Με έναν Κριό στη ζωή σας δεν θα υπάρξει ούτε μία βαρετή στιγμή, καθώς πρόκειται για άτομα ευχάριστα, γεμάτα κέφι και όρεξη για νέες δραστηριότητες.

Από την άλλη, βέβαια, οι Κριοί έχουν το μειονέκτημα να θέλουν πάντα να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο, ενώ ενίοτε γίνονται εγωιστές και αυταρχικοί.

Ταύρος

Τα καλά νέα; Είναι πιστός, δουλευταράς και θα επιστρέφει κάθε βράδυ στο σπίτι σας την ίδια ώρα. Πρόκειται για άτομα σταθερά και έντιμα, πάνω στα οποία μπορεί να βασιστεί κανείς. Παράλληλα, λατρεύουν τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, π.χ. το καλό φαγητό και τα τελευταίας τεχνολογίας gadgets.

Τα κακά νέα; Απαιτεί από την γυναίκα του την ίδια αφοσίωση, όχι μόνο στον ερωτικό τομέα (που είναι λογικό), αλλά σε οτιδήποτε έχει δεσμευτεί ότι θα κάνει. Οι γυναίκες με ελεύθερα πνεύματα δεν ταιριάζουν σε αυτόν τον άντρα, κάτι που συχνά τον κάνει να δείχνει βαρετός.

Δίδυμος

Τα άτομα αυτά έχουν γεννηθεί με το χάρισμα της φλυαρίας, το οποίο μπορεί να είναι ταυτόχρονα θετικό και αρνητικό. Μπορείς να συζητάς μαζί του για ώρες, είναι ενδιαφέρων και ευφυής, ωστόσο συχνά μιλά παραπάνω από όσο χρειάζεται χωρίς να σε ακούει πραγματικά.

Επίσης, του αρέσει η ποικιλία και γενικά η δέσμευση είναι κάτι που τον τρομάζει.

Καρκίνος

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν οι μεγάλοι αρκούδοι; Ε κάπως έτσι είναι αυτός ο άντρας, ο οποίος λατρεύει να φροντίζει την οικογένειά του. Είναι «αγκαλίτσας», έχει αδυναμία στη μαμά του (ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι άντρες Καρκίνοι που έχουν ακριβώς τα αντίθετα αισθήματα!) και δείχνει κατανόηση στα συναισθήματα της γυναίκας του.

Από την άλλη, βέβαια, έχει υψηλές προσδοκίες από εκείνη και συχνά απαιτεί από αυτήν να μοιάσει στη μαμά του. Επίσης, όταν έχει νεύρα… έχει πολλά νεύρα!

Λέων

Δεν υπάρχουν βαρετές στιγμές με έναν Λέοντα. Είναι από τη φύση του «διασκεδαστής», λαμπερός, δυναμικός και κατά κανόνα η ψυχή της παρέας. Χαίρεσαι να είσαι δίπλα του.

Ωστόσο, μπορεί να γίνει αντιπαθής όταν δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ μπορεί εύκολα να θυμώσει ή να γίνει τρομερά ματαιόδοξος. Τόσο που μερικές φορές σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει δύο πρόσωπα.

Παρθένος

Αν είστε γυναίκες που αγαπάτε την οργάνωση (ειδικά την οικονομική), ο Παρθένος είναι ο άνθρωπός σας. Είναι αφοσιωμένος στον γάμο του, θέλει να υπάρχει τάξη στη ζωή του και πατά γερά τα πόδια του στη γη.

Ωστόσο, μπορεί να γίνει τρομερά ψυχαναγκαστικός με όλη αυτή την οργάνωση, ενώ επιδιώκει να ζει σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επίσης, είναι υπερβολικά επιλεκτικός και συχνά έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Πάντως, δίνει πολλή σημασία στην υγεία και γενικά είναι ευφυής τύπος.

Ζυγός

Κοινωνικά άτομα, ευχάριστα στην παρέα, ρομαντικά και γλυκά, όχι μόνο απέναντι στη γυναίκα τους, αλλά και σε όποιον συναναστρέφονται. Από την άλλη, οι Ζυγοί συχνά δυσκολεύονται να πάρουν μία απόφαση, ενώ είναι και εξαιρετικά «γυναικάδες». Ετοιμαστείτε, δηλαδή, να δώσετε μάχες για να τον κρατήσετε κοντά σας, γιατί, ακόμα κι αν δεν είναι τύπος που βγαίνει και φλερτάρει, έχει την ικανότητα να γοητεύει τους πάντες.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι πιστοί, με έντονο πάθος, ευθείς τύποι και εξαιρετικά αποφασιστικοί. Είναι, επίσης, εκπληκτικοί στο κρεβάτι –αν και αυτό μάλλον το γνωρίζετε ήδη.

Τα μειονεκτήματά τους; Δείχνουν πάντα να έχουν μυστικά, σαν να συμβαίνει κάτι στη ζωή τους που αρνούνται να αποκαλύψουν. Τα δε λόγια τους συχνά κόβουν σαν μαχαίρια.

Τοξότης

Είναι πάντα πρόθυμοι για νέες περιπέτειες, ενώ από τη φύση τους λατρεύουν να γυρίζουν τον κόσμο. Οι Τοξότες έχουν πάντα πολλά στο μυαλό τους, ενώ είναι ιδιαίτερα ευφυείς άνθρωποι. Δυστυχώς, κάποιες φορές δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί τους, γιατί δεν ανέχονται να «χάνουν» σε μία διαφωνία. Μπορεί, λοιπόν, να γίνουν «ξερόλες» και, μάλιστα με τρόπο απρεπή.

Αιγόκερως

Δουλευταράδες και αποφασισμένοι να πετύχουν, προκειμένου να μπορούν να προσφέρουν στην οικογένειά τους όσο περισσότερα μπορούν, οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά πιστοί, έχουν πείσμα και είναι αρκετά ανεξάρτητοι. Ωστόσο, μπορεί να γίνουν και τρομερά πεισματάρηδες, ενίοτε συγκεντρωτικοί, και κάπως απόμακροι συναισθηματικά, οπότε πρέπει να κάνετε εσείς βήματα για να τους «τραβήξετε» κοντά σας.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν καρδιά μικρού παιδιού. Είναι πάντα «μέσα» στη διασκέδαση (είτε εντός κρεβατοκάμαρας, είτε εκτός), είναι εξαιρετικά καινοτόμοι και πάντα αναζητούν τις ιδιαίτερες πλευρές της ζωής. Τα αρνητικά τους; Δεν είναι τα πλέον αξιόπιστα άτομα πάνω στα οποία μπορείς να βασιστείς, ενώ έχουν και κάπως επαναστατική φύση –τους αρέσει, δηλαδή, να δημιουργούν «αναταραχές», ακόμα και για πλάκα.

Ιχθείς

Από τα πλέον γλυκά άτομα, οι Ιχθείς ξέρουν να ακούνε, είναι ρομαντικοί και γεμάτοι πάθος. Δίνουν την καρδιά και την ψυχή τους σε αυτούς που αγαπούν. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα καλό, γιατί μπορεί και να το εκμεταλλευτούν. Μπορεί να γίνουν εύκολα κυκλοθυμικοί, οπότε δεν ξέρεις ποτέ με τι είδους «ψάρι» θα ξυπνάς κάθε πρωί. 

Πηγή: yourtango.com

 

v