13 παιδιά... πιο έξυπνα από σένα!

13 παιδιά... πιο έξυπνα από σένα!

Ναι, πολλές φορές τα επιπλήττουμε για τις σκανταλιές τους. Ναι, πολλές φορές προσποιούμαστε ότι θυμώνουμε ενώ στην πραγματικότητα είμαστε κρυφά περήφανοι γι’ αυτό που μόλις έχουν κάνει. Ναι, πολλές φορές σκεφτόμαστε «Πώς είναι δυνατόν το παιδί μου να είναι τόσο έξυπνο;» ή «Για να κάνει αυτά από τώρα, φαντάσου τι θα κάνει όταν μεγαλώσει». Γιατί η αλήθεια είναι πως όταν τα μικρά μας βάλουν το μυαλό και την επινοητικότητά τους να δουλέψει, μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Δείτε 13 περιπτώσεις παιδιών που απέδειξαν την γνωστή λαϊκή παροιμία «Η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101»…

1. Μια κάθετη γραμμή για το «I» και το «t» και ο χρόνος της τιμωρίας μειώνεται στο μισό. Ευχόμαστε να το είχαμε σκεφτεί κι εμείς κάποια χρόνια πριν!

Και εδώ, η τιμωρία σε όλο της το μεγαλείο:2. «Αγάπη μου, θα ταΐσεις το μωρό για να συνεχίσω με τις δουλειές μου;». Και ιδού το αποτέλεσμα…3. Αυτό το παιδί δεν ήθελε τα μαχαιροπίρουνά του να ακουμπήσουν στο τραπεζάκι και χρησιμοποίησε τη συσκευασία με τις κηρομπογιές για να πετύχει τον σκοπό του.4. Γιατί να κάθεσαι να ταλαιπωρείσαι με τις κάρτες του UNO ενώ μπορείς να τις στηρίξεις στη βούρτσα σου;5. Στη λογική του «Κανείς δεν ακουμπάει το μπουκάλι μου», αυτός ο μπόμπιρας θέλησε να προστατεύσει το νερό του, γράφοντας απ’ έξω «ΧΛΩΡΙΝΗ».6. Η κρύα πίτσα είναι πιο νόστιμη. Γι’ αυτό, αν δεν τη βάλεις δίπλα στον πλησιέστερο εξαερισμό, δεν ξέρεις τι χάνεις.7. Ο χυμός είναι άθλιος: αυτό το παιδί είτε ήθελε να προειδοποιήσει τον επόμενο… καταναλωτή είτε να τον κρατήσει για τον εαυτό του.8. «Μπαμπά, δεν μπορώ να μιλήσω και αναπνέω δύσκολα. Νομίζω ότι δεν μπορώ να πάω στο σχολείο σήμερα. Αν κουνηθώ, θα σταματήσω ν’ αναπνέω.»: τα ψέματα είναι πολύ πιο εύκολα όταν γράφονται.9.  Στην ερώτηση «Τι τελείωσε το 1896;» στο διαγώνισμα Ιστορίας, αυτός ο μαθητής απάντησε «Το 1895». Σίγουρα, πάντως δεν έδωσε λάθος απάντηση.10. Ποιος είπε ότι θα περιμένω να πάω στο κρεβάτι μου για να κοιμηθώ; Ενώνω δύο καρέκλες και είμαι κυρία!11.  Αυτό το παιδί έκανε μια χαλασμένη αφρώδη σφαίρα του όπλου του, βάση στήριξης για το μολύβι του.12. Όταν λες στο παιδί σου ότι αν φάει τη μισή του μερίδα, θα μπορέσει να δει τηλεόραση και κάνει αυτό:13.  Πού είναι ο άγνωστος χ; Εδώ!

*Μέρος των φωτογραφιών προέρχεται από το Buzzfeed.com

v