10 αμήχανες στιγμές εγκυμοσύνης για γέλια και για κλάματα!

10 αμήχανες στιγμές εγκυμοσύνης για γέλια και για κλάματα!

Ζητήσαμε από μαμάδες να θυμηθούν τις πιο δύσκολες, αλλόκοτες, ντροπιαστικές, αστείες ή τραγελαφικές στιγμές της εγκυμοσύνης τους και... ξεχωρίσαμε τις 10 με τις οποίες σίγουρα θα ταυτιστείτε!

«Ήμουν στον 7ο μήνα και ψώνιζα στα Jumbo. Είχα ένα καρότσι γεμάτο πράγματα και κάποια στιγμή ένιωσα έντονη να την ανάγκη να πάω στην τουαλέτα. Δεν έβρισκα, όμως, τουαλέτα όσο κι αν έψαχνα μέχρι που κάποια στιγμή το μωρό μου αποφάσισε να δώσει μια κλωτσιά στην κύστη μου και... έκανα πιπί μου σε όλο το πάτωμα! Μία κυρία παραδίπλα νόμιζε ότι μου έσπασαν τα νερά και άρχισε να φωνάζει να καλέσει κάποιος ασθενοφόρο. Ντράπηκα αφάνταστα, παράτησα το καρότσι εκεί που ήταν, της είπα: «Ευχαριστώ θα πάω μόνη μου!» Και έφυγα κακήν κακώς!»
Χριστίνα

«Έγκυος σε δίδυμα, είχα γραφτεί σε μαθήματα γιόγκα για εγκύους (τρομάρα μου) και κάποια στιγμή κάναμε μια άσκηση που έπρεπε να αγκαλιάσουμε τα γόνατά μας σε εμβρυακή στάση και να γυρίσουμε στο πλάι. Επικρατούσε απόλυτη ησυχία, μόνο λίγη απαλή μουσική διαλογισμού, όλες οι μαμάδες έδειχναν γαλήνιες και ξαφνικά «φρρρρρρ», αμολάω τα πιο δυνατά αέρια της ζωής μου!»
Παναγιώτα

«Είμαι νοσηλεύτρια και στον 4ο μήνα δούλευα ακόμα. Ήμουν δίπλα σε έναν χειρουργό την ώρα που προσπαθούσε να ανοίξει ένα απόστημα σε έναν ασθενή. Μόλις το άνοιξε η μυρωδιά ήταν τόσο έντονη που δεν άντεξα και έκανα εμετό μέσα στο καλαθάκι του δωματίου. Ντράπηκα τρομερά.»
Μαρία

«Το χειρότερο ήταν εκείνη τη φορά που ο γυναικολόγος μου κοίταζε την διαστολή μου και εμένα μου έφυγε μία τεράστια ποσότητα αερίων στο πρόσωπό του
Κατερίνα

«Είμαι δύο μηνών έγκυος. Βρίσκομαι στο πίσω κάθισμα σε αμάξι με φίλους που δεν ξέρουν ακόμα ότι είμαι έγκυος και ξαφνικά, από τις στροφές, μου έρχεται ναυτία και εκτοξεύω μία τεράστια ρουκέτα σε όλο το μπροστά μέρος του αυτοκινήτου και στα κεφάλια των μπροστινών! Ε, αναγκάστηκα να τους το πω!»
Σοφία

«Ένα βράδυ, ήμουν έγκυος στο πρώτο μου παιδί, είχαμε πάει σε ένα μεξικάνικο με τον άντρα μου και είχα φάει πάάάρα πολύ! Την επόμενη μέρα στην δουλειά είχα διάρροια. Κάποια στιγμή, καθόμουν στο γραφείο, και ένιωσα να μου έρχονται αέρια, τα οποία... άφησα. Όμως δεν ήταν αέρια! Ήταν διάρροια, στην καρέκλα του γραφείου μου! Δεν έχω ντραπεί περισσότερο στην ζωή μου. Ζήτησα από τον άντρα μου να μου φέρει καθαρά ρούχα και προσπάθησα να εξηγήσω στο αφεντικό μου γιατί χρειαζόμουν καινούργια καρέκλα...»
Ιουλία

«Είμαι στην δουλειά. Έχουμε meeting και ξαφνικά φτερνίζομαι και ταυτόχρονα μου φεύγουν δυνατά αέρια και ούρα! Τραγικό...»
Ελένη

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα συνέχεια εμετό. Μια μέρα δεν πρόλαβα να πάω στην τουαλέτα και αναγκάστηκα να κάνω εμετό στον νεροχύτη της κουζίνας, ο οποίος βούλωσε και χρειάστηκε να φέρω υδραυλικό για να τον ανοίξει...»
Αδριάνα

«Η αίθουσα τοκετού όπου γεννούσα ήταν ακριβώς δίπλα στην αποθήκη με τα αναλώσιμα του μαιευτηρίου. Αυτό, δυστυχώς, σήμαινε πως κάθε νοσηλεύτρια ή γιατρός που πήγαινε να πάρει κάτι από την αποθήκη περνούσε και από εμένα και κοίταζε τον κόλπο μου! Έλεος!»
Άννα

«Τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης μου είχα τρομερή δυσκοιλιότητα. Κάποια μέρα ήμουν στο σπίτι μιας φίλης και ένιωσα την ανάγκη να πάω στην τουαλέτα (και... τέτοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!). Ωστόσο, η φίλη μου πετάχτηκε στο περίπτερο και έμεινε στο σπίτι ο άντρας της. Το πρόβλημα ήταν, όμως, ότι εγώ στην τουαλέτα όχι μόνο δεν κατάφερα να κάνω την ανάγκη μου, αλλά επί δύο ώρες πάλευα να βγάλω αυτό που είχε μείνει στη μέση! Ο άντρας της φίλης μου ερχόταν κάθε λίγο και με ρωτούσε αν είμαι καλά... Τι να του πω; Αφού δεν γέννησα εκείνη τη μέρα... πάλι καλά!»
Έφη

v