Τι πραγματικά σημαίνει να είσαι παντρεμένος

Τι πραγματικά σημαίνει να είσαι παντρεμένος

Όσοι από εσάς είστε παντρεμένοι για περισσότερο από μία δεκαετία, έχετε πλέον κάνει τις διαπιστώσεις σας σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει συμβίωση εφόρου ζωής και πόσο πολύ απέχει από αυτά που βλέπετε στις ταινίες. Πέρα από τον όποιο ρομαντισμό επιφέρει το γεγονός ότι πράγματι, έχεις κάθε βράδυ τη συντροφιά που επέλεξες και τον ώμο που σε βόλεψε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον για να γείρεις και να αποκοιμηθείς, η πραγματική εικόνα του γάμου δεν είναι (μόνο) έτσι. Είναι παράξενη. Είναι απρόσμενη. Συχνά βαρετή ή ενοχλητική.

Δεν το μετανιώνουμε. Δεν θα γινόταν να είναι κάπως αλλιώς. Αν έπρεπε, όμως, να δώσουμε σε κάποιον την πλήρη εικόνα του, θα λέγαμε ότι η ρεαλιστική πλευρά του γάμου, είναι κάπως έτσι…

Το 90% των συζυγικών καβγάδων έχουν να κάνουν με το σιδέρωμα, τα λεφτά και ποιανού σειρά είναι να καθαρίσει το μπάνιο.



Κάπου ανάμεσα στους αρραβώνες και στο δάνειο για το σπίτι, οι παντρεμένοι αρχίζουν να χρησιμοποιούν την τουαλέτα με την πόρτα ανοιχτή.



Στον γάμο, η τοποθέτηση των πιάτων στο πλυντήριο αποτελεί ένα είδος τεστ IQ.



Ηρωισμός στην αληθινή αγάπη είναι να σπας το ενοχλητικό σπυράκι του συντρόφου σου.



Μετά τα παιδιά ο ύπνος γίνεται χρήμα. Και ανταλλάσσεται με οτιδήποτε, από δουλειές σπιτιού έως σεξ.



Για έναν παντρεμένο το σούπερ μάρκετ, όταν πρέπει να αγοράσει είδη υγιεινής για την γυναίκα του, μετατρέπεται σε ένα μικρό βασανιστήριο. Φωτογραφίες από τις σερβιέτες και το αποσμητικό της στο κινητό σας βοηθούν, να ξέρετε, αγόρια.

Τα ζευγάρια μπορεί να διαφωνούν για ώρα ως προς το ποια διαδρομή να ακολουθήσουν σε έναν δρόμο, παρεμποδίζοντας ταυτόχρονα την υπόλοιπη κυκλοφορία πίσω τους. Και αυτό για κάποιον λόγο παραμένει νόμιμο.



Ένας άντρας έχει το θράσος να «αερίζεται» ελεύθερα μπροστά στη γυναίκα του και έπειτα από λίγο να της ζητά να κάνουν σεξ. Ε όχι!



Το να εξυπηρετείς τον σύντροφό σου όταν χρειάζεται χαρτί τουαλέτας, δείχνει το πραγματικό νόημα της συνεργασίας σε μία σχέση.

Οι παντρεμένοι έχουν πάντα έναν σιωπηλό ανταγωνισμό μεταξύ τους, ως προς το ποιον από τους δύο αγαπούν τα παιδιά περισσότερο.

Το να είσαι παντρεμένος σήμερα σημαίνει να φροντίζεις, ώστε η φωτογραφία του συντρόφου σου που θα ποστάρεις στο Facebook να μην τον παχαίνει.



Το σεξ όταν είσαι παντρεμένος μπορεί να περιλαμβάνει και κάλτσες.



Πάντως σίγουρα δεν περιλαμβάνει πια σέξι εσώρουχα…



Στον γάμο συνήθως ο ένας πάντα θα κάνει δίαιτα, ενώ ο άλλος θα τρώει το αγαπημένο φαγητό του πρώτου.



Το 90% των διαζυγίων οφείλονται στις μικρές κουβέρτες.



Οι οδηγίες χρήσης στα έπιπλα του ΙΚΕΑ θα έπρεπε να πηγαίνουν «πακέτο» και με έναν σύμβουλο γάμου.

Το πραγματικό νόημα της μακροχρόνιας επένδυσης είναι να μπορείς να φανταστείς πώς θα δείχνει ο σύντροφός σου με 20 κιλά επιπλέον.



Αν θέλεις πραγματικά να αποπλανήσεις τη γυναίκα σου, οι τρόποι είναι δύο: Είτε την αφήνεις να κοιμηθεί μέχρι αργά το σαββατοκύριακο είτε της φέρνεις brownies. Ή και τα δύο.

Το 90% του γάμου είναι να συζητάς για το φαγητό της ημέρας μέσω μηνυμάτων.

Οι παντρεμένοι έχουν συχνά την τάση να κοιτάζουν τον σύντροφό τους να κοιμάται. Και αυτό είναι ταυτόχρονα τρομακτικό αλλά και πολύ τρυφερό...

v