«Πώς είναι η ζωή μου με 3 μικρά παιδιά»

«Πώς είναι η ζωή μου με 3 μικρά παιδιά»

Το Bored Panda δημοσίευσε αυτές τις μέρες ένα φωτογραφικό αφιέρωμα που νομίζουμε ότι θέλετε να δείτε. Όχι, δεν είναι επαγγελματικές φωτογραφίες στιγμών τοκετού, ούτε αξιολάτρευτα μωρά σε χαριτωμένες ή αστείες πόζες. Είναι η ζωή μιας μαμάς που δεν εργάζεται όπως αιχμαλωτίστηκε απ’ τον οικογενειακό φωτογραφικό φακό.

Η Janet E Gorman γράφει: «Είμαι μια μαμά που δεν εργάζεται. Έχω ένα 5χρονο και δίδυμα 2 ετών. Η ζωή μου είναι, όπως όλοι οι γονείς θα έλεγαν, “πυρετώδης”.

Αυτές οι φωτογραφίες συνοψίζουν το πώς είναι η ζωή χωρίς να χρειάζονται κάποιον τίτλο. Κάποιος συνήθως κλαίει ή κάνει αταξίες. Όμως μια στο τόσο, όλοι είναι χαρούμενοι.»

Αγκαλιές στην κούνιαNo τσέπες, no problemΌταν φεύγεις για ένα δευτερόλεπτο απ’ την κουζίνα…Η τέλεια φωτογραφία (δεν είναι αυτή)Βοηθώντας τη μαμά στις δουλειές του σπιτιού (με ένα ολόκληρο πακέτο μωρομάντιλα)«Μαμά, αγκαλιά!»Έχουμε καθόλου πάνες;Selfie, η επιτυχημένηΟ γλυκός ύπνος με τα μικρά σουΚαι ο γλυκός ύπνος των μικρών σουΝα έχεις τρία παιδιά, σημαίνει να αρρωσταίνουν όλα ταυτόχροναΚαθαριότητα-Τάξη-Οργάνωση

v