Τι λέει η αγαπημένη του στάση στο σεξ για τον χαρακτήρα του

Τι λέει η αγαπημένη του στάση στο σεξ για τον χαρακτήρα του

Μπορείς να βγάλεις διάφορα συμπεράσματα για έναν άνθρωπο από τα παπούτσια του ή από το αμάξι που οδηγεί, αλλά αν θες πραγματικά να τον καταλάβεις, το σεξ αποτελεί τον πιο σίγουρο τρόπο. Για τον λόγο αυτό οι συντάκτριες του Women’s Health συνέταξαν μια άκρως ξεκαρδιστική λίστα με τις δημοφιλέστερες στάσεις στο σεξ και τι σημαίνει για τον χαρακτήρα του άντρα σας αυτή που προτιμά περισσότερο. Δείτε τις μία προς μία και… βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Ιεραποστολικό

Η πλέον κλασική στάση δείχνει ότι ο άντρας σας ήταν ο χειρότερος μαθητής στο μάθημα των καλλιτεχνικών γιατί έπασχε από έλλειψη φαντασίας. Στο μυαλό του το να ανάψει ένα κερί για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα είναι το απόγειο του ρομαντισμού. Το πιθανότερο είναι ότι το επάγγελμά του είναι δικηγόρος ή λογιστής. Το κούρεμά του είναι πάντα το ίδιο (και θα παραμείνει) και η μοναδική φράση που λέει κατά την διάρκεια του σεξ είναι «Σου αρέσει; Σου αρέσει; Σου αρέσει; Σου… κοιμήθηκες;»

Στα τέσσερα

Θα ήθελε να είστε γεμάτη καμπύλες, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα οπίσθια και το αγαπημένο του κανάλι είναι το Animal Planet. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχετε σκύλο ή σας έχει πρήξει να αποκτήστε και η μοναδική του φράση στο σεξ είναι «Γουφ! Γουφ!»

Στο όρθιο

Αν δεν είναι, τότε θα ήθελε να είναι μηχανικός εφαρμοσμένων μαθηματικών της NASA, ενώ έχει πολύ καλή αντίληψη της Γεωμετρίας, των γωνιών, των μοιρών και της ροπής. Έχει σχεδόν το ίδιο ύψος με εσάς, είναι λάτρης των εφευρέσεων και η αγαπημένη του φράση στο σεξ είναι «Μπράβο μωρό μου, τώρα σήκωσε το αριστερό σου πόδι κατά 20 εκατοστά και στρίψε τους μηρούς σου στις 75 μοίρες, έτσι μπράβο, και τώρα ετοιμάσου για διείσδυση.»

Η στάση 69

Είναι ο τύπος που πιστεύει στο «μ'ένα σμπάρο, δυο τριγώνια». Συνηθίζει να στέλνει μηνύματα ενώ οδηγεί και παίρνει πάντα το tablet στην τουαλέτα. Πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα ταυτόχρονα και ολόσωστα, όμως στην πραγματικότητα πάσχει από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής. Ο άντρας αυτός μπορεί να τρώει ενώ σας λέει λόγια αγάπης και να ακούει δύο διαφορετικά είδη μουσικής ταυτόχρονα. Η αγαπημένη του φράση στο σεξ είναι το μουγκρητό.

Η γυναίκα από πάνω

Έχει πρόβλημα στη μέση ή βαριέται που ζει –ή και τα δύο. Παραγγέλνει delivery σχεδόν κάθε μέρα, ακόμα και για πρωινό, και δεν σας βοηθά με καμία δουλειά του σπιτιού. Είναι ικανός να πάρει ταξί για να πάει μέχρι τον φούρνο. Η αγαπημένη του φράση στο σεξ είναι «Έτσι μωρό μου, μπράβο μωρό μου, τώρα κάνε αυτό. Συνέχισε και όταν φτάνω θα σου πω.»

Η γυναίκα από πάνω με πλάτη

Αν προτιμά αυτή τη στάση σημαίνει ότι θέλει να έρθετε σε οργασμό, αλλά ανησυχεί μήπως ωστόσο βαρεθεί. Είναι ικανός να φορά κάμερα Go-Pro στο κεφάλι την ώρα του σεξ. Επίσης, δεν έχει αγαπημένη φράση γιατί είναι κατά κανόνα αμίλητος, σαν να θαυμάζει ένα έργο τέχνης σε κάποιο μουσείο.

Στο πλάι

Ο άντρας αυτός είναι κουρασμένος. Πολύ κουρασμένος. Επίσης, δεν αποκλείεται στο άλλο του πλευρό να έχει το λάπτοπ, ανοιχτό και έτοιμο για ταινία μόλις τελειώσετε, προκειμένου να μη χρειαστεί να σηκωθεί καν από το κρεβάτι. Είναι από τους τύπους που το καλοκαίρι, στην παραλία, θα καούν μόνο από τη μία πλευρά. Είναι, επίσης, ικανός να μη μιλά στο σεξ γιατί θα ροχαλίζει.

Στάση λωτός

Έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση –χωρίς αυτό απαραίτητα να δικαιολογείται. Του αρέσει ο Sting (δείτε γιατί εδώ) και έχει αδυναμία στα ισχία σας. Είναι πιθανό να έχει μακριά μαλλιά που θα κάνει κότσο, να κυκλοφορεί εντελώς γυμνός μέσα στο σπίτι ή να σας ζητήσει να δοκιμάσετε το ταντρικό σεξ. Αντί να σας μιλάει, κατά την διάρκεια του σεξ, μπορεί να κάνει διαλογισμό ή να ψέλνει βουδιστικά τροπάρια.

Στο πάτωμα

Είναι από τους τύπους που θα μπορούσαν να ζουν για πάντα ως αιώνιοι φοιτητές, χωρίς καν έπιπλα στο σπίτι τους. Λατρεύει τα καινούργια σας χαλιά που χρυσοπλήρωσε και έχει πάθος με την αστρονομία –πιστεύει, λοιπόν, έντονα ότι στο σεξ βοηθούν οι βαρυτικές δυνάμεις. Είναι πιθανό να έχει καψίματα στην πλάτη του από την υπερβολική τριβή στο χαλί ή να έχετε εσείς, για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Η αγαπημένη του φράση είναι «Ωχ κοίτα! Το τηλεχειριστήριο ήταν κάτω από τον καναπέ τελικά, όση ώρα το ψάχναμε!»

Πηγή: womenshealthmag.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v