7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για σεξ!

7 λόγοι που σκοτώνουν τη διάθεσή (μας) για σεξ!

Δυστυχώς ο κόσμος είναι κακός και λέει πολλά για ‘μας τα κοριτσάκια. Λέει, ας πούμε, ότι είμαστε γκρινιάρες και μίζερες. Λέει, ότι σκοτώνουμε τη σεξουαλικότητα στις σχέσεις μας επειδή έχουμε πονοκέφαλο ή νεύρα. Πολλά λέγονται, αλλά εμείς δεν θα νιώσουμε ενοχικά. Αντιθέτως, θα υψώσουμε το κεφάλι και θα τα πούμε έξω απ’ τα δόντια.

Ιδού γιατί μας έχει κοπεί η όρεξη για σεξ.

Ιδού γιατί δεν θα κάνουμε σεξ απόψε.

Γιατί, κάνει… νύστα

Πολλή νύστα. Και, ναι, καμιά φορά πρέπει να λες στον εαυτό σου «Σταμάτα να χασμουριέσαι και αποκρίσου στο ερωτικό κάλεσμα (λέμε τώρα) του καλού σου»!», «Take one for the team», δηλαδή, που λένε και στο χωριό μας. Δεν είναι όμως πάντα εφικτό, αγαπητοί μπαμπάδες/εραστές. Κάποτε, τα μάτια απλώς κλείνουν. Κάποτε δεν-το-δι-α-πραγ-μα-τευ-ό-μα-στε.

Ξυπνητήρι, αυτός ο αιώνιος εχθρός

Και γιατί, ακόμα κι αν δεν νυστάζουμε, ο μεγαλύτερος δυνάστης της ζωής μας, το μοχθηρό ξυπνητήρι του κινητού μας, μας κοιτάζει χαιρέκακα και μας λέει «Σε 4 ώρες και 32 λεπτά θα πρέπει να είσαι όρθια και να φτιάχνεις κολατσιό για τα παιδιά». Όποτε, εύλογα σκέφτεσαι «Κι αύριο μέρα είναι».

Τι ωραία ταινΖzzzZZZzzzZzz

Γιατί, αυτή η ταινία που αποφασίσαμε να δούμε αποδείχτηκε εξαιρετικά νανουριστική, οπότε γείραμε λιγάκι στον καναπέ («δυο λεπτάκια να κλείσω τα μάτια μου») και πέσαμε σε λήθαργο. Και, ναι, το παραδεχόμαστε. Μπορεί και να είχαμε διαλέξει εμείς την ταινία. Ίσως να είχαμε υποσχεθεί κιόλας, ότι αυτή τη φορά δεν θα κοιμηθούμε, αλλά είμαστε άνθρωποι κι εμείς, εντάξει;

Γιατί, πάλι σας πήρε ο ύπνος στον καναπέ

Πρέπει να λέμε αλήθειες: δεν έχουν οι μαμάδες την αποκλειστικότητα στην «με παίρνει αιφνίδια ο ύπνος» συνήθεια. Μπορεί η διάθεση για σεξ να υπάρχει φερ’ ειπείν από το απόγευμα, όμως δεν θα ευωδοθεί, αγαπητέ εραστή, αν σου τρέχουν τα σαλάκια ροχαλίζοντας ανάσκελα στον καναπέ απ’ τις 9 (λογικά).

Γιατί κάποια συμπεριφορά σας μας «ξενέρωσε»

Ήπιατε στο κυριακάτικο τραπέζι παραπάνω απ’ όσο «σηκώνετε» και αρχίσατε τις χοντράδες. Μας «κατσαδιάσατε» μπροστά σε κόσμο και πολύ πληγωθήκαμε. Γυρίσατε απ’ τη δουλειά, στρογγυλοκαθίσατε αγκαλιά με το tablet τρεις ώρες και τώρα έχετε όρεξη για τρελίτσες. Εντάξει, είναι ανόητο να γίνεται κανείς εκδικητικός, ούτε πρέπει να «τιμωρούμε» τους συντρόφους μας με αποχή απ’ το σεξ, αλλά καμιά φορά δεν μπορείς να το ελέγξεις!

Γιατί, απλώς δεν έχουμε όρεξη!

Δεν χρειάζεται να είσαι θυμωμένη, εκνευρισμένη, πονοκεφαλιασμένη ή ξενερωμένη για να μη θες να κάνεις σεξ. Μπορεί απλά να μην θες να κάνεις σεξ κι αντί για σεξ να θες:

να διαβάσεις το βιβλίο σου

να χαζέψεις στο facebook

να χαζέψεις το ταβάνι

να κάνεις αγκαλίτσες

να δώσεις φιλάκια

όλα τα παραπάνω

Γιατί δεν νιώθουμε και πολύ ερωτικά…

Καμιά φορά, τα φέρνει έτσι η ζωή και δεν νιώθεις ακριβώς θεά του σεξ. Μπορεί να έχεις να κάνεις αποτρίχωση από (περίπου) πρόπερσι, μπορεί να έχεις περίοδο, μπορεί να έφαγες το καταπέτασμα και να θες σόδα, όχι σεξ. Μπορεί να περνάς εμμηνόπαυση ή μπορεί το συνάχι και ο βήχας σου να μη σ’ αφήνουν να χαρείς τις απολαύσεις της (ερωτικής) ζωής.

Μπορεί, βρε αδερφέ, να θες να βάλεις την πιτζάμα με τα κουνελάκια σου και να κουκουλωθείς με τέσσερις κουβέρτες μασουλώντας σοκολάτα με γέμιση φράουλα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v